Arama sonuçlarınız

1. ExCeLLeNT

Sony Xperia Z kullanıcıları kulübü [Şimdi Türkiye'de]

http://forum.shiftdelete.net/sony/415038-wifi-bluetooth-bozuldu-nasil-duzeltebilirim.html#post3648716 önemli bir sorun olduğu için ayrı bir konu açtım lütfen bir destek atın kafayı yicem bıktım uğraşmaktan
  2. ExCeLLeNT

Wifi/Bluetooth bozuldu Nasıl Düzeltebilirim ?

Xperia z telefonum usbden şarj olurken kasa üstünden 2-3 kere halıya düştü ama 20 cm mesafe yani halıda sert değil fazla en son düştüğünde resetlendi telefon bi açıldı wifide bluetoothta açılmıyor. Wifi açılır gibi çubuk mavi oluyor wifi menüsüne girince sanki hiç tıklamamışım gibi çubuk...
  3. ExCeLLeNT

Samsung tab S 8.4 batarya yüzdesi sorunu

Valla bildiğim kadarıyla batarya kalibrasyonu. Rom atılmış cihazların batarya kalibrasyonu bozulduğu için bunu yaparlar genelde. Yani şarj %20 olduğu halde yüzde 0 a düşünce kapanır cihaz. Veya 50 şarjı vardır. Bişe için kapar açarsın 70 şarj gözükür . Bi saat milim oynamaz. Sonra bi anda 40 a...
  4. ExCeLLeNT

1500-2000 TL arası telefon tavsiyesi

Snapdragonlu samsunglarda kolay kolay kasılma görmedim duymadım. Ama exynoslar...
  5. ExCeLLeNT

SDN Buraya HTC m8 ---Xperia Z3C------Htc Desire Eye

Kardeşimde z3 compact var. Hiç bir sıkıntısı yok. Teknoloji şans işi. Marka önceliğim telefon konusunda her zaman htc sonra sonydir. Ama burada z3 compact almalısın.
  6. ExCeLLeNT

Xperia Z Acil Yardım Ekranmı Çizildi Fabrika Filmi'mi ??

Garantisi bitti telefonun. Yani sırf fabrika jelatini için servise göndermek istemiyorum ama ya ekrana bişe olduysa. Ekranla beraber değişim yapılıyomuş ama zaten. Bide bişe sorcam. Hep diyorlardı ya ekran kırılınca yaptırılınca su geçirmezlik özelliği kayboluyor diye. Bu jelatinle alakası varmı...
  7. ExCeLLeNT

Yardım edecek yokmu ?
  8. ExCeLLeNT

Şikayetvara şikayet etsem ne olur ?
  9. ExCeLLeNT

Telefona kırılmaz ekran koruyucu almıştım. Ama kendim beceremedim baloncuk falan oldu bi türkcell bayisine gittim kız bantla tozları çekti falan uğraştı baya elinden geldiğince yapmaya çalıştı az kaldı ama tam olmadı. Her neyse baya baskı yaptı bezle üstünden geçti falan uğraştı yani. 5 tlde...
  10. ExCeLLeNT

Öneri İstiyorum Lütfen.

Valla bence androidde 1 gb ram alınmaz artık. Bende xperia z var. 2 gb ram. Kasma demeyelimde 8 sayfa uygulama ve 2-3 gün kapstmadan kullanınca yavaşlama hissediliyor telefonda. Ağzına kadar uygulama ve oyun dolu. Gün içerisinde sıklıkla kullanıyprum çoğunu. Ram temizleme programları falan asla...
  11. ExCeLLeNT

WhatsDog ile Whatsapp Hareketlerini İzleyin

Yok kardeş kullanma. Dışarı çıkscağın zamanda sormayı unutma bize.
  12. ExCeLLeNT

Cafe SDN [English]

Oh, okey. Thank you for answer with information. Good night
  13. ExCeLLeNT

Onlar Konuşur Ak Parti Yapar...

Aklayamayız tabiki ama herkesin iz bıraktığı şeyler olur. Bu adamda böyle bırakmış. Gelmediki yolu şehri düzgün yapacak kuyrukları yok edecek çevreyi güzelleştirecek terörü bitirecek ona buna kafa tutup susturacak eski osmanlıyı canlandıracak bir adam şu ülkenin başına.
  14. ExCeLLeNT

Cafe SDN [English]

Oww im sorry im write the wrong. İ want the write "if i speak turkish in this subject" im sorry
  15. ExCeLLeNT

Cafe SDN [English]

I'm just wondering. If i speak english in this subject... will am i banned?
  16. ExCeLLeNT

Onlar Konuşur Ak Parti Yapar...

Konu hakkında bilgim yok önceki mesajları okumadım falan kim neci bilemem ama ecevit dediğiniz adam amerikaya baş kaldırmış incirliğe el koyup amerikan subaylarını ülkeden yollamış bi adam kıbrıs olayları sırasında. Amerika Sultanahmet'i bombalarız dedikten sonra.
  17. ExCeLLeNT

Nükleer Reklamına Çocukları Alet Etmek

Yenilenebilir enerji kaynaklarının çoğalmasını istemem yanında nükleer enerji ve nükleer güce sahip olmak isteyenlerden biriyim. Tamam patlarsa kötü olur kabul. Ama patlamadığı sürece cebinizdeki telefondan daha güvenli sağlıklı bişey. Cebinizdeki telefon daha fazla radyasyon yayıyor. Ha ama şu...
  18. ExCeLLeNT

Xiaomi Kullananlar Kulübü

Sanırım indirimin bitmesine 2 gün kalmış. 3-4gün daha bekleseydi alırdım. Tamda denk gelmişim ya şansa bak.
  19. ExCeLLeNT

2 Telefon Arasında Kaldım ( Sony Xperia Z3 VS Samsung Galaxy Note 4 )

İkisinide alabilecek olsam z3 alırım direk. Kendin cevap vermişin. Sesi donanımı dayanıklılığı tasarımı stabilite arayüz sony kalitesi falan filan. Yani gerçekten inanamıyorum. Telefondan gerçek anlamda anlayan insan samsungu bu telefonların yanına bile koymaz. Ya s6 ya baktım. Bildiğin lag var...
  20. ExCeLLeNT

Xiaomi Kullananlar Kulübü

Tam olarak link atabilirmisiniz size geldiyse banada kocaeliye gelir diye düşünüyorum yurtdışından hiç alışveriş yapmadımda. Nasıl yapacağım ne kadar sürecek pek bir fikrim yok ve ya gelmezse paramı nasıl geri alacağım ? Ayrıca xiaomi ne zaman gelecek ? Bir htc bir sony birde xiaomi var benim...
  21. ExCeLLeNT

Beyler bi sistem topladim uyumlumu bi bakarmısınız

Ya çözemediler ya da uğraşmak istemediler. Ayıp etmişler.
  22. ExCeLLeNT

Beyler bi sistem topladim uyumlumu bi bakarmısınız

Biri beni aydınlatsın lütfen. Bu adamlar kartı test etmemişmi. Bellek sorununu anlamamışlarmı ? Anladılarsa niye düzeltmediler ? Anlamadılarsa bunca zaman şikayet gelmiş yeni üretilen 970 lerde bu sorunun ortadan kalkmış olması gerekmezmi ? Bu soruna sebep olan ne ki sadece bu kartta...
  23. ExCeLLeNT

Sennheiser Cx 3.00 İnceleme

Bende cx300 ıı ile arasındaki farkı merak ediyorum.
  24. ExCeLLeNT

Sennhesier Cx 3.00 Red Nasil Sizce?

Bendede adidas makyajlı mavisi var bu kulaklığın. Cx300 II le herşeyi aynı sadece tipi daha güzel ve adı cx310. Ses kalitesi olarak muazzam bişey. Xiaomi kulaklıklarında gözüm vardı düşünmüştüm ama mikrofonlu olmsı bu sebeple tablet ve pclerde mikrofonlu kulaklıkların sıkıntılıçalışması...
  25. ExCeLLeNT

Kulaklık Tavsiye

Ben sennheiserin aynı modelini ama adidas tarafından makyajlanmıs cx310 kullanıyorum. Bence baya kaliteli. Diğerini kullanmsdım bişe demiyorum. Mikrofonsuz diye tercih ettm bu modeli zaten.
  26. ExCeLLeNT

Xperia Z4 Yakında Tanıtılabilir!

Hani 6 ayda bir fslan tanıtmıcaktı ? Z3 çıkalı kaç ay oldu ?
  27. ExCeLLeNT

GTA 5 PC'ye Geldi

Vaktim olsa deneyecem 60 gb indirmeye vaktim yok :D
  28. ExCeLLeNT

Sony XPERIA ses kalitesi sorunu

Hangi modeli peki ? Bende xperia z var ve hoparlörleride kulaklık kaliteside öncrki desire hd telefonumdan kalitesiz. Ki o telefonda gayet kaliteliydi ses. Arada nesil farkı var bir de. Ama son modelleri z3 falan gayet kaliteli denedim. Bir htc değil gene ama. Hangi model sendeki ?
  29. ExCeLLeNT

GTA 5 PC'ye Geldi

Bu kanıya şuradan vardım. Gta 4 ten daha stabil olduğu daha iyi oynsndığı vs yazıyor. Gta 4 bu pcde en düşük ayarda sıkıntısız oynanıyordu. Acaba diyorum denesemmi ?
  30. ExCeLLeNT

GTA 5 PC'ye Geldi

Optimizasyonun baya iyi olduğunu duydum. Hami öyle böyle değil gibi. 2 gb ramli 8500 gtli athlon 3200+ 9 senelik pcmde oynamak gibi bir çılgınlık deneme hevesi var içimde
  31. ExCeLLeNT

Andorid telefonu FTP ye cevirmek

Arkadaş diyoki ben biliyorum uygulamalar yapıyor ama ben direk tarayıcıdan falan uygulamasız kendim halletmek istiyorum. Telefonların stock romlarında böyle bir özellik genelde olmuyor. Mesela lg eklemiş dediğin gibi. Custom romlardada eklenmiş olabilir bu şeyler. Ama telefonun firması lg...
  32. ExCeLLeNT

Ses Sorunu

Soğutucusunda hoparlör varmış sanırım böyle anlaşılıyor son cümleden. Anladığım kadarıyla diyoki soğutucu ile kulaklığı aynı anda takarsam herşey çalışıyor. Soğutucudaki hoparlör dahil. Sanırım soğutucudaki hoparlör çalışmasın ama soğutucu çalışsın. İlk kez bir soğutucuda hoparlör olduğunu...
  33. ExCeLLeNT

Telefonumda Anlık Takilmalar Oluyor

Yani ram temizleme vs şeyler zaten iş yapmayan gereksiz anlık şeyler. Biliyorum o kadar özelleştirme için uğraşmak insana koyuyor baya ama kendimden biliyorum ufacık bir şey için belki 60dan fazla telefona tekrar rom atıp bütün uygulamaları indirip hepsine girip oturum açıp ayarlarını yapıp...
  34. ExCeLLeNT

Valla bende çok özelleştirme kullanıyorum ama formatsız sanmıyorum çözülsün.Hani çünkü format atınca kullanıpta özelleştirmeye başlarsan tekrar bi seviyeden sonra o kasma başlarsa gene anlayabilirsin aha bu yapıyomuş bunu diye.
  35. ExCeLLeNT

Bendeki lifelog gibi durmadan arkada çalışan lag yapan bir program var mı ?
  36. ExCeLLeNT

Cyanogenmod 12

Her rom desteklemez bunu çoğu stock romda bile yoktur.
  37. ExCeLLeNT

Xperia Z3 mü yoksa Z3 Compact Alınmalı

İkisindede kasma yaşamazsın ikisininde şarjı baya gider. Aradaki fark 1 saat vardır ya da yoktur tahminimce. Ama ben büyük ekran seviyorum mesela. Z var bende. 5.0 kardeşimde z3 compact. Ekranı cidden küçük geliyor bana. 5.0 güncellemesi geldi bugün bide telefona. İkiside mükemmel aletler. Bence...
  38. ExCeLLeNT

LG G3 G Sensörü

Aynı güncellemeyi yapıpta aynı sorunu yaşayanlar var mı bir soruştur. Varsa lg güncelleme ile düzeltir. Yoksa sen zaten kendin cevaplamışsın. Ya root rom veya önceki sürüme dönme. Ya da servis.
  39. ExCeLLeNT

HTC One M9 Türkiye'de Satışa Sunuldu

Seneye kamera yokmuş yanında nikon makina verceklermiş :D
  40. ExCeLLeNT

Sandisk Ultra Plus 128GB mı? Kingston 120GB Hyperx Fury mı? OCZ 120GB Vertex 460 mi?

Sende porschemi ferrarimi mustangmi gibi bir soru sormuşun.
  41. ExCeLLeNT

İngiltere Hattı Bilgisi

Vodafone ingiliz ya mesela. İngilterede direk buradaki gibi kullanabilirmiyim ?
  42. ExCeLLeNT

Mediaget te dosya indirirken pc kapatsam ertesi gün devam eder mi ?

Sunucuyada bağlı olarak normalde eder.
  43. ExCeLLeNT

Xperia z2 sorunları..

Xperia z kullanıyorum bir süredir. Modern combat 5 te bile ağır çatışmalı sahnelerde lag yaşadım ufak bi kaç kez. Bence z2 nin kronik sorunlarından o.
  44. ExCeLLeNT

Zenfone 5 modelleri arasında ne kadar fark var?

Nexus 5in yanında iphone 5s nedir ? Nexustan bahsediyoruz burada.
  45. ExCeLLeNT

Moto g veya nexus 5e bakamazmısın ?
  46. ExCeLLeNT

Kendin sormuş kendin cevap vermişsin. Şimdikinin giriş sevileri günlük kullanım için gayet iyi bence ama rami 2 gb olanı al bence. Androidde düşük ram sıkıntıdır. Ayrıca zenfoneler güzel bile olsa batarya önemli bir konu. Meizu mx4 gibi alternatiflere bak bence.
  47. ExCeLLeNT

50 TL civari kulaklik

2 sene kullandım bu kulaklığı. Daha sonra birden sol kulaklıktan ses gitti. Temassızlık oluştu bende üstüne gitmedim. Ama suya tere toza karşı dayanıklı bi kulaklık. Kulağa çapraz oturuyor ve deyim yerindeyse tam oturuyor. Tek sıkıntısı turuncu kulakçıkları sık düşüyor. Cebinize falan bakın önce...
  48. ExCeLLeNT

Modern Combat 5, Android'de de Ücretsiz!

1 hafta olmadı para verdim aldım şansa bak ya.Para verip alanlarla ücretsiz versiyon arasında bir fark yoksa cidden kısa süre önce parayla alanlara haksızlık gibi bişe olur. Düşünsenize adam 23:50de para verip alıyor 24:00da ücretsiz oluyor.
  49. ExCeLLeNT

Cyanogen, Google'a Kafa Tutuyor

Yav ne havadı bu ? Biride çıkıp dememişki kullandığınız açık kaynağın sahibi google. Google onu açmasa geliştirmese yeniliğe vs açık hale getirmese hatta androidi çıkarmasa cyanogen diye bişey olacakmıydı ? Ben bunu resmen milliyetçilik gibi görüyorum. Resmen ekmek yediği kaba pislemek. Resmen...
  50. ExCeLLeNT

Arka kamera catladi

Valla şöyle diyeyim. Lensine bilmem nesine zarar gelmediyse ve gördüğü nokta o çatlak kısma bakmıyosa belki düzgün gelebilir. Ama oradan çatlaktan zamanla toz su vs bişeler milimetrikte olsa kaçabilir uzun vadede sıkıntı çıkarabilir.
  51. ExCeLLeNT

Xperia Z 4.4.4 Kilit Ekranı Animasyonu Sorunu !?!?

Başlıkta dediğim gibi. Aslında bu sorun değil sony böyle ayarlamış ama ben bunu düzeltmek istiyorum. Bilenler biliyor sonynin 4.4.4 sürümünün kilit ekranı açılırken nasıl açılır ? Parmağınızı boşlukta sürersiniz ve bir sürü noktalar parmağınızla hareket eder. Gökyüzündeki yıldızlar gibi. İşte...
  52. ExCeLLeNT

Mart 2015 itibariyle alınabilecek en "mantıklı" android telefonu nedir?

Ses kalitesi konusunda ne diyorsunuz ? Htc ile karşılaştırıldığında ?
  53. ExCeLLeNT

SİZCE HANGİSİ? One M8, Xperia Z3 Compact, Galaxy S5, Meizu MX4, Lenovo Vibe X2?

Sende fazla abartmışsın. Bende htcciyim. Desire hd vardı. Mikronu bozuldu zye geçtim Elimde z var orijinal ilk model. Gram kasma vs hiç bişey yok. Kasa da yakışıklı kaliteli. Sony bu cihaza bile 5 verecek ne kötüsü güncellemede ? Ayrıca ses olayına gelirsek. Zde bile baslar tizler kulaklıkta...
  54. ExCeLLeNT

Sdn editörleri bizlerle ilgilenmiyorlar

Özel mesaj atabilirsin buradan. Bikaç yerden ulaşmaya çalış. Bence illa cevap alırsın. Ben Hakkı abiyede Berkin abiyede kaç kez mesaj attım. Burada değil ama şahsi hesaplarında cevap veriyorlar.
  55. ExCeLLeNT

SİZCE HANGİSİ? One M8, Xperia Z3 Compact, Galaxy S5, Meizu MX4, Lenovo Vibe X2?

Öncelikle samsungu baştan eliyorum. X2 ile mx4 fiyatı uygun ama diğerlerinden düşük telefonlar. Ama paran cebine kalır seni pişmanda etmezler. Şimdi son iki seçeneğe gelelim. Z3 compact android dünyasının en performanslı telefonlarından biri. Şarjıda çok iyi. Tasarımı bence m8 den güzelki ben...
  56. ExCeLLeNT

Spotify'a Büyük Rakip Tidal Türkiye'de!

Valla hakaretmi ettin naptin anlayamadim
  57. ExCeLLeNT

Facebook'ta 'Atatürk' kriteri

O zamanlar bile dusmanlarimizin baskanlari generalleri kabul etmis ne kadar buyuk bir adam, lider oldugunu. Ama bizim insanimiz kabullenemiyor. Cahillik iste. Yok iciyomus yok Kuran'a bastirmis yok bilmem ne. Kotu biseyini duydumu hemen inaniyorlarda iyi biseyini duyduklarinda kanitlndiginda...
  58. ExCeLLeNT

Facebook'ta 'Atatürk' kriteri

Bu zuck iyi cocuk ya
  59. ExCeLLeNT

Havacılık Harp Okulu Hakkında Bilgisi Olan

Nasilbya ? Bizim okul meslek liseside vardi teknik lisede. Gidebikiyordu herkes katsyi falan herseyi duzelttiler herkes gidebikiyordu bolumu disina diye biliyorum
  60. ExCeLLeNT

Sony Xperia Z3 Compact Kullananlar Kulübü

Daha bi saat once kardesime aldik. Tek kelimeyle muhtesem bisey.
  61. ExCeLLeNT

M9 fiyati duser mi ?

Dusmezde 2500 e satan olur. Operatorler biraz kazikfiyat sattigi icin magazalarda falan 2500-2600 seviyesinde olabilir diye dusunuyorum.
  62. ExCeLLeNT

Havacılık Harp Okulu Hakkında Bilgisi Olan

Osym sinavi icin kagit doldurtacaklar okuldan bildigim orada askeri lise secenegini isaretle. Doldurtmazsalar kendileri ugrasmadan ogrencilerinkini kendi kafalarina gore hallediyolar demektir izin verme git soyle ben askeri lise istiyom diye. Gerisi normal. Osym sinavi sonra hava harp okulu...
  63. ExCeLLeNT

Sony z3 hk.

Rica ederim gule gule kullanin :)
  64. ExCeLLeNT

Sony z3 hk.

Ses ve ekran ayarlarinda bravia engine, xloud gibi bikac ozel ayar var. Sadece tik yapman gereken. Tikli degilse onlara tik at. Sonra walkman uygulamasina girip uygulamanin ayarlarindan clearaudioyu aktif et. Sonra ana ayarlardan en asagi hakkinda bolumune girip en asagiya inip derleme...
  65. ExCeLLeNT

HTC One M9'un Türkiye Fiyatı Açıklandı

Ya mukemmel bir telefon yapiyorsunuz. Fiyatini iphone 6 seviyesine cikariyosunuzki 32 gb modeli. Hani yap kardesim en azindan 2000 tl falan digerleiyle kapisabilsin. Sen kendini sonyden falan ustun gorebiliyor olabilirsin bence oylesinde ama insanlari salakbyerine koyuyorsun HTC. Sony su...
  66. ExCeLLeNT

Öğrenci İçin Telefon Tavsiyesi

Z3 bence senin icin gayet uygun bir telefon. Sarji performansi kamerasi herseyiyle seni baya tatmin eder uzun zamanda goturur.
  67. ExCeLLeNT

Dünya'dan ilginç Olaylar Yeni

İlginc ama gercek degil.
  68. ExCeLLeNT

Bazı oyunlarda kasma sorunu

Gorev yoneticisi. Aygit degil
  69. ExCeLLeNT

E-tab4 yaşadığım bir sorun

Kisa devre tarzi bisey yapmis olabilir. Nexus 4 lerde boyle bi sikinti vardi. Sarji tam bittiginde sarj olmuyodu olamiyodu bu yuzden hic acilmiyodu telefon o tarz bise olabilir. Bi tamirciye vermen daha iyi olur hic acilmiyorsa. Cunku eger bilen yoksa verebilecegimiz yardim tabletin ekranina...
  70. ExCeLLeNT

Windows root \system32\hal.dll. Hatasi yardim lütfen

Simdi bilgisayarina tam olarak ne oldugunu bilmemiz lazim. Simdi bilgisayarinin isletim sistemi neydi. Sen tam olarak ne yaptin ve ne olduda calismiyor neler yaptigini anlat olmadi en son formatida anlatiriz bilgisayarciya goturmeden atarsin formati kendin.
  71. ExCeLLeNT

Arama Engelleyici istek

Kardes seni arayan numaranin kime ait oldugunu bulan cia programi var. İcerisinde arama engelleme ozelligide var. Ve hesapla giris yapilabiliyor. Ama ayarlar geri gelirmi hesaptan cikis giris yapinca mesela. Bilemem. Sen bi dene
  72. ExCeLLeNT

Favori android uygulamalarınız ?

Valla kullanmadigim uygulama yok acikcasi. Ki 130 tan fazlada uygulama var. Ama en sık kullandiklarim opera mini whatsapp sdn forum tumblr.
  73. ExCeLLeNT

Samsung S3 şarj sorunu

Kardes yapabiliceklerin sinirli. Telefonuna yeni batarya al. Mumkunse yuksek kapasiteli olanlardan olsun. Yeni bir de rom yukle. Cm veya miui romlar gayet iyidir sarj konusunda bi sikintilarini gormedim hele miui romlarin. Tabi hepsi ayni degil belli olmaz. Bunlari denedikten sonra tekrar gel...
  74. ExCeLLeNT

Gelecek kaygınız

Bende girecegim ve gram heyecan yok. Deneme sinavlari sagolsun insaallah en asagi 350 alirim
  75. ExCeLLeNT

Cyanogenmod 10.1 aramalara cevap verememe

Muhtemelen rom isinin temelini ogrenmis ve atmis olabilirsiniz detaylarini bilmediginiz icinde buglu olup olmadigini anlayamamis olabilirsiniz. Romun xdadaki konusunda yazarlar genelde buglari. Baska romlar deneyin. Ayni sikinti devam ederse sorun donanimsal olabilir.
  76. ExCeLLeNT

YGS'de geri sayım başladı; sınava hazır mısınız?

Osymnin sitesinden hesabina giris yaparak sinava giris belgesini yazdirmaniz gerekiyor adresinze bise gondermiyolar o eskidenmis
  77. ExCeLLeNT

Acemi birliğinde hava değişimi hakkında

Benim bildigim evet 4 seneye tamamlarsan kisa donem oluyor illa 4 senelik kazanmana gerek yok 2+2 de oluyor diye biliyorum ?
  78. ExCeLLeNT

Nvidia GTX 960M, Asus G501 ile Geliyor

Şimdi o 4k ekran o laptopun şarjına nasıl etki edecek ?
  79. ExCeLLeNT

WhatsApp'a Sesli Arama Özelliği Geldi

Google playdeki direk uygulamayi kullananlar apk olarak yuklemeyenlerdede oluyormu ?
  80. ExCeLLeNT

Ya onu gectimde bu sarkilarin hepsinin bitratesi aynimi olacak ? Cunku hep 1411 1441 neyse iste onu yaziyosunuz ya dedim Allah Allah aynimi bunlar. Yani uzun zamandir bir suru flac sarki dinliyorum. Ama bitratesi ayni olana denk gelmedim. 800 ila 6000 arasi degisiyor hep.
  81. ExCeLLeNT

HTC One M8'de Büyük Kampanya

Pembesi fazla satilmadiysa demekki. Ayrica neymis o fiyatada kar edebiliyomuski oyle satiyo ?
  82. ExCeLLeNT

Güzel siteymiş kullanırım ben bunu :D valla torrentte şu ana kadar istediklerimi buldum genede çok sağol elimin altında bulunsun :)
  83. ExCeLLeNT

Valla ben torrent :D
  84. ExCeLLeNT

Valla arsiv 5 gb oldu ama 100 tane sarki anca var :D
  85. ExCeLLeNT

Dedigine katiliyorum. Maroon 5in animals sarkisindaki baslari hep yetersiz buluyordum. Flac arsivi yaptigim gun denk geldim onun sarkisi 5600 kusur kbps cikti 24 bit. Allah Allah diyorum sozleri ayni olmasa sarki komple farkli.
  86. ExCeLLeNT

S6nin Touchwizi sizce yine sisermi

Aynen bak bu yorumunu begendim. Benim gibi telefon kullananini gormedim. Telefona instagram facebook whatsapp kuruyor sonra onun telefonu cok iyi. Sen dose benim gibi 8-10 sayfa uygulama 4-5 sayfa agzina kadar widget ondan sonra benim telefonuma laf et. Bosken benimkide snapdragon 800 serisi...
  87. ExCeLLeNT

Htc One M9 mu almaliyim Note 4 mu yoksa s6 mi ? Fikirlerinizi bekliyorum

Samsungu bende sevmemde hileyi programda yapmiyorlar. İslemcilerine overclock yapip oyle teste sokuyorlar haliyle yuksek gozukuyor. Kendileri aciklamisti.
  88. ExCeLLeNT

Sennheiser cx200 ve ustu modellerde aradaki farki anlayabilirsiniz. Tabi muzik kulaginizin olmasi lazim. Bu arada bu fiyat cok degil ! Biz sadece en ucuz spotifyi kullandigimiz icin bize pahali gibi geliyor. Adam sana flac dinleticem diyor. Bence gayet uygun. Ayrica kontore 20 lira veremeyipte...
  89. ExCeLLeNT

ViperFX Android'Root' Kaliteli Müzik

Rica ederim uzun zamandır arada aklıma geliyordu internette adam gibi bir anlatımınıda bulamıyordum ilk zamanlar çünkü bende doğru düzgün bilmiyordum programı ama deneme yanılma derken zamanla zamanla sesi iyice kaliteleştirdim neyin ne olduğunu öğrendim bir de türkçe dil desteği geldi şimdi...
  90. ExCeLLeNT

Nexus 5 Hala Alınır mı ?

Valla bana gore orada alinabilir tek cihaz nexus 5.
  91. ExCeLLeNT

Gördüğünüz gibi bazı ayarlardaki farkı anlamadığım için ne işe yaradığını söyleyemedim varsa bildiğiniz benim söyleyemediğim anlatırsanız mutlu olurum :)
  92. ExCeLLeNT

Size bugün viper4android isimli root gerektiren ve ciddi anlamda telefonunuzun ses kalitesini mükemmele yaklaştırabilecek bir programdan bahsedeceğim.Bu arada asıl kaliteyi kulaklıkta veriyor. Hoparlörde fazla fark yok. Tabi kulaklığınızda canavarsa keyfinize diyecek yok. Öncelikle bu programın...
  93. ExCeLLeNT

Nexus 5 Hala Alınır mı ?

Ayarlara basip arayuz ayarindan expert gorunumu secin daha fazla secenek var. Viper4fx guncellendi komple turkce oldu bikac sey haric bu arada. Playback gain extreme. Altibdaki secenek inf. Ve onun altindaki 0 db. Viper ddc benim kulakligim cx300. Sizinki neyse onu secebilirsiniz. Spectrum...
  94. ExCeLLeNT

Nexus 5 Hala Alınır mı ?

viper4fx ayarlariniz nedir ?
  95. ExCeLLeNT

Htc one e8mi desire 820 mi başka tavsiyeniz var mı

E8 one m8 in aynisi. Hatta islemcisinin detaylarinda bi sey vardi. One m8deki islemci 89756 ise 89757 idi one e8deki. Oyle bi detay. Olay anlasilsin diye boyle ornek verdim detayi tam hatirlamiyorum kac oldugunu. Dedigim gibi one m8 in aynisi ama plastigi. Yani desire 820 den daha iyi. Ben olsam...
  96. ExCeLLeNT

SDN Forum'un mobil versiyonu var mı?

Android uygulamasindan yaziyorum. İosta vardir elbet. Wp hakkinda bilgim yok. Android uygulamasi gayet basit ve sade. Ayrica cokta hafif bir program vatsaptan bile hafif.
  97. ExCeLLeNT

Telefonum için hangi kulaklık almalıyım ?

Sennheiser cx200. Ayrica her kulklik ses veriyorda hepsi ayni sesi vermiyor.
  98. ExCeLLeNT

Satılık Note 3 Snapdragon Model 1.150

Arkadasim arabistan modeli snapdragonlu note 3 telefonunu satiyor. 13-14 ay mi ne garantisi var kvk garantisi var. Ama arabistan yani kvk garntisi nasi oluyor bilmem ama var pek anlamam bu garanti olayindan. Neyse telefonda hic bir sikinti yok. Kutusu falan herseyi tam birtek sarj aleti yokmus...
  99. ExCeLLeNT

Gmail hesabımı silmek istiyorum

Telefondan google hesabini kaldirmak ayri bisey. Dunyadan komple google hesabini kaldirmak ayri bisey. Sen hangisini istiyorsun ?
  100. ExCeLLeNT

HTC One M9 Kullananlar Kulübü

Hala hic birinin m7 kadar albenisi yok.
  101. ExCeLLeNT

Bebe Rexha

https://www.youtube.com/watch?v=EeBYIElpEPo Son derece güzel bir bayanın son derece güzel bir şarkısı. Aynı zamanda eminem rihanna monster düetindeki monster şarkısının yazarlarındandır asıl sahibidir ve kendi orijinal tek söylediği versiyonu vardır ki ben onu eminem rihanna düetinden daha çok...
  102. ExCeLLeNT

Sony xperia z2 takılma sorunu

Telefonun stabilitesine hızına falan etki ettiği yok.Animasyonlar kapanırsa veya animasyonun hızı düşerse sadece placebo etkisi yaratır. Psikolojiktir yani.Neredeyse 5.senesi olacak giriş seviyesi bir androidim vardı. Aynı etki bendede oluyordu.
  103. ExCeLLeNT

Sony xperia z2 takılma sorunu

O dediginin hic bir alakasi yok .
  104. ExCeLLeNT

LG G3 mü ? İphone 5 Mi ?

Yalniz 5s degil. 5s olsa dusunulebilir ama 5 mi diye sormus. Tabiki g3
  105. ExCeLLeNT

Dünyayı İkiye Bölen Elbise!

Altin sarisi ve mavi goruyorum. Defalarca farkli fotograflara bile baktim.
  106. ExCeLLeNT

Tek ekranda aynı anda 2 uygulama birden çalıştıramıyorum. Sony Xperia z2

Sonyde nasil yok pardon ? Video izlerken tarayicida gezip not alinabiliyor ayni anda 3-4 ekran acilabiliyor.
  107. ExCeLLeNT

Htc one m7 android 4.4.3 sense 6 orjinal recovery geri yükleme

Bootloaderi kapatmanin yolu internette vardr. Sonra recoveryi normale cevir. İnternetten orijinal stock romu bulup telefonu pcye baglayip setup ile kurabilirsin. Sonra guncellemeleri yaparsin.
  108. ExCeLLeNT

Meizu Mx4 mü LG G2 mi ?

Valla bende mx4 alirdim. Tek sikintisi bencede mediatek. Prosu daha iyi ama samsung exynos islemci kullanilmis. Hemde galaxy alphada olandan. Haberi cikti prosu normalden daha az puan aldi diye antutuda. Bide pronun tusu galaxylerle ayni kare. Samsung cakmasi gibi telefon pro versiyonu. Ama...
  109. ExCeLLeNT

Galaxy S6'nın En Net Görüntüleri Yayınlandı

Yazilim ve donanim olarak ustune yokmu :D komikmis yonetici kardes
  110. ExCeLLeNT

Bilgisayarıma giriliyor

Gidip adamla konussana. En son carede modemi degis dicem ama bilmem ise yararmi. Olmadi polise basvur. İlla cozulur.
  111. ExCeLLeNT

Power Bank Önerisi Olan

Xiaomi baya unlu markadir bildigim kadariyla aksesuar ve yan urunleride kalitelidir. Kulakligi olsun sarj uniteleri olsun.
  112. ExCeLLeNT

Ön kamerası iyi olan bir telefon

arka degil on kamerayi soruyor. Desire eye derim bende. 13 mp on kamerasi var. Suan bildigim en iyi on kameraya sahip telefon. On kamerasini onemsemezsen amiral gemisi duzeyinde mx4 var meizudan.
  113. ExCeLLeNT

Android İçin Cydia

Bencede rootlu cihaza herseyi yapabilirsin. Xposed frameworktade aradigini bulabilirsin heralde.
  114. ExCeLLeNT

CashPirate ile kazanmaya ne dersiniz ? (2.5 DOLAR)

Anlamadim ben durduk yere nasil kazanicaz kimin ne kari var bu isten ?
  115. ExCeLLeNT

.android_secure Dosyasını Nerede Bulabilirim?

Olmadigi icin ulasamayabilirsin ? Yani olmayan biseye nasil ulasican ?
  116. ExCeLLeNT

Chrome bir türlü açılmıyor

Combofix yaz googleye indir calistir bitince durumu tekrar yaz buraya.
  117. ExCeLLeNT

Sony Xperia z2 veya z3 deniz ve havuzda nasıl ?

Valla suya sokmayin diyorsunuzda tanitimlarinda bile su alti fotolari videolari gosteriliyor. Bunlari gosteren firma mi suya sokmayin dicek ?
  118. ExCeLLeNT

Z4 Compact Beklesem Mi?

Evet daha iyi. Benim telefonumda snapdragon s2 islemci var. Sony zde falan s4 var. Sonrasi snap600 800 801ler falan. Benim islemci overclock ile 2 ghz oluyor. E oldu ama 801 in 2 ghzsiyle ayni degilki performans. Yani ozetle 810 1 ghz bile olsa 801 2.5 ghzden daha iyi calisacaktir. Son model 1...
  119. ExCeLLeNT

Fazla Bilinmeyen İse Yarar Android Uygulamalari

kilitler diyince bi an greenify gibi sandim az daha kurucaktim
  120. ExCeLLeNT

Android 5.1 Lollipop'da Saat Animasyonu Değişecek

Android 5ten sonra oyle yapck bise yok eski surume donebilirsen ancak olur.
  121. ExCeLLeNT

Valla acikcasi hic denemedim denemek lazim.
  122. ExCeLLeNT

Telefonu kurcalamak isteyen olur falan :)
  123. ExCeLLeNT

Android 5.0.1 Sistem Uygulaması Silme Sorunu

Kaldirdiktan sonra cihazi yeniden baslattigin halde uygulamalar hala gozukuyorsa duzgun kaldiramamissin demektir. Yani datalarini silmissin apklari duruyor gibi. Nasil kaldirdin tam olarak adim adim anlatirmisin ?
  124. ExCeLLeNT

Memory booster free bende kullandim. Ozellikleri gorunce butun herseyin acik olaninin prosunu kullandim crackleyip. Bi fark goremedim. Telefonumda gene bi sure sonra lag olustu yani bise degismedi. Ama dedigim programi bi dene. Launcheri falan exception yap. Haric tut yani. Yari turkcr yari...
  125. ExCeLLeNT

Google playe task manager yaz. Omich software olanini indir. Hani kim yapmis yaziyor ya. Orada omich software olani. Bence en iyisi. Rami temizliyor acik uygulamalaa zorla durdur yapiyor. Ciddi anlamda yeniden baslamiyor o uygulamalar. Bana bu tek basina yetiyor baskasinida aramadim hic...
  126. ExCeLLeNT

One more line diye bi oyun var. Amacini anlamadim. Duz giden cizgi var sagda solda noktalar falan. Basiyorsun o noktaya cizgiyle baglanip etrafinda donuyor basiyon birakiyor devam ediyor falan. Sonunda guzel bir goruntu cikiyor ortaya. 2048 i zaten biliyorsunuz zevkli bi zeka oyunu. 1 den 50ye...
  127. ExCeLLeNT

Rica ederim cidden kullandigim hos uygulamalar ama play storede adini yazip aramadan denk gelemiyorsun bir coguna. Salak salak uygulamalar yerine bunlar liste basi olsa ne guzel olur. Varsa sizlerin paylasabilirsiniz herkes yararlanmis olur.
  128. ExCeLLeNT

Series guide. Yabanci dizileri takip edebilirsiniz hangi bolum ne zaman falan. Shush. Teli sessize veya titresime aldiginizda kac saat sonra sesini aciyim diye soruyor ve aciyor. Anti theft alarm. Telefon sarjdayken sarjdan cikarsa veya masada duruyorken hreket ettirilirse(biri alir fslan.)...
  129. ExCeLLeNT

Sistem iyi ancak oyunda neden kasıyor?

Tumlesik ekran kartiyla actigi icin olabilir. Sag tiklayip yuksek performansli diye bi secenek vardi onunla ac diye. Onu secmeyi dene.
  130. ExCeLLeNT

Ps4 mü Ps3 mü ?

Allah askina kim diyor ps3 ps4 ten daha iyi diye ? Hangi kaniya vararak bunu diyor ? Sen nasil inaniyorsun buna ?
  131. ExCeLLeNT

T50 Orjinal Yazılımına Yüklerken Sorun Çıkıyor

T50 den hic anlamam. Ama htc ve sonylerde bootloader kilidi var. Onu acmadan rom root atamaz kapatmadanda stock rom yukleyemezsin. Varsa boyle bisey kilidi kapatin bi yolunu bulup. Bu htcde falan stock rom setup dosyasi oluyor ve telefon usb ile pcye bagliyken pcden setup calistirilarak...
  132. ExCeLLeNT

Snapdragon 400 T50 Versiyonu Overclock

Once root sonra setcpu veya antutu power bilmem nemi ne vardi adini unuttum. Bu tarz programlarla yapabilirsin ikisinide. Yalniz asiri batarya tuketimi ve isinma yasayabilirsin ayriyetten stabiliteyi bozabilir. Ve son olarak overclock destekli bir kernel veya rom yuklemelisin.
  133. ExCeLLeNT

Eski bir HTC telefonum var google play açılıp kapanıyor.

Romu veya indirdigin gapps dosyasni degistir.
  134. ExCeLLeNT

Üyelik sorunu

O halde uyeligi kabul etmiyormu
  135. ExCeLLeNT

Asus Zenfone 5 Mi ? Yoksa Motorola Moto G Mi? Alsam

Herkese ayni seyleri 5 er kere soruyorsun olmaz kardes bis olmaz ayni seyler olmaz memnun kalirsin al su telefonu artik .
  136. ExCeLLeNT

Yabancı diziye başlıcam önerilerileriniz nelerdir ?

Abartisiz hayatimda izledigim en iyisi How I Met Your Mother.
  137. ExCeLLeNT

Ekran kartı yükseltme

Kahkaha attim gece gece napiyosunuz abi :D
  138. ExCeLLeNT

Hangi Telefon Sizce ?

Xperia arayuzleri saf androide cok yakinmis. Sony medya uygulamalari olmasa zaten saf android. İcine xda themes and apps kismindan biksc sey katiyorlar saf androidi millete arayuz diye kakaliyorlar. Neymis saf androide en yakinmis. Saf android isteyen zaten gider nexus alir en hizlisi stabili...
  139. ExCeLLeNT

Oldu..

Eyvallah
  140. ExCeLLeNT

Samsung Galaxy S4 İndirimde

100 tlden yukari almam. O da root atip cm kurup yazilima ayar cekmek icin.
  141. ExCeLLeNT

Devler Apple'a Karşı Birleşti

Vurdu gol oldu
  142. ExCeLLeNT

En Komik Karikatürler Güncellendi

Ya kusura bakmada bos konu olmus gibi sanki be. Hani mesaj kasiyim diyip guncellemelere bakmisin ne var ne yok olani yazmisin gibi. Yanlis anlama da insana oyle geliyor.
  143. ExCeLLeNT

Sony alırsam Pişman olur muyum ?

Agzindan cimbizla laf aliyorlar mubarek
  144. ExCeLLeNT

E2- Winners and Losers Reklam Müziği ??

Yokmudur bilen
  145. ExCeLLeNT

WhattSİM ile özgürlük

Ya bu ne ?
  146. ExCeLLeNT

Samsung Galaxy S3 (klon imei) arama sorunu

İmei degismiyormu ?
  147. ExCeLLeNT

Değil. Diziyle alakası yok. E2nin kendisi dizi reklamlarında arkaya falan koyduğu müziklerden. Bunla bende karşılaştım. Temiz bir sesti yeni bir müzik gibi çok hoştu. Hayır biraz uzun sürse dinletip bulucam ama uygulama açılana kadar reklam bitiyor ya.Dün 4-5 kere çıktı hep kaçırdım sonra yarım...
  148. ExCeLLeNT

Kaç gündür denk geliyorum ama 10 saniye bile sürmüyorki shazamı falan açayım bulsun. E2 kanalında sadece winners and losers dizisinin 6-7 saniyelik kısa reklamında bir şarkı var. Ölücem gidicem sözlerini aratıyorum aklımda kaldığınca gene bişe bulamıyorum. Bilen eden duyan varsa lütfen bulsun şu...
  149. ExCeLLeNT

3Gb ramli Sisteme 2gb ekran kartı takılırmı

Niye takilmasin ?
  150. ExCeLLeNT

Euro Truck Simulator 2 Kasma Sorunu Yardım!

Baska ekran karti yokmu. Sorun ekran karti iste diyorum. O tumlesik ekran karti videolari falan oynatirsin diye.sana nvidia veya atiden bi ekran karti lazim dusuk bi model alsan bile sikinti olmaz ama o tumlesikte oynayamazsin.
  151. ExCeLLeNT

Euro Truck Simulator 2 Kasma Sorunu Yardım!

Ekran karti
  152. ExCeLLeNT

Samsung Galaxy Mega İçin Rom Önersi Olan Varmı?

Cyanogenmod.
  153. ExCeLLeNT

900 TL'ye ekran kartı olmadan oyun için PC tavsiyesi.

Boyu degil islevi onemli diyesim geldi icimde kalmasin dedim :D
  154. ExCeLLeNT

Linux [Ubuntu]'dan Windows'a Geçme ?

Ya bilgisayarin usbyi gormuyorsa ? Mesela benim pcnin usb girislerinde sikinti var ondekilerde. Arkaya takiyorum flas falan ya da one takincs iyice bastiriyorum temassizlik var gibi. Varmi boyle bir durum ?
  155. ExCeLLeNT

2 - 3 Yıl Arkama Bakmadan Kullanabileceğim Bir Telefon

Ahanda ayni benim gibi dusunen biri ! Kelimesi kelimesine !
  156. ExCeLLeNT

Telefon çalınca internet gidiyor (6 aydır çözülemedi)

Bende sandim oylesine actin. Hani cep telefonlarinda 2g falan acikken biri ararsa net kapanir ya arama bitince tekrar acilir. Belkide boyle birsey olmustur.
  157. ExCeLLeNT

LG G4, 16 MP Kamera İle Geliyor!

G2'nin üzerinden kaç sene mi geçti ? 5 sene mi geçti kaç sene geçti ? Daha 1 senelik bir amiral gemisi yenisi çıkalı 2 ay oldu olmadı tabikide g2ye güncelleme verecek. Başka hangi telefonları adam gibi güncellendi ? G2 bile ne kadar geç güncellemeler aldı ? Sony ilk zye bile android 5 verecek...
  158. ExCeLLeNT

LG G4, 16 MP Kamera İle Geliyor!

Bu nasil lg fanligidir boyle. Sony veriyor. Htc veriyor ? Bunlar enayimi ?
  159. ExCeLLeNT

Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi

2 sene shq1200 kullandim. Sonunda kablosunda temassizlik oldu bende daha iyisini aradim sennheiser adidas cx310 aldim. Ama inanin shq1200 cidden mukemmel. Disari ses vermiyor. Kulaga gyet iyi oturuyor. Ses kaliteside gayet iyi. Baya iyi. Ayrica tere suya dayanikli. Zaten sporcu kulakligi...
  160. ExCeLLeNT

Ttnet yalan kurumu

Suana kadar ttnetten hosnut tek insan gormedim. Tuketici mahkemesine bi yerlere basvur. O ttnetede soyle bunu boyle boyle yapiczm diye. Demekle kalma, yap. Bak nasil istedigin olacak. 20 sene bedava internet kullanirsin valla
  161. ExCeLLeNT

Asus Zenfone 2 Kullananlar Kulübü

Fazla abartmissin. Mesela kimse arkadasina demez heralde htc one m8 i versene z3 compacti versene. Senin hatice nerde derler sonyi versene suya sokucam derler asusu ver susucam derler. Zenfonelerin yanindaki sayilar telefonun isimleri degildi aslinda. Hepsinin adi zenfonedu. Sadece aradaki fark...
  162. ExCeLLeNT

HTC Hima Ace Plus, Parmak İzi Okuyucu İle Geliyor

elindeki telefonun en az 3 sene gideri var. FHD olunca basiniz gogemi erecek ne farkedecrk aradki farki zaten anlamiyorsunuz. Sarji islemciyi yiyor bilmem ne.
  163. ExCeLLeNT

Whatsapp Ödeme Bilgisi Sorunu

Ömür boyu nasıl yaptın ?
  164. ExCeLLeNT

HTC One Sense 6 Gelmedi

Cihazin rootlumu ?
  165. ExCeLLeNT

700-900 Arası Güncelleme destekli ve iyi kameralı

Nexus 5 ten baskasini alirsan Allah akil fikir versin. Sen anla
  166. ExCeLLeNT

Chrome 720p-1080p video sorunu

Sadece youtubedeki oynaticidami oluyor bu sorun ? İzlesene gibibsiteleride denesene dailymotion falan. Youtubedeki oynatici sikintili cunku. Bendede operada sadece tam ekran yapinca donmadan oynuyor. Digerleri sikintilim format atnca duzeliyor ama sonra gene ayni. Boyle diyorum cunku uzun...
  167. ExCeLLeNT

Webtekno.com Video Saçmalığı

Bilmem denemek lazım güzel telefonları uzun ve detaylıca diğerlerinden farklı şekilde incelese daha iyi olur. Ağırlığından 1 dk bahsedeceğine ilk açılan uygulama kapanmadan cihaz kaç tane uygulamayı aynı anda açık tutabiliyor ve stabilitesini koruyor gibisinden şeyleri denese mesela.
  168. ExCeLLeNT

Wifi bozuldu ya

Bi sakin ol. Oncr baska cihazlarla baglanmayida dene bakalim.
  169. ExCeLLeNT

Webtekno.com Video Saçmalığı

Bazi incelemeleri kaliteli guzel eglenceli ama isim yapan guzel telefonlari falan eksik inceliyor sirf 1 dk bedava agirligini inceliyor icindeki ozel uygulamalara flan pek onem vermiyor nasil calisir ne kadar dayanir ayni anda kac uygulama acik kalir gibi seylerden hic bahsrtmiyor. Antutuya...
  170. ExCeLLeNT

Call Of Duty Modern Warfare 2

Adam belli bilmiyor sormus terslemeye gerwk yok yasak dersin olur biter. Zamunda dene kardes zamunda yavassa digerleri duruyordur.
  171. ExCeLLeNT

Max. 50 tl kulaklık

Creative gibi ses konusunda isim yapmış bir marka ve samsung. ... Samsunga karşı bir antipatim var ben sevmiyorum.
  172. ExCeLLeNT

[Xposed][4.2+] Knock Code - Ekran Açık

Desire hdde ekrana cift tiklayip acma gibi bir ozellik yok diye biliyorum. Ama kerneldi falandi yeni romlarda bu ozellikler var. Sweep2 wake var. Iki parmakla tek seferde tiklayip acma ozelligi var.
  173. ExCeLLeNT

Max. 50 tl kulaklık

Kulaklık hakkında yorumlarınızı yazarsanız kullandıktan sonra memnun olurum :)
  174. ExCeLLeNT

Max. 50 tl kulaklık

Onerdigim kulakligib ses kalitesi bence ust duzeydeydi. Hani sennheiser cx200le falan kapisacsk duzeyde. Bi deneyin derim benim sikintim tablette mikrofonu yuzunden ses sorunu yasadim. Yani mikrofonlu kulakliklar genel olarak oyleymis sanirim. Kulakligin bi sorunu yok bence alacak olan bunu...
  175. ExCeLLeNT

Ps3 sıfır 12 gb mi 2.el 320 gb mi?

Valla teknosa falan tabiki daha guvenlidir. Garantisi herseyi. En azindan bilinen bir firma yani.
  176. ExCeLLeNT

Ps3 sıfır 12 gb mi 2.el 320 gb mi?

12 gb bence yetmez. Sadece guncelleme icin falan yeter heralde. Hani oyunlar tak calistir sekildedir diye dusunuyorum ama 320 lige oyun attirirsin.bir suru oynarsin indirirsin ya da. cami biseyi yok bunlarin saglam calisiyorsa 2. El bi sikinti etmez bence. bitek garantisi sikintilidir. Bitmis...
  177. ExCeLLeNT

Max. 50 tl kulaklık

Daha gecen hepsiburadadan creative hitzma350 aldim. Mikrofonlu yassi kablolu androidde dugmeleri falan gayet muthis calisan ses kalitesi muazzam bir kulaklik. Ve tasarim olarakda harika bir kulaklik. Hepsiburadadan aldim. Ama 71 tlidi. Birde bunun sanirim daha dusugu hitzma200 vardi. O da 50 tl...
  178. ExCeLLeNT

Sinan Akçil Türkiye'nin Başını Yaktı

Sinan akcili bende sevmem ama hakedene hakettigini verdiyse sikinti yok istersek sonuncu olalim. Haketmeyene 10 puan vermektense.
  179. ExCeLLeNT

20dk sonra internetim gidiyor bıktım

O olayi hic anlamadim. Onar dersin calisir kabloyu cikarir takarsin calisir. cozumu bulursan onlarca magdura yardim etmis olacaksin.
  180. ExCeLLeNT

İphone 5c & sony xperia z3 compact

Z3 compact daha fazla dayanir rahat ol.
  181. ExCeLLeNT

Lg g2 Veri ve Video Sorunu

Gsm wcdma degisimi yaparken iki uc saniye kadar telefon cekmez zaten o an iletisim kopar. Buraya kadar normal ama Daha uzun suruyorsa veya kaliyorsa oyle sim karttada sikinti olabilir.
  182. ExCeLLeNT

Arkadaşlar Android Gta Vice city açılmıyor yardım!!!

Isterse 1000 cekirdek olsun. Seninkinin ust modeli tek cekirdek olsa. Yeni modeli daha guclu olani. O bin cekirdegin bi anlami kalmaz. Sen bakma rakamlara fazla. Iphonede 1 gb ram 1 ghz islemciyle neler yapti neler yapiyor
  183. ExCeLLeNT

Ilişkiler hakkında bir soru

Tam yas sorulmalik konular...
  184. ExCeLLeNT

Android Fotoğraf Vs Gizleme

Sense arayuzude uzun zamandir buna sahip.
  185. ExCeLLeNT

2000 TL Altı Amiral Gemi Düzeyinde Akıllı Telefonlar

Sirf vs konulari acilmasin diye aciyorsun bu konulari.
  186. ExCeLLeNT

Iphone 5s mi? Xperia z3 mü ?

dediklerine sonuna kadar katiliyorum. Onceden daha iyiydi bir sorunu yoktu forumun.
  187. ExCeLLeNT

Desire Eye İle Xperia Z3'ü Karşılaştırdık

Sonyi severim. Yeni telefonlarida cidden iyi. Ama htcnin yaninda esamesi okunamaz.
  188. ExCeLLeNT

Grand Theft Auto 4 ve EFLC'nin Nvidia 8XXM'li ve Windows 8.1'li makine sorunları...

Patchlerini yukledinmi. Patchler ile seninkinin 10 da 1 pcde bile oynanabiliyor.patchsiz dedigin gibi goruntulerun kaplamarin kaybolmasi falan oluyor.
  189. ExCeLLeNT

Htc One m7 ile konusma bile yapamiyorum acil yardim :(

Fabrika ayarlarina yuklemeyi dene buyuk ihtimal duzelecektir.
  190. ExCeLLeNT

Kaspersky Mi Eset Mi ?

Srninkide antutu hesabi. Benchmark diyosa gucludur hesabi. İnanmayin abi sunlara. Agzi kokan rising dedigin bile parayi veriyosa eseti dusun.
  191. ExCeLLeNT

Sony Xperia Z2 - Hızlı Pil Tüketim Sorunu (Yardım)

Orada acik yazdigi icin dedim. Ayrica stamina modu ve diger hizli tuketim modlari nedir anlamadim ? Stamina ve diger modlar aksine daha yavas tuketsin pili, sarj daha fazla dayansin diye yapilmis ?
  192. ExCeLLeNT

Windows 8 den Windows 7 ye dönme sorunu

Ya bazen hakkaten sasiriyorum. Adam denemis can sikintisina 7ye donecek. Size ne arkadasim neden donecekmis yok neden freedos almamismis. Cani istedi donecek siz yardim edebiliyosaniz biliyosaniz soyleyin bilmiyorsaniz bos konusmus oluyorsunuz.
  193. ExCeLLeNT

Kızlar neden iyi erkeklere bakmaz?

Onlari kim anlamiski anlatsin
  194. ExCeLLeNT

PS3 oyun tavsiyesi

God of War dicemde ps3 u olan insan her turlu bitirmistir onu. Gta 5 dene
  195. ExCeLLeNT

Kaspersky Mi Eset Mi ?

Hepsi bi eset etmiyormu ? Oradaki gdata en iyi antivirus odulu almis bir program. Hani antivirus dunyasinin krali. Bunu gectim kasperksyle bile kiyaslanamaz eset. Eset neymis kimmis peh
  196. ExCeLLeNT

Sony Xperia Z2 - Hızlı Pil Tüketim Sorunu (Yardım)

Gps tuketiyor olmasin.
  197. ExCeLLeNT

Bu Uygulama Ölüm Tarihini Söylüyor!

Birinin bi yakini cabuk olur. Sonra gor davalari uygulamada boyle yazmiyordu falan filan ne salak insanlar var ya
  198. ExCeLLeNT

Xperia Sola - Açılış Ekranında Kalma Sorunu

Cwmden calisan aroma bi dosya vardi xdada denk geldigim. Aroma installerdi. Tak diye bootloader kilidini kapatiyordu sonra usbde pcye bagli iken stock yazilimi kuruyordum sorun cikarmiyordu. Bootloader kilidini kapayip stock romu tekrar kurmayi dene.
  199. ExCeLLeNT

Odunluk sorunu!

Siseye vurdun diye ayrildiysa kiz ya sen cocuksusun onun hosuna gitmeistir cocuksu hareketler ya da cocuksunuz.
  200. ExCeLLeNT

Paralel İthalat Android Telefonlar [SEÇİM]

Ucuz etin yahnisi yavan olur. Telefonu alir kullanirsin ama bi sikintin oldugunda kaliteli bir destek bekleme sakin.
  201. ExCeLLeNT

Dünyanın en hızlı arabası hangisidir ?

Arabalar tamamda hizlari degistir sen. Scs aero bugattiyi gecmis bir araba ve henessey 400 u gecsede bugattiyi gcemedi diye biliyorum. Oyle bi yerde okuyupta emin olma arastir. Bende ilk oyle dusunmustum.
  202. ExCeLLeNT

Kaspersky Mi Eset Mi ?

Cok mantiksiz bi yazi biliyomusun seninki. O zaman sadece pcden iyi anlayanlar eset kullansin herkes desinki ben ince ayardan anlamam eset kullanmiyim falan. İnce ayar olmadan neden yeterli guvenligi saglayamiyor ? Ki bende kullandim bir cogunu. Kasperskyden sasmam. Donanim iyiyse kaspersky.
  203. ExCeLLeNT

iPhone Mesaj Tekrar Geliyor!

Annemin samsung telefonu var eski model. Onda soyle oluyir. Mesaj geldi ya. Bakmadigi surece iki uc dkda bir gene mesaj geldi gibi uyari veriyor. İlla bakacak yani yoksa susmuyor. Seninkidemi boyle
  204. ExCeLLeNT

No Bootable Device Hatası ! ! !

Harddiskin kablosu oynamis ya da cikmis olabilir.
  205. ExCeLLeNT

Galaya note 4 youtube hd Video izleme sorunu

Video en fazla 720 p olduktan sonra telefon 4 bin k da olsa 720 p izlersin .
  206. ExCeLLeNT

Note 4 iPhone 6 ile aynı kaderi paylaştı

Yamulurmu yamulmazmi derken kisiliklerimizde yamuldu falan ne alaka bos sacma bir laf olmus.
  207. ExCeLLeNT

800 tl ye kadar telefon önerisi....

Zenfone hosuna gitmedi demek. Al sen note 2 yi al agla sonra burda gorursun o zaman.
  208. ExCeLLeNT

z2 mi z3 compact mı

Boyut ram ve cozunurluk. Ram 1 gb daha dusuk. Ama cozunurlukte dusuk bu yuzden z3 compact z3 ten daha performansli olucak ve daha uzun sure dayanacak.
  209. ExCeLLeNT

800 tl ye kadar telefon önerisi....

600 tllik zenfone 5 discovery 2 ile kapisiyorken 700 tlmi vercen ilk discoverye ? Ayip
  210. ExCeLLeNT

Moderatorlük Hakkında Merak Ettikleriniz

Sizin mantığınızla android kullanıcıları kulübü ios kullanıcıları kulubü wp kullanıcıları kulubü diye 3 başlık açalım herkes herşeyi oraya yazsın. Var mı böyle birşey ? Burası forum. 1 hafta önceki 500 tllik tel tavsiyesi konusuyla şimdiki aynımı ? Belki fiyatlar düştü ?Ki ben kullanıcıları...
  211. ExCeLLeNT

Htc m8 sms sılme problem

Kulübe soralım diye diye nasıl mesaj kastın be öyle
  212. ExCeLLeNT

iPhone 6 vs Galaxy Alpha vs Z3 Compact

Telefoncu telefondan anlicak diye birsey yok. Ben cok telden anlamayan telefoncu gordum. Biraz anlasaydin 3 ayda perte cikmazditelefonun. 4 senedir 4 sene oncesinin giris sviyesi htcsini kullaniyorum. Kasma oluyor evet ama 4-5 tane seyi acinca. E olsun o kadar. Hala tas gibi telefon. Cok saglam...
  213. ExCeLLeNT

İste bu senin telefondan anlamadigini gosteriyor. Laf atmiyorum yanlis anlama dusuncem boyle. Nexus 6nin ekran boyutundan daha fazla korkulan sey quad hd cozunurlugu olmasi. O cozunurluk islemciyi ve bataryayi emecek. Z3 compact 720 p. Tek eksisi 3 yerine 2 gb ram olmasi. Ama z3 ten daha...
  214. ExCeLLeNT

Avast Premier 2015 ve Nexus 5 Kazanma Fırsatı

Tesekkurler katilalim bakalim
  215. ExCeLLeNT

Samsungu cikar oradan. Sisme bebek gibi. İnsanlar acmali gozunu. Samsung alinmaz. Z3 batarya konusunda baya iyi. Compact, z3 tende iyi. İp6 evet uygulama yonunden falan daha iyi ama genede android ozgurrlugu var. Ayrica sony... Suan z2 yerine z1 compact daha alinabilirken. Gerisini sen dusun.
  216. ExCeLLeNT

Orada bence en kral telefon z3 compact. Suan 1900 fiyati. Nexus 6 gelsin. İncelemelere gore alicam ya da durucam. One m9 a bakicam. Buyuk ihtimal olur o. Ama z3 simdiki amiral z3 compact ise bi sonraki nesil amiral gemisi benim gozumde. O derece iyi bi telefon.
  217. ExCeLLeNT

Apple, Beats Music'te İndirime Gidiyor

Valla bunca senedir sdndeyim ama bilmiyorum kim erkek kim kadin. Uzun zamandir forumda aktif dolasmadigim icin sanirim yorumlarda falan. Yoksa bizide bilen biliyo. Nerden nereye geldim sadede gelirsek kizda olabilir ben isme bakmadan direk adam dedim. Buralarin princeesi finduk faresi vardi kiz...
  218. ExCeLLeNT

Apple, Beats Music'te İndirime Gidiyor

Her apple konusunda applei bu kadar savunmak zorundamisin ? Adam cevabi vermis konusamamissin ne guzel.
  219. ExCeLLeNT

Ramazan ile ilgili Komik Sözler

Bu ne :D
  220. ExCeLLeNT

Sony Xperia Z3 Detaylı İncelemesi

Bende fakirim çalışıyorum öyle alacağım kendime güzel bi telefon. Ama tarafsız düşün. G2m var fakirim diyince biri dışardan hiç öyle gözükmüyor.
  221. ExCeLLeNT

Turkcell'in Kendi Kendine Paket Vermesi

Cevabi kendin vermissin turkcell ile iletisime gec musteri hizmetleri veya bayi ile. Bizim yapabilecegimiz bir sey olacagini sanmiyorum.
  222. ExCeLLeNT

Nexus 6 Kullananlar Kulübü | Teknik Özellikleri

İce dogru kalinlastigi icin kalinlik sorun olmaz sanirim. Ayrica zenfone 6 yi guzel bulmus bir insanim. Sanirim olabilir. Batarya performansi ve multimedyasi iyiyse tamamdir. Ozellikle ses kalitesinden bahsediyorum. Htc one m7 kalitesinde muzik dinliyorum wildfire simle tam ayni olmasada. Bundan...
  223. ExCeLLeNT

HTC ONE (M7) backup sorunu

Htc yedekleme servisine suan ulasilamiyor lutfen daha sonra deneyiniz yaziyor. 20 gun once yedek yapabilmissin. Demekki sorun telefonda degil. Yani servis suan bakimda gibi dusun. Devam ederse ilerleyen zamanlarda o zaman sorun vardir. Daha sonra deneyiniz yani.
  224. ExCeLLeNT

Nexus 6 Kullananlar Kulübü | Teknik Özellikleri

Sirf boyutu ve qhd olusu endiselendiriyor beni. Full ekran acik internet oyun vs 8 saatten fazla dayansa iyidir.. Multimedyasi kuvvetlidir umarim. Cidden dusunuyorum ve 6 inc ekrana evet demem icin bana sebepler vermesi lazim. Ciksin bi. İncelemeleri gorelim. Sonra karar veririz.
  225. ExCeLLeNT

HTC Desire Eye Kullananlar Kulübü

Gordugum en iyi tasarimlardan.
  226. ExCeLLeNT

Whatsapplus Full +Türkçe Menü

Ucretsiz bir uygulamanin modlanmis hali bu plus. O yuzden sorun yok. Ama plusta ucretli bir ozellik var ayriyeten. Cracklide bedava oluyor bu. O yuzden illegal. Whatsapp normalde androidde ucretli olsaydi plus illegal olurdu.
  227. ExCeLLeNT

Sony Xperia Z3 Detaylı İncelemesi

Adamda g2 var fakiriz diyor ya.
  228. ExCeLLeNT

D-smart next ye 8800 uydu alicisi ile hd kanallari izlemek?

Ohooo biraz kurcala yani normal kanallar zaten arkalarda. Kanal liste duzenleme falan vardir
  229. ExCeLLeNT

Harddisk olmadan bilgisayar çalışır mı ?

Yol olmazsa arabayi kullanabilirmisin. Sistem falan harddiske kurulur. E harddisk olmayinca bu pc neeyi acacak
  230. ExCeLLeNT

Samsung'un Karlılığı Hızla Azalıyor!

4 senelik htc wildfire s imin kulaklik muzik ses kalitesi s4ten daha iyi. Tecrubeyle sabittir yani. Dis ses olarakta biraz daha az s4 ten ama gene daha kaliteli. Gerisini siz anlayin.
  231. ExCeLLeNT

T50 telefonunu almak-almamak için nedenler.

Zenfone moto g gibi telefonlar varken gercekten t50 icinmi alip almamak dusunuluyor. Garip :D
  232. ExCeLLeNT

McAfee Truva Atı Nasıl Kapatılrı ?

Sorry but no !
  233. ExCeLLeNT

Android uygulama ici satın alım

Crackli apk yukle.
  234. ExCeLLeNT

Windows 10 Kurulum Hatası

Direk setuptanmi kurmayi denedin ? Benim bildigim cdye falan yazdirmali ve acilista bicjmlendirip kurmalisin
  235. ExCeLLeNT

HTC telefonuma root atamıyorum !

Bootloader kilidini htcnin kendi sitesindeki talimatlari uygulayarak kirabilirsin.
  236. ExCeLLeNT

İphone 5 ten htc ye

İphone 5 gibi bir cihazdan sadece amiral androidlere gecilir. En asagi m7.
  237. ExCeLLeNT

Whatsapp Gecmis online olma saatleri?

İlkinin cozumunu bilmiyorum okacaginida sanmiyorum. Ama ikincisinin mantigi whatsappin goruldutu kapatna mantigiyla calisiyor. Gorulduyu kapayinca karsi tarafin goruldusunu goremezsiniz . plusta ise goruldunuz dondurulur. Whatsapida programi kapayip bastan acmadiginiz surece girdiginiz anki...
  238. ExCeLLeNT

F-16 Pilotumuza Kuveytli dayağı

O soforunde Allah belasini versin ayiptir be. Senin vatandasin. Serefini satmis resmen be. Adamin yuzune bak komutan bile aciklama yapmis elin kuveytli diplomatina bise yapmak isteseler zaten yaparlar bunhnlami ugrasirlar. Allah belalarini versin.
  239. ExCeLLeNT

Samsung Galaxy S5 mi Yoksa Sony Xperia Z2 mi

Sizi yiyorlardir 2.el piyasasina bakin. 3gsyi bile gecen sene 800-900 tllerde gormuslugum var
  240. ExCeLLeNT

Artık Herkes OnePlus One Alabilecek

Valla cok istiyorum
  241. ExCeLLeNT

Samsung Galaxy S5 mi Yoksa Sony Xperia Z2 mi

Bende z2 alirdim ama 4 sene sonra bile simdiki fiyatindan fazla dusurmeden satabilecegin tek telefon iphonelerdir soyliyim.
  242. ExCeLLeNT

Hiremco F3 Gold Yazılım yükleme

Anlatimi olmali sitede ? Arayuz turkceyse(ki oyledir) ayarlardada bakabilirsjn
  243. ExCeLLeNT

Bu oyun canavarını almaya karar verdim (abra 1.1) nasıl sizce iyi mi ?

İnternette anlatimlari mevcut benimde pek bilgim yok. Arkadas yapti o da netten bakarak. Yapabiliyosaniz cihaza bi ssd taktirin ve sistemi oraya kurun.
  244. ExCeLLeNT

Tabikide benim arkadas oyle yapti. Hatta linuxun yanina kurdu falan iki isletim sistemi yukledi. Tas gibide calisir rahat ol
  245. ExCeLLeNT

Grafik Öğrencisiyim Fotoğraf Makinesi Almam Lazım

Varmi boyle bise ya. Parasini kendi versin cok istiyorsa. Bende bilgisayar bolumu okudum. Bende pc vardi ama olmayanlarda vardi. Kimsede pc alin demedi etmedi. Ozel okilsa bilemem ama devlet lisesi sonucta ise zorunda degilsin arkadasim varmi boyle bise ? 5 tl sanki. Ki oyle bile olsa zorunda...
  246. ExCeLLeNT

Arkadas aynisindan aldi. O da uniye basliyor falan. Adi gibi. Canavar bise. Bana oyun sorup duruyor. Kasar diye kendi pcme yuklemedigim her oyun full ayarlarda...
  247. ExCeLLeNT

Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti

Flashtami bur sorun var acaba flash playeri kaldirip tekrar yuklemeyi denermisin ?
  248. ExCeLLeNT

OzcanRom Xposed Framework Sorunu

Rootsuz rom yukleniyormy bilmiyorum. Xposed stock romlarda calisiyormu ? Cubku genelde biz turklerin hazirladigi romlar stock romdan bikac program falan cikarilmis halidirde ondan.
  249. ExCeLLeNT

En büyük itiraflar bende :D

Saka oldugunu umuyorum. Cunku sanki cezasi idam olan seyler yapmis gibi konusuyorsun. Birak o klavyeyi yat dinlen biraz.
  250. ExCeLLeNT

Galaxy Note 4, LG G3, Xperia Z3, iPhone 6-6 Plus, Htc One M8 | Sizce Yeni Kral Kim?

ayrica nexus daha stabildir emin ol. Ve androidde bahsedilen ozgurluk bluetoothla foto muzik atip beles program kullanmak degil. İnan bana onlarca kat fazlasi. Ki iphoneunda kastigini gordum ben. O son modellerin. En basitinden 10 tane iphone belki var. Ve tek firma tek isletim sistemi. Vedr...
  251. ExCeLLeNT

Galaxy Note 4, LG G3, Xperia Z3, iPhone 6-6 Plus, Htc One M8 | Sizce Yeni Kral Kim?

O adam androidci belli ama sen varya bu forumda senin kadar applecisini gormedim. Simdi adamda hakli. Stabilite disinda baska biseyi yok iphonenun. Varsin kamerasi bi tik iyi ceksin. Telefon bu fotigraf makinesi drgil dimi. Gunu kurtarsa yeterli . tamam asiri apple fanisin ama saygisiz...
  252. ExCeLLeNT

Bende bir androidci olarak rakamlafa fazla guvenme diyorum. Samsungu az cok biliyoruz. İphoneleride. Benchmarklarada guvenme cunku cakma iphone6 21 bin aldi antutuda. Subway surferste kasarken...iosla android farkli. İphone 6 suanki haliyle note 4 falan alayiyla karsilastiriliyor dkmi ? Ve bir...
  253. ExCeLLeNT

Note 4 vs İphone 6 Plus

Bunlarin yerine one plus one getirtip pasaporta kaydettirsen. Cebinede gene bir suru para kalsa. Ve bu one plus one note 4 iphone 6yla bile kapisabiliyorken sen iphone 6yi note 4 u hatta ben bile asik pldugum halde m8i biraksan one plus one alsan ? Nasil olur ?
  254. ExCeLLeNT

iPhone 5S'i Satıp iPhone 6 Almalı Mı?

Ekranin daha buyuk olmasi disinda bi sebep goremiyorum. Tabi buyuk ekran iyimidir kotumu 5sin ekrani iyi gayet diye dusunuyorum cok abarttilar telefon ekranlarini. Tasarim belki bi nebze. 5te kullansaniz disardan bakan 5smi bu lan acaba diye dusunebilir. Ama 6yi ve plusu kesinlikle anlar...
  255. ExCeLLeNT

Macbook Proda BF4 gibi oyunlar oynamak

Macbookta oyle her oyunu oynayabilirmisin emin degilim
  256. ExCeLLeNT

Lg g3 htc one m8 hangisi...?

Hala m8 kamerasina kotu diyorsunuz ya daha ne diyim size. 200 megapixel olsa iphone 3gyi kral yaparsiniz siz. Yazik ne diyim sirf 4 mp diye oyle kaliteli kameranin yemedigi laf kalmadi.
  257. ExCeLLeNT

Piyango zenginleri bakın şimdi ne halde

Yok kardesi olmjs falan. Bunlarida bilete falan baglamamak lazim. Tabi insan bi sebep ariyor da sacma yani.
  258. ExCeLLeNT

Arkadaşlar Ses Sorunum Var Yardın Edin

Sag tiklayip sunu bunu goster yazan iki sey vardi hatirlamiykrum onlari isaretlesene bi
  259. ExCeLLeNT

Swarm Güncellendi

Anlayışın için teşekkürler :)
  260. ExCeLLeNT

Sana Seviyom

Bunlarin hepsi gececek iyileseceksin merak etme.
  261. ExCeLLeNT

Dizi Tavsiyesi

Kucuk sirlar.
  262. ExCeLLeNT

iPhone 6 Sırası Başladı

Bildigin gerizekalilik yani. Baska bise degil birbirimizi kandirmayalim.
  263. ExCeLLeNT

Samsung Galaxy Note 4 İncelemesi

Snapdragon exynostan daha iyidir bunda bi anlasalim. Noldu s4 te 8 cekirdek bilmem ne vardi. Kaldi onelerin z bilmem kaclarin gerisinde.Antutu puanlarini gecin. Guvenmeyin antutuya. Cakma iphone 6 ya 21 bin puan verdi antutu youtubede incelenesine bakabilirsiniz. Subway surfersin kastigi tele...
  264. ExCeLLeNT

Hdd seçimi

Usb 3 hala bizde falan tam oturmus degil. Usb 2 ve 3 beraber destekleyeni almalisin.
  265. ExCeLLeNT

Windows Xp Format Sorunu

Klavyeyi bi degissene. Belki sikinti vardir tuslara kendi basiyordur hatta sayfalati bile belki bu yuzdrn aciyor olabilir.
  266. ExCeLLeNT

DOOGEE DG800 alınır mı?

Dodge diye okudum atladim konuya...
  267. ExCeLLeNT

Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Samsungun tek adam akilli serisi note. Ama samsung gene samsung. Ayrica exynos snapdragondan daha guclu olcakmis falan birakin. S4 snapdragon 200 ayarindamiydi ? 600 ayarindaydi islemci hizlari cekirdekleri falan daha iyidi dimi sozde. Ee sonuc ? Note disinda samsung kullanilmaz.
  268. ExCeLLeNT

Swarm Güncellendi

Yani simdi saldiri olarak algilayabilirsjn yorumumu ama cidden bos bir konu almis. Hani foursquare swarmi cikariyor tarzi bi konu olsa tamamda. Senin mantiginla google playdeki binlerce uygulamanin her gunguncellemesi geliyor. Swarmda nerdeyse her gun guncelleniyir. Her gun konumu acacaksin...
  269. ExCeLLeNT

Pitbull Hayat Kurtardı

Hayvanin yetistirilmesi ile alakalidir bu. Tamamen bununla.
  270. ExCeLLeNT

Asus N55 Alsammı ?

Monsterlerde 5 binden aşağı değilmi ? Monster abra a5 v1.1 e bak derim
  271. ExCeLLeNT

Yatakta da Tabletsiz Olmaz Diyenlere

Kimsede uzun süre öyle kullanılamayacağını kolların ağrıyacağını düşünmemişmi. Resimdeki gibi durumdan bahsediyorum.
  272. ExCeLLeNT

Dayanıklı Bir Telefon arıyorum

4s e bulasma afkadasinki carpisan otolarda yandan darbe yedi cebinde tuz buz oldu.dayanikli istiyorzan buyuk ekran alma. 3.2 inclik wildfire sim kendim kafamin hizasindan betona birakiyorum ekranina kalem anahtar geciriyorum ne bulursam. Su zamana kadar cizik disinda hicbirsey olmadi(4 sene...
  273. ExCeLLeNT

Ekran Kartı Hakkında Biraz Bilgi İstiyorum.

Valla benim pcde falan ilk acilirkenki boot ekraninda daha ekrana gelen ilk goruntude ekran kartinin modeli ve raMi falan yaziyor. Bi bak seninde orda yazacakmi
  274. ExCeLLeNT

Vodafone CEO'sundan İlginç Davet!

Yani iyi güzelde pek ilginç bişe yok gibi adam sadece kendisi açıklamış tanıtım saatini tarihini ?
  275. ExCeLLeNT

Silent Hill'i Özlediniz mi?

Youtubedeki o ilk paylasilan bi saatlik demo videosunu ilerlete ilerlete izledim ama ne yaratik ne bise goremedim gericiydi ama pek korkunc degoldi. Zaten korku konusunda amnesianin ustune su dokebilen yok bence
  276. ExCeLLeNT

900 TL'ye oyun kasası

Pcye gecersem yardimci olabilirim ama yarin 6 dan once gecemem sen oglen gibi bu konuya cevap at anasayfada gozuksun o zaman yardimci olurlar yoksa asagilarda kalir gozden kacar kimse goremez yoksa.
  277. ExCeLLeNT

Bir rus olayı

Yani buyutmeye gerek yok herkese olan bisey. Biri seni kesmis falan. Begenmistir falan biz ne bilelim kiyafetinimi begendi neyini begendi. Shieldi begendi desem nerden bileceksin dogru oldugunu. Kusura bakmada cok bos konu yani rus olayi diyince bise var sandim.
  278. ExCeLLeNT

Kulak çınlaması ve tıkanması yardım önemli.

Valla cinlamayi bilmemde bi kere sol kulagim sonrada sag kulagim tikandi gunlerce acilmadi en son babam banyoya soktu sofbeni aldk kulak deliklerime hizalada acti suyu tazyikli yapip ne var ne yok cikardi kulak temizleme cubuklari tamam kulaktaki pisligi temizliyorda cogunuda iceriye itiyor...
  279. ExCeLLeNT

Far cry 3 orjinal aldim kurdum oyunnu actiktan sonra kapaniyorr...

Kards inan internetten cok sey denedim hani sana bisey diyemem cunku yapabilsem ben acabilir oynardim ama yapamadim sen yapabilirsin umarim
  280. ExCeLLeNT

Bordo Bereliler

Ayrica komutan sirf bprdo bereli var diyemi askerlerkmi sag salim gonderdiniz sagolun dedi. Cuval olayini bi arastirin derim. Oyle bordi bereli vardi bi baslasa alayini i dirirdi demekle olmaz. 4 bordo bereli koyu tertemiz yapmis. E 11 tanesi niye hepsi en basta sehit dustu. Tamam pusuda...
  281. ExCeLLeNT

Bordo Bereliler

Herseyi abartmayin sanki terminatorler bende cok severimde koluna bacagina bu adamlarda mermi yiyebiliyor canlari yanabiliyor olebiliyorlar oyle bir anlatiyorlarki her yerde iste buna sinir oluyorum. Boyle anlatarak abartamazsin. Cok istiyorsan yaparsin konulu guzel bi film amerikalilarin...
  282. ExCeLLeNT

Fenerbahçe 3-2 Galatasaray - Video, Maçın Özeti | 2014 TFF Süper Kupa Fenerbahçe'nin!

Gecmis olsun ne diyim
  283. ExCeLLeNT

Far cry 3 orjinal aldim kurdum oyunnu actiktan sonra kapaniyorr...

Far cry 3 sorunlu bi oyun. Xpde ve eon7de acamadim. Yani sistem destekliyodu falan ama siyah ekran vardi acilmadi bi turlu. Bi suru sey denedim. İnternettede sorun yasayan cok. Sansina kus
  284. ExCeLLeNT

Bu laptopa ssd takabilir miyim ?

Sanmam
  285. ExCeLLeNT

LG G3 Kapanma sorunu doğurumu, alınırmı?

Ne guldum be :D
  286. ExCeLLeNT

Xperia Z vs Iphone 4S

Z gercekten guzel bir telefon. Ama evet iphone 4s bi buyuk rakamli guncellee daha alsa bitecek. Sinirda yani. Ayrica suan bile z 4sten iyidir her anlamda. İkisinide kullandim inceledim. 5ten asagisini alma yani evet. 5 iki sene rahat goturur seni. Ama androidden sıkıldiysan iosa bi ay...
  287. ExCeLLeNT

Kablolu kablosuz modem baglantı sorunları ve çözümleri

İnternet rxplorerde falan nete giremeyince baglanamayinca sana sebepler yaziyor. Asagi yukari ayni seyleri yazmissin. Bos konu gibi yani cozulemeeyen sorunlara falan guzel cevaplarda yok bildigin ordaki metinleri yazmisin gibi
  288. ExCeLLeNT

Chrome`da önceki oturumu kurtar kaydı nasıl kurtarılır? (acil)

Programi silmeyi denemedinmi
  289. ExCeLLeNT

Xperia SP CM11 4.4.2 Tema Android L tema sorunu

Temayi yuklediginiz yerin linkini atabilirmisiniz. Bi anlatim olmali. Onun disinda google playden kurulanlar direk temalar kisminda gozukuyor benim bildigim
  290. ExCeLLeNT

LG G2 & Sony Z1 Compact

Bana sorarsan z1 bile g2 den iyiyken. Z1 compactta full hd yerine hd ekran kullanilmisti sanirim. Ama ayni donanim. Yani bu su demek. Z1 compact z1den daha performansli. Sen anla gerisini
  291. ExCeLLeNT

Jimmy Fallon -RTE Beatbox

Aynen isim karisikligi yapmisim oydu evet :)
  292. ExCeLLeNT

700-1000 tl telefon tavsiyesi !

5 i niye onermezsin ? Arkadasimin 4ssi bile tas gibi calisiuor suan. Abi 40 tane uygilamayi ayni anda acik tutuyor 4s. Baska uygulama yoktu ortalama bu kadardi hatirladihim. Olsa tutacak daha yani. Androidciyim ama yigidi oldur hakkini yeme. 5c daha iyi olabilir. Ama 5 kotu degil. En az 3 senesi...
  293. ExCeLLeNT

Jimmy Fallon -RTE Beatbox

Tayyibi hic sevmem. Bu adamida programida severim. Hic oyle hadsizlik biseylikte yok. Yuhalamayin hemen. Tayyip arasin ozur dilesin desin tek bildigi bu ya da kinasin. Ayrica john leno ile bu program daha iyiydi bence
  294. ExCeLLeNT

İstanbullular, Tanımadığı İnsanlarla Öpüşecek!

Ne bicim insanlar bunlar ya. Buna katilanlarin Allah belalarini versin. Abi bi dusunun o kadar osmanli torunuyuz diye bagiriyor herkes osmanli sizi gorse boyle ne yapardi acaba. Kolunuzu bacaginizi kesip asmazmiydi acaba. Ahlaksiz terbiyesizler. Milyonlarca dokulen kandan daha az gunahmis bu...
  295. ExCeLLeNT

700-900 Tl Arası Telefon Tavsiyesi(filtreli)

Kriterlerim o kadar cokki cevap veren yok heralde :D bir de hafiza karti takilmiyorsa 32 gb olsun 16 yetmez bana
  296. ExCeLLeNT

Mağazadan satışlı 900 tlye htc onede var aslında. Nexus5 batarya ve müzikten sıkıntı yoksa sorun yok batarya ve ses performansını müzik yani merak ediyorum diğer özellikler kral yoksa.
  297. ExCeLLeNT

Daha yukarı çıkamam kesinlikle. Aradığım özellikler; Alacağım telefon öncelikle kesinlikle android. WP İOS falan hiç sevmem. Samsung asla olmaz samsunguda sevmem fanlar falan çıkıp konuşmasın kötü işte. Motorolaları pek bilmiyorum fp bir ürünü varsa olur.Ayrıca lg g2nin bu kadar reklamı...
  298. ExCeLLeNT

Goat Simulator Mobile Geliyor

Aha dead island traileri dedim müziği duyunca :D