Arama sonuçlarınız

1. B

Kasma Sorunu

Bilen yok mu , en yüksek ayarlada 20 fps alıyorum en düşük ayarlardada 20 fps alıyorum.
  2. B

Kasma Sorunu

3 Gundur ac origins oynuyorum sistemin hayliyle karsiladigi halde 20 fps aliyorum anlamadigim olay yuksek tede 20 fps ortalama olarak normaldede dusuge almakta istemiyorum napabilirim Sistem ozellikleri nvidia geforce 960M 16 gb ram islemci 3.6 ghz Ekran karti 4gb
  3. B

Ac origins türkçe yama

Merhaba arkadaşlar bu gün ac origins indirdim türkçe yamasız sorunsuz çalışıyor , fakat türkçe yamayı attığımda oyun yükleme ekranında kalıyor ve kapanıyor sonra baktım ki dlc'lerin ayrı türkçe yaması var fakat ücretli , dlc leri ingilizce olup genel görevleri türkçe oynama gibi bi şansım var mı...
  4. B

Assassin's Creed - Origins Başlatma Hatası

Merhaba arkadaşlar bugün ac origins indirmiştim sabah geldiğimde açmaya çalışıyorum oyun görev yöneticisinde 5 saniye gözüküyor launcher resmi geliyor fakat orada kalıyor steam forumlarına ubisofta benzer sorunlara baktım ama çözemedim. Bu ekran geliyor 5 saniye sonra kapanıyor fakat oyun...
  5. B

Tencent emulator sorunu

Multi tuşla falan alaası yokmuş , aow.exe dosyalarını değiştirdim oldu.
  6. B

Tencent emulator sorunu

o tuş Multi-Window tuşu oluyor aynı emulatorden bir sekme daha açıyor işaretle falan alakası yok.
  7. B

Tencent emulator sorunu

Yeni sayfa açma tuşu emulatorün aynısını açıyor gene mavi ekran , pubg uygulaması falan çıkmıyor.
  8. B

Tencent emulator sorunu

o tuş ekran görüntüsünü almaya yarıyor
  9. B

Tencent emulator sorunu

ilk başlarda gayet iyi oynuyordum vikendi haritasını yükledim çok garip bi şekilde kapatıp açtıgımda %98 de kalıyordu sonra emulatordaki tüm oyunları silip emulatorude kaldırdım , tekrar indirdiğimde %100 oluyor ve bu ekran geliyor. Emulatore 4gb veriyorum.
  10. B

Tencent emulator sorunu

:/
  11. B

Tencent emulator sorunu

Önceden Teker teker deneyip tekrar başlattım ama olmamıştı.
  12. B

Tencent emulator sorunu

GTX 960M
  13. B

Tencent emulator sorunu

merhaba arkadaşlar bundan bir hafta önce oyunu gayet iyi oynarken birden %98'de takılmaya başlamıştı emulatoru silip yeniden kurdugumda artık %100 olup yükleniyor fakat karşıma bu boş ekran geliyor. emulatoru 3 kere silip baştan yükledim , güncel sürüm neden takılıyor çözemedim bilen varmı?