Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşte türkçemiz böyle kirleniyor birisi türkçeyi kaybetmiş bile türkçe desteği ne yapacakmış millete şey yapma kendin ingilizceyi seviyorsan kullan ama biz türkçeyi seviyoruz bize engel olma.
Ama gerçekten google chrome çok hızlı ve bu yüzden ben google chromeden giriyorum ama 2 ya da 3 ay önce ie8i ilk duyduğumda baya oldu kullandım iyiydi ama sildim sonra canım istemedi 7 ye döndüm.Bence ie8 gerçekten hızlı ama şuan en hızlısı (bana göre)
1.google chrome
2.firefox
3.ie7
eh 8...
Sistem geri yüklemeler çoğu hatayı düzeltip başka hatalar doğurabiliyor.Mesela benim bir oyun hata raporu veriyordu sistem geri yükleme yaptım oyun düzeldi vermedi hata ama başka bir program sistem geri yükleme yapmadan önce çalışıyordu hata vermeye başladı sistem geri yüklemeden sonra.Onun için...
Evet güzeller hele o tost 3 zenci 8 erkek 11 çıtır 69 günde napacaklar lan nedense her birine bir kız düşüyor :D boş geçirmezler zamanlarını.
Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
Treiber ne valla bende bilmiyorum ama 3.resimde o 1 ve 2.resimdeki donanımların ayarlarından giriliyor galiba büyük ihtimal öyle dediğim şeyi yap sen 1 ve 2.resimdeki şeyler açılır yani bilgisayarın tüm donanımını ordan ayarlayabiliyorsun.Adı üstünde aygıt yöneticisi.
Bak senin verdiğin resimlerde bazı yazılar ya almanca ya da bilmediğim ingilizce kelimelerle yazılmış.Ama bak şimdi bilgisayarımı aç açtıktan sonra boşluğa sağ tıklayıp özellikler de donanıma ve ardından aygıt yöneticisine tıkla senin verdiğin 1 ve 2. resimler buna ait 3.yü bilmiyorum.
Benim verdiğim upload sitesinden yapmışsın ovv site ünlü oluyor bu arada o siteden istediğiniz sayıda hiç beklemeden peşpeşe dosya indirebilirsiniz.Bu arada windows 7 kaç mb ya da gb.Denemedim ama güzele benziyor 2010'da en son sürüm ve türkçesi çıkıp betadan kurtulursa denerim.
Bak kardeşim aslında nette gördüğün her resmi masaüstü teması yaparsın ne yapacan resme sağ tıklıcan arka plan olarak belirle ya da masaüstü arkaplanı olarak belirle yazar tıkla ona masaüstün o resim olsun.
Benimde mikrofonu yükleyemiyordu yükleme başlıyor yükleniyor tanımıyordu halbuki hep onu kullanıyordum kaç kere format attık anca bunda böyle oldu.Sen onu bilgisayarcıya göster küçük bir arıza olmuştur.
Türk telekom oyun yapamaz resimleri gördünüz mü eski çağın grafikleri bir projelerinin resmiymiş.Türk telekom online yapsa zaten birkere haberi geliyor neden yabancı yerlere online oyunlar için para veriyorlar da bize vermiyorlar diye türk telekom mu ne sorun çıkarmıştı knıght online silkroad...
İçerden çökertme diyerek ya da bir pc kasasının içine kimyasal patlayıcı maddeler doldurun içine torpil koyup hediye diye verin onlara torpili de verirken yakın dükkana kaçın truva atı gibi insansız içerden çökertme ve katliam.Ovv o bilgisayar kasasının sert parçalarının etrafa uçuşup...
Adam doğru söylemiş şiddet herşeyi çözebilir ama ya suikast, ya Berkin abinin dediği gibi katliam ya da bir casus yollayın içerden çökertsinler.Ama en iyisi suikast ucu sivri bir anakartı Berkin abiler o camdan fırlatsınlar işleri bitti işte.Adam toplamaya gerek yok ama istiyorsanız Kocaeli de...
Bu da birşey mi adamlar dağlarda 1m geniş yerde yan tarafı uçurum hemde dağ bisikletle ön kaldırıp yarış yapıyorlar sonra mesela birde adam balonlarla havaya uçuyor sonra balonları patlatıyorlar aşağıya doğru düşmeye başlıyor paraşütü açıyor az kala kurtuluyor.
Ama adama saygı duymak lazım ben...
Boşverin Allah hepsinin cezasını verir öbür tarafta biliyorsunuz en ufak hareketimizin hesabını vereceğiz.Onlar da verecekler bu yaptıklarının hesabını.
Ben seyrederim maçı da bence onlar maçı aynı saate alırlar ya da pana film para öder kvden sonra olur maç ama zannetmiyorum maçı değiştirmezler kv ile aynı saatte olur inat yaparlar.
Hayır ben bunu biryerde okumuştum sadece devamını yazmayı unutmuş mu kopyala/yapıştır mı yapmış bilmiyorum ama bende yazdım işte çünkü bazıları berber olmamış diyorlardı da onun için anlattım ne olduğunu şimdi daha iyi anlarlar.
Süper ya sağol valla güldürdün beni ya valla süper adam parayla almış ya senin arkadaşın çok safmış kazıklamışlar bize lisanslı service pack 3 geliyor zaten :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Bu hikayenin bir kere devamı var...Aha yazıyım.
Ee görmüyor musun işte ben burdayım berberim ve saç kesiyorum bana gelmeyenler varsa ben ne yapayım demiş.Adam da işte bak gördün mü Allah da var ama ona gitmeyenler varsa Allah ne yapsın(gitmek:ibadet etmek anlamında yani)Devamı böyle bu hikayenin.
Ben valla türkçesini kullanıyorum çok iyi zaten yükledim mi sana birsürü dil soruyor ordan seçip kullanıyorsun merak etme ingilizce de var arasında :D nedense millet türkçe arar ama neyse.Yükleyen yüklesin var o sitede.
Valla çıkarsa da pahalı çıkar yani inşaallah türkçesini yaparlada zaten hep türkçesi oldu da buna sonradan türkçe falan şeyler yapmazlar.Yoksa alabilirim yani belli mi olur.
Bilmem valla amd iyi aslında da intel artık en iyisi ama AMD nin kaybetmesini istemem çünkü belkide intel'in bütün sistemini geçicek birşey yaparlar nereden bilirsin.
Bende kaçak vista deyince internetten vista görünümü yapanlar anladım daha şimdi yükledim transformation packi korktum ama sonra anladım vista kullanmıyorum görünüm vista tabiki de :D
Senin babanın şirketi mi var ne şirketi?
Evet güncellemeleri kapatın devam şahsen xp kopya bizim güncellemeleri kapadım artık orjinal lisans satın al bir de siyah ekran çıkmıyor.
Bak antivirüsler mesela full lisanslı değiller onları anahtarla keylemişler belli birgünü var bazıları anahtarlı yani anahtarlı olanları da belli bir güne kadar anahtarlamışlar ama fazla zamanları var bitmeleri için yani bitene kadar kullan.Full olanlar daha fazla zaten sadece antivirüsler falan...
Xp tools diye bir program da var xp için xp ile ilgili her düzeltmeyi yapıyor.Yapamadığınız şeyleri yapıyor ie araçları falan var ie ile ilgili şeyler.
Pardon videoyu izlemeden konuştum önceki sürümde başlat çubuğu kötüydü bunda düzeltmişler işte şimdi en iyisi diyebilirim yani performansı ve hızı da iyyise hatta final sürümünün türkçesi çıkarsa en iyisi diyebilirim tabi inşaallah oyunlar da çalışır.:D
Antivirüs
Cd/dvd araçları
Modifiye
Live araçları vb. birsürü şey bulabileceğiniz bir site
Not:Bu site bir upload sitesidir bu dosyalar upload edilmiş dosyalardır bunun için sadece bu linkte bu dosyalar çıkar.
Yanında türkçe yazan bütün programlar türkçedir.
PC MERAKLISI Not : illegal...
Güzel haber ama bioshock'u oynamıyorum.Duyduğuma göre bir siteden(hiç emin değilim)
Crysis bionicle geliyormuş galiba ama atıyorlar mı bilmiyorum crysis 3 yazarsanız google ye çıkar.
Bana da yollar mısın indirme konusunda süper dikkatli davranabilirim ama 4 saat en fazla.Sınırsız kota var.Yani bilgisayar değilde internetten sınırsız dosya indirebiliyom ne kadar olursa olsunlar.
İstanbul'da da mı Cebit olacak haberim yoktu.Tüh be Kocaeli'de oturuyom bir büyüsem İstanbul'a giderim ama para olsa da şu cebit'ten hazır gitmişken birkaç şey alırdık.Ya da küçük şeyleri araklardık :D(gizlice)
Şaka yapıyorum kesinlikle öyle birşey yapmam.
Tanıdığım birkaç kişi (ben bu siteyi bilmiyorken) bir forumda konu açıp shift deletenin yeni teması hiç güzel olmamış eskisi daha iyiydi falan diyorlardı ben öyle tanıştım bu site ile ama sonra 3. ya da 4. sayfada alıştılar ya yok ya güzel gibi şeyler var.Alışınca bırakmak çok zordur.
Hiçte garip değil hem sadece yangın ile ufo yani haberin detaya bak başlığa bak ufolar türk mü deyince ne anlaşılıyor daha cümle yazmasını bilmiyorlar sonra Türkçemiz kirleniyor.
Yoo çalışmışlardır çünkü aynı resimleri koyarak pc'nin nasıl yıkanacağı ama bazı parçaları çıkarıyon bir de çok dikkat ediyon her yerini değil zaten bazı yerlerini yıkıyon olur bence hatta olur da bir forumda nasıl yıkanılacağı bu resimlerden fazlasıyla yazıyordu.Mesela bizim kasanın içi baya...
Arkadaşlarımla oyun, bilgisayar bazı özel konular vs. konuşmak.
Hem ispiyonluyorlar hemde o kadar kişi varken sanki rezil edermişçesine ya birşey söyleyin şuna bıktım halbuki sadece ufak birşey söyledim.Arkadaş olacağın kişiyi iyi seçeceksin hata yapmayın.
Hristiyanlar ile yahudiler o kadar site varken gelip burda konu aççaklar.Hadi İslam'a laf etseler (nasılsa onaylanmıcak) gerekeni yaparız.Ama zannetmem bu siteye geleceklerini
Kardeş sen youtubeye gir erişim engellenirse 3 site var ya ihbarwebi seç ihbar ediyorsun değişik şeyleri video fuhuş çocuk cinsel istismar 5816 yazılı kurala uymama atatürk aleyhine işlenen suçlar vb.Bu video için onu yap derim.
Millet her antivirüs artık windows 7'de çalışıyor kasperskydan tut antivire nod32den tut avasta 2009 için her antivirüs şirketi yaptı windows 7 için antivirüsler.Zaten en popülerleri antivir avast nod32 kaspersky başka antivirüslere gerek yok en iyi 4 ü bunlar bana göre.
Dünyanın 4/1 ini çinlilerin oluşturduğunu ve ürünleri yüzünden hergün küfür yediklerini biliyor muydunuz?İşte size bir örnek.Bu konu.Ben valla öyle birşey taşımadığım için şanslıyım :D
Şöyle her yanlışa büyüklerden süreli ban ceza mesaj yazma konu okuma yetkisinin elinden alınması gibi cezalar yok(ben hiç görmedim) Admin kimse moderatörlere de ceza veren biri olsun bu arada dün akşamki olay ne oluyor.
Bill Gates'i de Tamer Şahin'i de tebrik ediyorum bir de ben şu hack yapmayı tam anlamıyla öğrensem ilk işim ttnet'in sitesini hacklemek olucak
ikinci işim Türklere ve müslümanlara karşı yazılar yazan siteleri hacklemek olucak.
Türkiye'yi ttnetten kurtarmaya hazırım arkadaşlar(tabi hack yapmayı...
Ttnet zaten salağın teki bir de türkiyenin internetiymiş b.k türkiyenin interneti onlarda salak gerçekten parayı sen vermiyor musun git dava aç mahkemeye Allah Allah gıcık oluyom böylelere parayı sen veriyon adam kötüleştiriyor.
Ben cevap yazdıktan 5 dk sonra 2.sayfa doldu taştı.Benim yaptığım cd'de nvidianın en son geforce güncellemesi de var tabiki de bu siteden indirdim 182....
Gerçekten doğru arkadaşım var ya bende olcak bu vdsl başka birşey istemem valla baksana 1 buçuk saate kalmaz gta 4 ü indirir bu ping sorununu da bilgisayarcı yapar yani bulamayanlar var şükret Allah'a böyle hızlı olduğu için download hızın.
Bence sadece ingilizce gerisini full müslüman ülkelerin dillerine göre bilen varsa çevirsin ne o önce amerika avrupa önce müslümanlar olsun kıskansınlar avrupalılar ne güzel site bizde niye yok diye.Şahsen bu kadar bilginin bulunduğu kopya bir site yapamazlar bana göre.
Avrupa yakası da saçmaki hatta en saçmalarında ben şahsen hiç gülmüyorum.Salak salak şeyler yapıyorlar kurtlar vadisi bare azcık adam gibi başka da yok zaten filmlerin saçma olduğu isimlerinden belli küçük kadınlarmış yaprak dökümü yani ne alakası var dizi ile.
Ohooo saçma olmayan dizi mi kaldı her filmde öpüşme sahneleri tecavüzmüş saçma saçma şeyler artık göstermeye başlarlar öyle şeyleri 16 yaşında çocuklar yok öpüşüyor tecavüz film izlemeyin ya sonra birşey polis filmleri falan ne saçma adanalıda geçen evi patlattılar bilgisayar yapımı olduğu...
Ben oynuyorum da bırakabilirim şahsen gta ıv'ı alıcam sistemim de yetiyor hatta +ları var(4 yıl önce topladım ama nasıl oluyorsa yetiyor benim bilgisayarım işte)
gta ıv'a geçebilirim niye soruyon sa:mp oynamak için mi server mi kurucan san andreas multiplayer de ona mı katılalım ben yaz yani onu...
Millet kaspersky da türkçe niye avast türkçe avantaj olur diyonuz ben kaspersky 2009 türkçe kullanıyom sitesinde bile türkçe var deneme sürümü(siteside türkçe tabi.)
Ya kardeş ben bunu biliyom indirmeye çalıştım ama rapidshareden dosya indirmeye kalktığımda yükleme ekranı çıkıp kayboluyor yükleyemiyorum eskiden olmuyordu 1 hafta öncesine kadar bu sorun bilgisayarı
mda çözümü nedir bilen varsa bu xp ye vista temasına çok ihtiyacım var.
Konuyu yanlış yere açtıysam affedin başka sorunlarla ilgili yer bulamadım.
Ben rapidshareye giriyom dosya indirmeye çalıştığımda yükleme ekranı çıkıyor hemen kayboluyor yükleyemiyorum çözümü nedir şimdiden sağolun.
Var ya benim 3, 4 officeten haberim vardı onları dağıtın forumda birilerine bence kullansınlar iyi mi kötü mü özelliklerini yazsınlar topluca en iyisine geçeriz gerçek diyorum öyle birşey yapın
Ya merak ettim adam bilgisayarı kapayıp açınca demiyor format atarsam yine dosyalar geri gelir mi diyor.Öyle bir program varsa da virüsleri de geri getiriyor mu?
+ Deep freezede format attıktan sonra geri getirme özelliği var mı?+ deep freezede böyle bir özellik varsa niye format atıyorsunuz?
İlla o siteden mi açmaları lazım bilmiyorum nerden açmışlar ama sen üye ol 1 hafta falan içlerine kadar sız sitenin sonra birden olayı patlat abi bu siteyi nasıl açtınız?
Diye sor.
Arkadaşım eğer o kamera hoparlör vb. cdli bir yazılımsa tekrar açtığında öyle diyebilir.Çünkü açtığında asıl o zaman yüklersin yazılımı.Sağ altta mı çıkıyor yeni donanım bulundu falan mı diyor yoksa ben mi yanlış anladım.
Katılıyorum
Ben dahi çoğu kişi xp'ye vista teması arar sen bugün soldan kalktın galiba.Vistaya xp teması yapmazlar ki photoshopla sadece masaüstü resmi yaparsın.Ama sen ara belki bulursun.Hem vista zaten özellikleri ve görünüşlüğü ile güzel olduğu için yapmazlar.Xp kötü görünüyor ama güzel...
http://www.chip.com.tr/konu/DirectX-11-Microsoft-yeni-surumu-tanitiyor_7363.html
http://cnetturkiye.com/haberler/63-islemciler/1460-directx-11-uyumlu-islemciler-2009da
http://shiftdelete.net/directx-11-ne-zaman-geliyor-7912.html
Bizim siteden sonuncu link
+ olarak directx 10 yüklemeyi dene vista için artık dx 10 var dx9 xp için dx10 özellikle vista ve ilerisi için yaptılar.Aslında windows 7 için olsa gerek dx11 gelicek yakında haberlerini duymuştum.
Bu öyle directxin dxdiag ile ayarları ile olucak şey değil.Vista yavaş bunu herkes biliyor 2.cisi senin hızın 1.83 ghz benim ki bile ezik sayılabilecek sistem bu yılın oyunlarını çalıştırmıyor 2008 dekileri çalıştırıyor ama hızı yüksek.Şansına o ghz yi yükselt ondan da kaynaklanıyor kasıp kasmaması
Ya merak ettim ttnet başlarda iyiydi ilk 2 yada 3 yıla kadar.Sonra yunanlı bir işadamı almış diye biliyorum ttneti sonra da...
Şöyle bir para olsa bilgisayar toplayıp şu ufo net yada biri mi ne deneyecem.
Evet biliyorum bitdefender'de kullandım 2 ya da 3 günlük iyi program ama hiçbir antivirüs programı full ve lisanslı hatta sınırsız lisanslılar olmassa benim içim rahat etmez ben kullanmam yani öyle programı.Beni hayatımda en çok sevindiren antivirüs programları nod32 2.0 ile kaspersky 7 idi.Ama...
Tmm kurun o zaman verdiğim sitedeki expert'e (kendisi Cantuğ abim olur)ya da diğer moderatörlere ya da ben sorim siz de kurarsınız oynarız beraber hatta hediye olarak(uzun turnuvalarda)şu cebit gibi fuarlara gitme hediyesi falan olsa onun gibi şeyler yok işlemci cdsi falan osla ben şimdiden...
Zaten o site hediyeli turnuvalar yapıyor başka şehirlerde hepsi toplanıp iki üç gün oynayıp geziyorlar.Mesela te Türkiye'nin öbür ucundan eskişehir'e gelenler var.
Half life serverleri falan var
www.agmerkezi.com
www.playag.com sitelerinde serverleri bulabilirsiniz.
Ama adamlar çok güçlü dikkat edin ben hep ondan oynuyorum .
Konsola connect hl.agmerkezi.com yazarsanız enterleyin servere bağlanırsınız.Gerçek adamlar.
Crysis serisi
Red alert 2 ve 3
Half Life ve half life 2 serisi
Counter strike:source ve sadece counter
İnşallah yakında gta ıv olacak birde spiderman 3
Var ya hayatın en iyisi 20 ile 25 yaş arasında kalmak o zaman hiç ölmesen hayatın tadı bu yaşlarda bence istediğin kızlan gez o yaşlarda tam gençsin arabana bindir hızını göster çocuklarına anlatır :D
Böyle half life 2 deki gibi aksiyon yerlerinde çalan ya da fark vara benzeyen bir müzik çalmaya başlasa o zaman hızlanırım bende 14 yaşına giricem ama araba kullanmayı iyi biliyom babam öğretiyor.4. viteste gittim galiba en fazla
Bak intel core de nasıl yaptı core iyiydi sonra core2 çıktı daha iyi hatta core 2 duo ya da core 2 quad var o zaman centrino iyiyse centrino 2 daha iyidir öyle düşünüyorum ben.
Bak sen gta san andreası kurduğun klasörü tamamen sil geri dönüşümdende zaten oyunu ordan sildiğin için program ekle kaldırda silemeye kalkınca listeden silmek ister misin diye sorar çünkü zaten silindi oyun ama başka bir sorun mu bilmeme sen dediğimi dene.
Sallanıyoruz:Deprem anında msnde konuşulanlar
sallanıyoruz!
* evet
- halaa sallanıyoruz!!
* evet
- oha lan halaa sallanıyruz!!!
Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi
oha lan hala sallanıyoruz!!!
- salandık
* evet bu kafadan bi 4.7 vardır
- oha lan yok okadar taş çatlasın 3.7
*...
Bu konuyu silmenizi geri kalanlara birşey yapmamanızı rica ediyorum küçük bir yanlışlıktan dolayı iki tane aynı konu açtıkm.Lütfen sadece bu konuyu silin hepinizden özür dilerim.
Forumda Geçen Konuşmalar
Evet bir arkadaşın yeni başlayanlar bölümüne CTRL hakkında açtığı konu ,
Başlık : CTRL Tuşu çalışmıyor
Üye : CRTL Tuşum çalışmıyor.
Üye 2 : Konuyu biraz daha açabilirmisin nasıl yani ? Klavyende sorun olmasın ?
Üye: Bilmiyorum nerde sorun olduğunu CTRL tuşuna...
Uzaydaki Türk Sesleri
Kendimizi aştık…
- Bekle ay geliyoruz…
- Galaksi galaksi duy sesimizi, işte bu Türklerin ayak sesleri!..
- Uzaya kapak attık…
- Artık biz de uzaylıyız
- Türkler uzayda
- Türk’üz doğruyuz uzaylıyız…
- Bu bizim için büyük, insanlık için küçük...
Uzaydaki Türk Sesleri
Kendimizi aştık…
- Bekle ay geliyoruz…
- Galaksi galaksi duy sesimizi, işte bu Türklerin ayak sesleri!..
- Uzaya kapak attık…
- Artık biz de uzaylıyız
- Türkler uzayda
- Türk’üz doğruyuz uzaylıyız…
- Bu bizim için büyük, insanlık için küçük...
Yeterli mi değil mi diye saatlerce internette mi dolaşıyorsunuz ve emin değilseniz bu site tam size göre.
www.systemrequirementslab.com
Açılan sayfada sol taraftaki can you run it yazısına tıklıyoruz.
Karşımıza select product yazan bir seçme listesi çıkıyor ordan istediğiniz oyunu seçip.Can...
Ozy senin ki trainerli yani hileli oluyor.Hiçbir hasarda ölmüyorsun canın 499 enerjin sınırsız 499 bütün özelliklerini sınırsız kullanıyon bende de var ama oyun açılınca trainerde çıkıyor onu kapatmassan adamlar çıkmıyor düşman adamlar ve 3.bölümü geçmek için adam öldürmen gerekiyor.
Senin dediğin o değil orda geminin yanına suya atla sonra dürbünle gemideki göz gibi şeye yakaşıp dürbünlüyken sol tıkla uçaklar orayı bombalıcak sonra helikopteri yok edicen tanklar gelicek onslaught bölümüne geçicen 2 kere bitirdim o oyunu ben.
O program zaten senin sildiğin değil bütün silinen dosyaları geri getirebiliyor nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama sen dene onu.Araştır nasıl kullanılıyor dene?
Kardeşim ben bilmiyorumda hiç olmadı yani ama recovery my files diye bir program var adı üstünde recovery my files(benim dosyalarımı geri döndür gibi birşey)o programı nasıl kullanman gerektiğini bilmiyorum ama sen onu yükle kullanmasını da öğren dosyalarını geri getirir silinen dosyalarını...