Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet sıkıntım şöyle windows dan sıkılıp ubuntuya geçiş yaptım kurulumda türkçeyi seçtim fakat açıldığında yarı ingilizce yarı türkçe oldu bunu nasıl düzeltebilirim bir sürü yöntemdenedim ama işe yaramadı acaba güncelleme falan mı var bunun için yardımcı olursanız sevinirim.
Sağolun arkadaşlar virgül klavye vefat etmiş yapacak bir şey yok maalesef üzgün surat ve bozulmasına sebep olacak hiç bir şey yapmamıştım çok garip üzgün surat nokta bu arada notebook kullanıyorum acaba bilgisayarcıya götürsem yapabilirler mi soru iaşareti servise götüremeyeceğim adaryaşlı bu...
Sorun başlıkta virgül shift tuşu hiç bir şekilde çalışmıyor ve sorun klavyede değil ne yapmalıyım soru işareti
Yapışkan tuşlar ve klavye ayarları hakkında bir çok şey araştırdım hiç biri olmadı takılı kalan tuş da yok nasıl çözülür soru işareti
Fiyat olarak ithalatçı garantili almanız daha iyi bence, bu arada ith. garantili almıyacaksanız Lenovo Vibe P2 yi yada Zenfone 3 beklemenizi tavsiye ederim.
Bizi çok ilgilendirnez ama forumun sahibi ateist ve kafasına göre atıp başka dinlere tutmakla meşgul bir şey diyince ban yiyoruz :mad: neyse sonuç olarak doğru yerdeyiz :D
Umarım konu doğru yerdedir değilse affola :(
Ne ise, varmı tavsiyesi olan kampanya vs. 100mb hız 200 civarı kotalı internet arıyorum şu an aklımda türk telekom ve vodafone var, ne yapmalıyım ?
Tek başarısı o masaüstü zaten bütün firma çöp, ama hakkını yemiyeyim 6 sene dayandı sonra güç kaynağı ekran kartı aynı anda cortladı :D
not : birisi casper işaretlemiş O.o eksi butonu sandı herhalde ?!?!?
Henüz hayrını görmüş insan tanımadım daha bi masaüstü sürüm super silent technology vardı o da tutmadı :) vibe 1 5S casper yan yana :D ilk sürüm note 7 yazsa daha iyi en azından ne arızası olduğu belli :);)
Neyi beğenirseniz o olur inşaallah :);) bir de kamera ve özellik olarak j7 var (bildirim ışığı yok, tuş ışığı yok, arka kapağı a4 den daha ince) yinede düşünebilirsiniz harbiden sizi tatmin edebilecek özellikleri var.
bir de a7 var o daha üst düzey ama fiyatını bilmiyorum :)
1- Son 60 gün içinde yurtdışından giriş yapmış ve son 2 yıldır üzerine herhangi bir telefon kaydedilmemiş bir hayırseverden pasaport bulunur.
2- Bu kişinin PTT'den e-devlet şifresi alması ve kullanıcı adı, şifre, pasaport numarası ve yurda giriş tarihi bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak size...
Neden ki? Dediğim gibi sadece youtube sdn:) gibi yerlere girerim en fazla limbo tarzı oyunlar oynarım ios yerine windows kullanmış olurum hem tam olarak yazar mıaınız?
Evet arkadaşlar artık çağın gerisinde kalmış iPad minimi satıyorum ve aklımda yeni bir iPad yerine notebook alma fikri var sizce almalımıyım yoksa elimde mi kalır ? Bu arada çok az oyun oynarım müzik dinler nete girerim yani iPad ile yapacaklarımı yaparım büyük işler için evde masaüstü pc var :)...
Sakın alma o ürün kadar yıpranmıştır ki sıfır alıp kendin 10 yıl kullansan o hale getiremezsin öyle diyeyim ben size :D iki güne batarya ekran falan ne varsa cortlar :)
Doğal olarak garantisi olmaz ama ülkede çıkana kadar kırmazsan yada bozmazsan ülkede çıkınca Apple servisi belki bir şeyler yapar kırılma durumlarında ;) bir de şarj adaptörünü mecburen değiştirmen gerekecek çıkmayan telefonun adaptörünü nereden bulacaksın (6S adaptörü aynı güçteyse bilemem...
Haydaa, istese ona da getirilirdi Apple'ın ne çeşit kapitalist bir firma olduğunu biliyorsunuz kasten bu kadar ağırlaştırılıyor canları istese bu kadar ağır yapmazlar.
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ? bence alışırsınız ben kolay alışmıştım kendi telefonum bozulunca bir günümü arkadaşın s7 edge'iyle geçirdimelim kenarlara geldiğinden algılamıyordu gıcık oluyordum :)
Bayağı yanlış anlamışsınız kötülemiyordum performansını bende biliyorum, 2012 den kalma iPad minim de öyle sıfırı ile arasındaki farkı anlayamazsın ama sağolsun apple yeni güncellemeleri ilk üç senesi anca gitti sonra başladık işte kasmalar donmalar yavaşlamalar vs... bu iPad 2 de haydi haydi...
İlk android cihazım wonder'dı onun ram yeme işi olmadı S3/s4 onlarında olmadı şimdi j5'im var o da yemedi :) ama hakkını vereyim 3G S sonuna kadar hakediyordu parasını ama 3 sene keyfini sürmek hiç hoş olmamıştı :( neyse 6/6S tasarımı berbat antenleri tangaya benziyor :D verdiği...
Zamanında araba parası verdiğim 3G S güncelleme desteği kesilmesi kasması vs... bunun aynısını androidde yaşadığımda hiç değilse ucuz diyorum :) bir de android bana daha özgür hissettiriyor açık kaynak kodlu olması yüzünden.
Telefonda ios'dan dilim yandı bir kere tövbe :) tablette en iyi performansı ios veriyor bence şu ana kadar app store'da sıkıntı yaşamadım bayağı geniş bir market :) pc de nasıl alıştıysak öyle windows forever :)
not : sorunlu ios 10 üzdü :(
Düşündüm de samsung her sene her kitleye hitab eden zibilyon çeşit model çıkarıyor folder 2, miniler, note, edge, düz ekran, giriş orta ve üst segment farklı modeller... bence bu sefer bir de üstüne jak girişi olmayan model eklerler diğerleri aynen devam...
bu arada 800. mesaj oley :P :D...
Samsung bu yapar :D note 7 de dalga geçtiler "bizim kulaklık girişimiz var ip da yok" s8 de "S8 de son model USB TYPE-C kulaklık girişi kullanmayı seçtik çünkü S8'i mükemmel kılan şey budur daha iyi hi-res ses kalitesi....) :D
Aynen öyle, ama bu adamın uzun süre Apple'ı saçmalıklarıyla meşgul edeceğini düşünüyorum Apple'ın başına ilk geçtiği dönemler 5,5S tasarımı Jobs'a ait olduğundan fazla bir şey anlaşılmıyordu ama ios 8 yayınlandığı gün ben bu heriften kıllanmıştım :mad:
Biri Tim'i durdursun ve sakinleştirici verdikten sonra kafasına göre bir şeyler yapıp durmasını bırakmasını bu şekilde devam ederse Apple'ı beş para etmez bir çöplüğe çevireceğini söylesin hemde acilen!
Bende çok severdim, onunla çok anım oldu bir keresinde okulda sessize almayı unutmuşum hey siri özelliği yanlışlıkla çalışınca bütün okula rezil olmuştum bütün sene herkes bana "nasıl yardımcı olabilirim" demişti :(
"konunun ilk mesajını okuyunca ben"
8 yaşında 1. sınıf öğrencisisiniz sanırım, markette muhtemelen bim :) birbirinizin saçınıda çekiyorsunuzdur siz :);)
İlk önce iPad'imizi karanlık bir ortamda düz bir yere koyuyoruz ve home tuşuna güçlü ve parlak yanan bir fener koyuyoruz :
İşlem tamam, artık çerçevelerinden yeşil ışıklar saçan bir iPad'imiz var :D
Merhabalar, şu anda saat 03:44 ve ortada hiç bir sebep yok içimde bir hüzün var nedenini bilmiyorum tuhaf hissediyorum bir şeyi özlüyorum ama neyi ? bir şey eksik ama ne olduğunu da bilmiyorum, şu an kulağımda kulaklıkla boş boş pencereden bakmakla meşgulum neşelendirin biraz beni, yada gelin...
http://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwj5zcSD45TPAhWIve0KHclrDxAYABAF&ohost=www.google.com.tr&cid=CAESIuD2lUIS_uH6sg4BFWW6LE0hX2U1JVHUoYVSLXFW9mp6X-c&sig=AOD64_2tOC3pwsZ5Q86V_snli5jqe9l-tA&q=&ved=0ahUKEwjy0cCD45TPAhUGBsAKHUhYBswQ0QwIJQ&adurl=
Domain Kayıt Hizmeti | En Uygun...
Ödeyecekseniz alın onda sorun yok, altında donu olmayıpta popüler kitleye uyma çabası ile cebinde beş kuruşsuz 36 taksitle bunu alanlardan bahsetmiştim.
iPhone 2G çıktığında o kadar istemiştim ki o kuyruğa girmeye anlatamam bildiğin ağlamıştım maalesef apple mağazası ülkede olmadığından o heyecanı hiç yaşayamamıştım ilk iPhone'um 3G S çıktığı gün koşup türkcell'den almıştım o kadar mutluydum ki dünya benim sanki :D apple şimdi çok değişti bence...
İOS istiyorsanız 6S, android istiyorsanız S7 ki şu an listedeki en iyi telefon S7 hangisi size uyarsa onu alın ama SE ve 6'yı listeden eleyebilirsiniz.
Merak ettiğim soru bu arkadaşlar sonuçta hepimizin elinde bu işi fazlasıyla yapabilecek telefonlar tabletler var zaten kendiside bir iPhone boyutunda ve fiyatıda 1000₺ civarı bir cebimize iPhone bir cebimize iPod koyup birinden alo diyip diğeriyle oyun mu oynıyacağız vasfı nedir bu cihazın ?
Aynen öyle bir de ekran boyutu var 4" yetmiyormuş gibi çözünürlük o kadar iyi değil bence sadece o zamanın devrim nitelikli telefonu 5S in günümüze ayak uydurmaya çalışması gibi bir telefon olmuş ilaha bir ios tecrübesi istiyorsa alabilir ama bu listede (özellikle konu sahibinin ihtiyaçlarına...
Vallaha akıllı saatin her türlüsü çalışıyor benim bir arkadaş alibabadan 10$ a 30 tane sipariş verip 120₺ ye toptan satmıştı hepsini çatur çutur çalışıyordular :D
Vallaha bana fark etmez ben yine nakit ödeyeceğim :D ama ihtiyacı olan var bu devirde gidip 150 yıl ömürlü çalışacak 1200 da alamayız di mi bence kalksın yasak. :)
Eklensin bence ne zararı var ki ? kullanmaya zorlanmıyor kinse isteyen kullansın.
not : sömürge falan bir şeyler tartışmışlar okumayada üşendim ne alaka yav ? konu dışına çıkmayalım...
Evet arkadaşlar soru başlıkta, spotify'ın haftalık önerdiği şarkılar hiç bana göre değil hep şu şekilde şarkılar öneriyor :
bu ne yav ?
ayarları karıştırdım ama bulamadım bir türlü lütfen yardımcı olun.
LetGo cidden ölücü dolu eskiden yönetim kötüydü bir de troll ilan dolardı ortalık duvarı satmaya çalışan mı dersin gökyüzünü satan mı dersin hepsi vardı sonradan düzeldi ama hala ölücü dolu tek sorun o letgo da ama yinede ilan vermek istediğimde hem sahibinden'e hem letgo'ya aynı anda veriyorum :);)