Arama sonuçlarınız

1. What The Hell

Dizüstü bilgisayar tavsiyesi bütçe 4000 TL

Merhaba arkadaşlar maksimum 4000 TL bütçeli dizüstü bilgisayar arıyorum. Aradığım özellikler SSD'li,15.6 inc HD ekrana sahip olması(mümkünse led),en az 8 gb ram,işlemcisi intel,ekran kartıda nvidia olursa iyi olur. Casper,HP gibi markalar istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. :D
  2. What The Hell

Türk Torrent Siteleri [Öneri]

Merhaba, Torrent'e yeni başladım malum artık premium hesap/leech kolay bulunmuyor. Yabancı olarak kat.ph kullanıyorum gayette memmunum. Türk torrent siteleri olarak aradığım özellik güncel yabancı filmlerde tr dublajı olması, özellikle takip ettiğim tr dizilerin bulunmasıdır. Buna uygun...
  3. What The Hell

iPhone 4s Kılıf

Merhaba arkadaşlar, Şu ikisi arasında kaldım tabi ama önereceğiniz başka ürün varsada söyleyebilirsiniz. Bu üründe arka tarafı için bir şey yok sanırım...
  4. What The Hell

SDN Foruma Erişemiyorum

Evet yanlış okumadanız foruma proxy ile baglanmadan erişemiyorum. D-SmartNET kullanıyorum forum tarafı hiç bi şekilde açılmıyor. Benim gibi dsmart-net kullanıpta bu sorunu yaşayan var mı yoksa sorun pcden mi kaynaklanıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
  5. What The Hell

PHPdefteri.com Php uygulama,örnek sitesi

Arkadaşlar php hakkında kapsamlı örnek ve uygulamarıyla iyi bir şekilde php öğrenmemizi sağlayan siteyi size tanıtmak isterim. Sitenin adminide oldukca ilgili ve takıldığınız bir soru olursa yardımcı oluyor. Site adresi >>> http://www.phpdefteri.com Özellikle meslek liselerinde php dersi...
  6. What The Hell

Web sitesi editleme ve dreamweaver

Merhaba arkadaşlar, çok acil bi iş cıktı ve son 5 günüm. Bi site buldum ama templatesini bulamıyorum neyse. Mesela ben sdn'nin anasayfasını html olarak indirsem dreamweaverda düzenliyebilir miyim? Yardımlarınızı bekliyorum. Yada önerebileceğiniz belediye sitesi şablon/templateleri var mı...
  7. What The Hell

Mail geldiğinde anında ulaşmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar mail adresime mail geldiğinde anında uyarı falan almak istiyorum. Kafamda 2 şey var. Biri mail geldiğinde cep telefonuma bilgi mesajı gelsin. Böyle bir şey var mı hotmail yada gmail'de. 2.ci yolda araç cubuguydu sanırım gmaile mail geldi mi uyarı veriyordu bulamadım...
  8. What The Hell

Firewall(websense) aşmak

Arkadaşlar kurumsal bir şirkette stajer olarak çalısıyorum. Malum boş vaktim çok olduğundan internet başında geçiriyorum. Bu websense denilen başbelası yüzünden çoğu site açılmıyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdi ben bu websense i VPN ile aşmayı düşünüyorum mümkün müdür...
  9. What The Hell

Steam hakkında bi soru

Arkadaşlar ben steam kurdum kampanyadan bedava oyunda yüklemiştim. (Portal) Sorum şu bilgisayara format atıcam steamı yeniden kurduğumda kullanıcı adıyla giriş yaptığında tekrar indirebilir miyim?
  10. What The Hell

Lady GaGa - The Edge Of Glory & Hair

Born This Way albümün 3.cü single'ı The Edge Of Glory. GaGa'nın diğer şarkılarına göre düşük tempolu harika bir ballad. Prodüktoru Fernando Garibay. :flowers: http://www.youtube.com/watch?v=S08KonZiew4 4.cü single olan Hair fırından yeni çıktı. (Dün) Hareketli olan parçanın prodüktöru...
  11. What The Hell

Domain alma

Merhaba arkadaşlar hazır kampanya varken 1 yıllık hosting alcam. Geriye domain kalıyor sizin bildiğiniz ucuza domain alabileceğim bi yer varmı. Kampanya konusunda arkadaşın biri 1 yıllık domaini 4,25 Tl'ye aldım diyordu. Önerilerinizi bekliyorum :huh:
  12. What The Hell

Lady GaGa - Judas

Single Kapağı: :drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool:: drool::drool::drool: http://www.dailymotion.com/video/xikzf0_lady-gaga-judas_music Şarkı hakkımda yorumum ise tek kelime SÜPER ama Born This Way'e göre sönük kalmış. Rakiplerini gene alt edicek o yöndem şüphem yok...
  13. What The Hell

Crysis 2 Trainer

Crysis 2 için bi türlü çalışan trainer bulamadım. Win 7 Home Premium 64 bit sistemim en son x86 plus 14 adlı trainer denedim nafile çalışmıyor. Çalışan trainer kullanan var mı acaba? :mellow:
  14. What The Hell

Mozilla 4 Eklenti

Mozilla 3.6.15 de çalışan Google Black 4te uyumsuz eklenti veriyor. Benim aradığım eklenti istediğiniz internet sayfasının arkaplan rengini değiştirmemize yarıyacak bi eklenti. Yani ben mesela SDN arka planınını beyaz yerine siyah yapmak istiyorum. Bunu sağlayan 4 uyumlu bi eklenti mevcut mudur...
  15. What The Hell

Ethernet Protokolü

Arkadaşlar dönem ödevi olarak ethernet protokolünü seçtim fakat internette geniş içerikli bi yazıya rastlıyamadım. Birde yazı dışında ek olarak neler yapabilirim dönem ödevi için daha önce yapmış olanlar yada bilenler yardımcı olursa sevinirim. Linklerinizi esirgemeyin... :crying:
  16. What The Hell

Hepsiburada.com hakkında ufak bir soru

Arkadaşlar ben hepsiburada.com'dna kulaklık alıcam zaten indirime girmiş. Benim aklıma takılan soru bu ürün orjinal mi garantisi var mı bunu o site mi alıp bize yolluyor ürün bu; http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd49822 ---------- Post added at 16:20...
  17. What The Hell

Windows İmajını Alma

Konuyu güncelledim. Acronis ile windowsun imajını aldım fakat başka bi partitiona kaydetti. (:F) Ben aldığım imajı direk DVDYE atmasını istiyorum ve başlangıcta dvdden sectıgımde ordan imajını aldım windowsu yüklemesini istiyorum. Bunun için burdan hangi menüden yapabilirim bunu. Bilen...
  18. What The Hell

Torrent Hakkında Tavsiye

Torrent'e yeni başlıyorum. Daha doğrusu başlamak istiyorum ama nerden giriş yapıcağımı bilmiyorum. :laugh: Elimde 2 tane zamunda 2 tane demonoid.me hesabı var. Sanırım başlangıc için bu hesaplar yeterli olucaktır. uTorrent'i indirdim ama sizce uTorrent mi kullanim yok bitcomet mi kullanım...
  19. What The Hell

Fujifilm FinePix F200 EXR

Elimde bu makine yani Fujifilm FinePix F200 EXR var. Özellikleride şu; • Tamamen yeni Super CCD EXR 12 megapiksel görüntü sensörü • 28-140mm geniş açı objektif • 5x optik zum • Çift Görüntü Sabitleyici • 3 inç LCD ekran • 3 megapikselde 12800' varan...
  20. What The Hell

8 Megabit Karmaşası

Gündüzleri ve akşamları hızım 7 megabite yakın hızda netim oluyor. Geceleri ise hattım tam anlamıyla 8 megabite çıkıyor. Bunlarda kanıtı; Sorunum şu gündüz ve akşamlar 7 megabitle bağlanırken geceleri 8 megabit oluyor. Yarım saat önce müşteri hizmetlerini aradım. Sorunumu aynen söyledim...