Arama sonuçlarınız

1. S

Klavye Tavsiye

Herkese merhaba. 300-350 TL fiyat bandında klavye bakıyorum. Uzun süre beni götürebilecek hem oyun hem yazı işlerinde kullanabileceğim bir klavye öneriniz var mı?
  2. S

Windows 10 2004 güncellemesi sonrası oluşan sorun

Herkese merhabalar. Bir sorum olacaktı. Windows 10 2004 güncellemesinden sonra oyunlar açıldıktan 10 dakika sonra kapanıyorlar. Tüm driverlarım güncel. Sorunun bir çözümü var mı acaba
  3. S

Tablet Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. 3.000 TL bandında tablet almak istiyorum. Tavsiyelerinizi söylerseniz çok sevinirim.
  4. S

Yazılım ve programlama yapmak için bilgisayar tavsiyesi

Merhabalar. Kontrol otomasyon mühendisliğinde kullanacağım yazılım ve programlar için. Beni bir süre götürecek bir bilgisayar alıcam. Bu konuda model veya sistem gereksinimleri tavsiyeniz nedir? Benim için önemli olan günlük yoğun kullanıma uygun olması. Bütçem max 8.000 tl.
  5. S

Monster FPS Sorunu

Arkadaşlar merhaba. 1060 lı 16GB ram li monster ım var. Fakat pubg de kasma yapıyor neden olabilir. Cs Go da FPS genel olarak 150 civarı en fazla 130 a düşüyor bunun hakkında bi fikriniz var mı acaba ?
  6. S

7000 TL - 7500 TL Laptop Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Hem oyun hemde okulda kullanmak üzere bilgisayar almak istiyorum. Sıkıntı çekmeyeceğim, taşıması kolay bi dizüstü bilgisayar istiyorum tavsiyeleriniz neler acaba ?