Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bu gün ac origins indirdim türkçe yamasız sorunsuz çalışıyor , fakat türkçe yamayı attığımda oyun yükleme ekranında kalıyor ve kapanıyor sonra baktım ki dlc'lerin ayrı türkçe yaması var fakat ücretli , dlc leri ingilizce olup genel görevleri türkçe oynama gibi bi şansım var mı...
Merhaba arkadaşlar bugün ac origins indirmiştim sabah geldiğimde açmaya çalışıyorum oyun görev yöneticisinde 5 saniye gözüküyor launcher resmi geliyor fakat orada kalıyor steam forumlarına ubisofta benzer sorunlara baktım ama çözemedim.
Bu ekran geliyor 5 saniye sonra kapanıyor fakat oyun...
ilk başlarda gayet iyi oynuyordum vikendi haritasını yükledim çok garip bi şekilde kapatıp açtıgımda %98 de kalıyordu sonra emulatordaki tüm oyunları silip emulatorude kaldırdım , tekrar indirdiğimde %100 oluyor ve bu ekran geliyor.
Emulatore 4gb veriyorum.
merhaba arkadaşlar bundan bir hafta önce oyunu gayet iyi oynarken birden %98'de takılmaya başlamıştı emulatoru silip yeniden kurdugumda artık %100 olup yükleniyor fakat karşıma bu boş ekran geliyor. emulatoru 3 kere silip baştan yükledim , güncel sürüm neden takılıyor çözemedim bilen varmı?