Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önerdiğim ürünü alabilirsiniz o zaman. Tabi 40 tl ekleyip http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4851 bunuda alabilirsiniz. Bu 1 tb
Keyloger'in dediği gibi elinizde olan hdd ide türünden.
SEAGATE ST340014A 3,5 İNÇ 40 GB İDE DİSK
Tabi bilgisayarınız çok eski değilse sata girişi vardır.
Hdd mi almak istiyorsunuz ssd mi ? Gösterdiğiniz ürün ssd. Harddisk istiyorsanız : http://www.teknobiyotik.com/donanim/hard-disk-hdd/seagate-500-gb-7200-rpm-16-mb-on-bellek-3-5-sata-iii-disk-st500dm002.html 500 gb bu var önerebileceğim.
200mm olanı bu gün sipariş ederim. 120 olan ellerinde yok. Sizde haklısınız ne kadar ucuz ne kadar adi ama; fazla veresim pek yok, bilgisayar zaten çok ısınmıyo, 2 tane daha fan takarsam, hava akımı daha iyi olucak. O yüzden ucuz olursa iyi olur diyorum.
Herkese iyi günler. Kendime yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum. Oyun oynarken kullanıcam. Kulağımı çok ağrıtmaması lazım, sonuçta 7-8 saat aralıksız kullanacağım. Para sınırım 100 tl ama 20-30 tl artabilir.
rtsbora fx-4100 diyorsa bir bildiği vardır. Evet 965 alınıcaksa birde işlemci sogutucu almak gerekir, internette fx 4100 ve x4 965 be nin oyun esnasında ki desibel değerlerini bulabilirsin. İkisinide alsan pişman olmazsın. Zaten işlemcini test üzeri teste sokmak gibi niyetin yoksa, fx 4100 al...
Ryodo sen sen ol 8150 den uzak dur. Bu saatten sonra 32nm ye 500 tl bayılmak çok saçma. 530 ver i5 3570k al. Hem pci 3 desteği. Hemde 22nm ve k serisi. Yani yaptığın oc ye deli gibi cevap verir. 8150 ise pci 3 desteklemeyen 2 yıl sonra çöp olucak bir işlemci. 500-550 tl arası paran varsa i5...
Shadecraze
2014 e kadar bütün konsollar yenilenicek. Güçlü ekran kartları koyucaklar. Oyun firmalarıda istediği gibi oyunlar çıkarıcak şu zamanda olduğu gibi konsollara takılmadan. 2013-2014 de battlefield'in grafikleri o kadarda muhteşem gelmemeye başlıyacak. Eğer şimdi fx 4100 ve hd 6850...
Arkadaşım hd 6770 ile battlefield 1920*1080 med de ekran kartı 75 derece oluyor, seninki çok sıcak değil. Ama internetten ekran kartı için 5 tane test bul. Test yap, sonucunu internetteki gt440 lar ile karşılaştır, 5 dereceden fazla çıkmıyorsa sorun yok demektir.
Oyun için alıyosan hazır kasa almamanı öneririm. Ve bu saatten sonra 4xxx alınmaz. İşlemciyi intel seçmeye bak. Şuan amd işlemciler pci 3 desteklemiyor. 2 sene sonra ekran kartı değiştirmeye karar verirsin amd zorlar seni. Ama elinde i5-3570k olursa 2 sene sonraki ekran kartını çok rahat...
İşlemciyi i5 3570k ve anakartı msi z77a-g45 yap. İşlemci soğutucusu koyma. Ekran kartı msi hd 7850 twin frozr olsun, daha iyi soğutması var. Optik sürücüde 24 lük asus öneririm. Ramide corsair vengeance alabilirsen daha iyi olur.
4GB DDR2 667 mhz ram olan bilgisayar nedense 3,25 gösteriyor bunun nedeni nedir arkadaşlar. Msconfig den arttırdım olmadı. Ramlerde sorun yok ikiside ayrı ayrı olarak 2 de çalışıyor. Anakartın modeli foxconn g31-mx series.
İşletim sistemi ultimate 64 bit. Service Pack 1. Bios güncellesek...
4000 tl sisteme şu zamanda pci 2.0 ve sandy bridge işlemci almak olmaz. Ben biraz bişeyler yazıyım. RtsBora gelince ayarlar sana en iyisini.
Ana birimleri koydum klavye-fare webcam hoparlör yok.
TeknoBiyotik PC Konfigüratör Bu Sayfayı Yazdır
Kasa: Cooler Master HAF RC-912 Plus High Power...
Bir ara ekran kartında memory clock u arttırmıştık, görüntü gitmişti kapayıp açmıştık görüntü gelmişti ama 1-2 sorun vardı hiç bir oyu açılmıyodu sonra tekrar kapattık açtık sorun kalmadı. Bundan kaynaklanıyo olabilirmi, acaba ekran kartınının hafızasınımı yaktık ?
Herkese iyi günler. Arkadaşımın bilgisayari core 2 duo islemci ddr2 3gb ram. Battlefield i low ayarda oynarken bilgisayarı fiziksel bellek doldu hatası veriyo. Ne yapmamız lazım ?
Bu kasa ile http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-rc-912-plus-high-power-600w-guc-kaynakli-kasa.html bu kasanın http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-rc-912-high-power-600w-performans-kasasi.html farkını detaylı olarak anlatabilirmisiniz ?