Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Laptop kullanıyorum, eski bilgisayarımın monitörünü de laptopa bağlamak istiyorum. Fakat monitörün güç kablosu kayıp. İnternetten alacağım bir tane ama monitöre uyar mı uymaz mı diye merak ediyorum. Monitördeki güç kablosu soketi üç dişli. Bir diğer sorum da: fotoğraftakine uygun bir...
Merhaba,
Kullandığım laptop Lenovo V110-15IKB. Bilgisayarda 4 GB ram takılı fakat Görev Yöneticisi'ne girdiğimde (eğer hiçbir uygulama açık değilse) 1,5 GB kullanılabilir yazıyor. Opera gibi programlar açık olduğundaysa 400 - 450 MB kullanılabilir yazıyor. Uygulama açık değilken %60 civarı...
Merhaba,
Oyunları çabuk tükettiğim için oynayacak yeni oyun bulamıyorum. Call of Duty MW serisi, Black Ops serisi gibi, hikayesi oyuncuyu oyuna bağlayan oyun(lar) önerir misiniz? Crysis ve Call of Duty serisini bitirdim.
Sistem özellikleri:
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i5 7...
Merhabalar,
Instagram hesabım bir sebepten dolayı yasaklandı. Hesabımı bir şekilde geri alıp, 1 ay boyunca kullandım. Instagram'ı telefonumdan silip tekrar geri yükledim; hesabıma girmek istediğimde ise eski telefon numarana bir kod gönderdik diyor. Eski telefon numarama erişimim yok. Hesap...