Arama sonuçlarınız

1. ExCeLLeNT

Internet Explorer 8 Beta 2 incelemesi ve download linki

İşte türkçemiz böyle kirleniyor birisi türkçeyi kaybetmiş bile türkçe desteği ne yapacakmış millete şey yapma kendin ingilizceyi seviyorsan kullan ama biz türkçeyi seviyoruz bize engel olma.
  2. ExCeLLeNT

İnternet hızı artık % 600

Flashget gerçekten yavaş ben orbit kullanıyorum ama idmye geçicem şimdi ya 2.yorumu gördükten sonra.
  3. ExCeLLeNT

Internet Explorer 8 Tamam!

Ama gerçekten google chrome çok hızlı ve bu yüzden ben google chromeden giriyorum ama 2 ya da 3 ay önce ie8i ilk duyduğumda baya oldu kullandım iyiydi ama sildim sonra canım istemedi 7 ye döndüm.Bence ie8 gerçekten hızlı ama şuan en hızlısı (bana göre) 1.google chrome 2.firefox 3.ie7 eh 8...
  4. ExCeLLeNT

Doçent

Rahat durun rahat olun yani rahatsızlık vermeyin moderatör yapsınlar söyleyeceğim şey bu.
  5. ExCeLLeNT

Vista kapanma hatası!! 0x01ae5c71

Sistem geri yüklemeler çoğu hatayı düzeltip başka hatalar doğurabiliyor.Mesela benim bir oyun hata raporu veriyordu sistem geri yükleme yaptım oyun düzeldi vermedi hata ama başka bir program sistem geri yükleme yapmadan önce çalışıyordu hata vermeye başladı sistem geri yüklemeden sonra.Onun için...
  6. ExCeLLeNT

Asıl zarar veren kim

+sınırsız aynen.Hem git onu hocalarına sor din hocalarına onlar bilirler.
  7. ExCeLLeNT

İdare Et (+18)

Temel öyle anlamış süper ya.
  8. ExCeLLeNT

Oscarlık filmler

Evet güzeller hele o tost 3 zenci 8 erkek 11 çıtır 69 günde napacaklar lan nedense her birine bir kız düşüyor :D boş geçirmezler zamanlarını. Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
  9. ExCeLLeNT

Firefox Mobile Beta Çıktı

Artık linuxla mac os xte windows gibi olmaya başladı her program ya da oyun artık onlar içinde çıkartıyorlar sürümlerini.
  10. ExCeLLeNT

Pc Çılgınları

Niye kalkar kalkmaz oyunu savelediği yerden devam etsin de hiç özlem çekmesin diye mi?
  11. ExCeLLeNT

sdn Fıkrası (çok komik)

Komik sayılır.
  12. ExCeLLeNT

Treiber nasil aranir nasil bulunur ögrenmek istiyorum yardim

Treiber ne valla bende bilmiyorum ama 3.resimde o 1 ve 2.resimdeki donanımların ayarlarından giriliyor galiba büyük ihtimal öyle dediğim şeyi yap sen 1 ve 2.resimdeki şeyler açılır yani bilgisayarın tüm donanımını ordan ayarlayabiliyorsun.Adı üstünde aygıt yöneticisi.
  13. ExCeLLeNT

Treiber nasil aranir nasil bulunur ögrenmek istiyorum yardim

Bak senin verdiğin resimlerde bazı yazılar ya almanca ya da bilmediğim ingilizce kelimelerle yazılmış.Ama bak şimdi bilgisayarımı aç açtıktan sonra boşluğa sağ tıklayıp özellikler de donanıma ve ardından aygıt yöneticisine tıkla senin verdiğin 1 ve 2. resimler buna ait 3.yü bilmiyorum.
  14. ExCeLLeNT

Windows 7 Build 7057 x86 Full (Torrent ve rapid engelli kullanıcılar için linkler)

Benim verdiğim upload sitesinden yapmışsın ovv site ünlü oluyor bu arada o siteden istediğiniz sayıda hiç beklemeden peşpeşe dosya indirebilirsiniz.Bu arada windows 7 kaç mb ya da gb.Denemedim ama güzele benziyor 2010'da en son sürüm ve türkçesi çıkıp betadan kurtulursa denerim.
  15. ExCeLLeNT

Herkes Windows masaüstünü paylaşsın

Bak kardeşim aslında nette gördüğün her resmi masaüstü teması yaparsın ne yapacan resme sağ tıklıcan arka plan olarak belirle ya da masaüstü arkaplanı olarak belirle yazar tıkla ona masaüstün o resim olsun.
  16. ExCeLLeNT

Ben o program ve oyunları dosyaya koymuştum havalı olsun diye masaüstüne taşıdım :D
  17. ExCeLLeNT

Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 çıktı

Evet mesela ben 2.0 3.0 ve 3.5 beraber kullanıyorum hiç bunu silin yoksa yüklenmez sorun hata falan vermedi.
  18. ExCeLLeNT

Kulaklık Ve Mikrafon Sorunu

Benimde mikrofonu yükleyemiyordu yükleme başlıyor yükleniyor tanımıyordu halbuki hep onu kullanıyordum kaç kere format attık anca bunda böyle oldu.Sen onu bilgisayarcıya göster küçük bir arıza olmuştur.
  19. ExCeLLeNT

İki kız da güzel ama spybotunki anlarsınız daha se.si ve güzel.
  20. ExCeLLeNT

Avira Antivir Premium 3 Aylık Kampanya

Linux'a antivirüsün en iyisini eklesen virüs mirüs sokamassın çünkü %90 küsürü windows tabanlı olduğu için virüslerin linux en güvenli sayılabilir.
  21. ExCeLLeNT

Çanakkale ve Galatasaraylılık

Katılıyorum.
  22. ExCeLLeNT

Tilkinin orucu

Yanlış cümleler galiba bu gün orucum oruçluyum olmuycak mıydı onlar.
  23. ExCeLLeNT

Türk Telekom Oyuncu da Oldu

Türk telekom oyun yapamaz resimleri gördünüz mü eski çağın grafikleri bir projelerinin resmiymiş.Türk telekom online yapsa zaten birkere haberi geliyor neden yabancı yerlere online oyunlar için para veriyorlar da bize vermiyorlar diye türk telekom mu ne sorun çıkarmıştı knıght online silkroad...
  24. ExCeLLeNT

RIP li oyun mu, ISO lu oyun mu?

Adam doğru söylemiş bak riplide 5 part var İso da 2 part var devamı değil alttaki üsttekinin
  25. ExCeLLeNT

Oyun İçinde Oyun

Arkadaki kızda güzelmiş he :D
  26. ExCeLLeNT

Kediyi bantlarsan ne olur :D

Birde gülüyorlar ya ne biçim insanlar var şu dünyada.
  27. ExCeLLeNT

Berkin tükkan açtı - Online şikayet videosu

İçerden çökertme diyerek ya da bir pc kasasının içine kimyasal patlayıcı maddeler doldurun içine torpil koyup hediye diye verin onlara torpili de verirken yakın dükkana kaçın truva atı gibi insansız içerden çökertme ve katliam.Ovv o bilgisayar kasasının sert parçalarının etrafa uçuşup...
  28. ExCeLLeNT

http://img22.imageshack.us/my.php?image=masastresmiv.png Güzel ama ekran hariç güzel bir masaüstüm var.
  29. ExCeLLeNT

Berkin tükkan açtı - Online şikayet videosu

Adam doğru söylemiş şiddet herşeyi çözebilir ama ya suikast, ya Berkin abinin dediği gibi katliam ya da bir casus yollayın içerden çökertsinler.Ama en iyisi suikast ucu sivri bir anakartı Berkin abiler o camdan fırlatsınlar işleri bitti işte.Adam toplamaya gerek yok ama istiyorsanız Kocaeli de...
  30. ExCeLLeNT

En iyi cep telefonları

Terbiyesiz resimler koymayın forum kurallarını okuyun.
  31. ExCeLLeNT

Şanssız Spiker

Çok fena ya bu başlığı gördükçe izlemek izledikçe daha çok gülmek geliyor içimden.
  32. ExCeLLeNT

Baklava Nerede?

Adam su diye bağırıyor bu hala sorgu peşinde yediği belli oluyor zaten.:D güzel.
  33. ExCeLLeNT

Hangi Fotoğraf Makinesi Size Göre?

Valla benimki çok iyi hiç sorunum yok e tabiki de dijitall.
  34. ExCeLLeNT

Konuştuğun Değil Anladığın Önemli

Güzel hikaye ama bunu Nasreddin Hoca ile bilge diye bir hikayesi vardı aynı bunun gibi kelimeleri farklı Nasreddin Hoca'dan ilham almışlar.
  35. ExCeLLeNT

Süper Kahramanlara Doyacağız

Benimki örümcek adam da ultimate alliance de var zaten bütün kahramanlar istediğini seçip oynuyon ama inşallah güzel oyunlar olur.
  36. ExCeLLeNT

Winamp Yenilendi, Türkçe Öğrendi

Önceki sürümde de vardı türkçe ben kullanıyordum.
  37. ExCeLLeNT

Soru En son hangi filmi izlediniz?

Recep İvedik 2
  38. ExCeLLeNT

Msn de yazı gitmeme problemi

Bende de öyle oluyor.Ama kaldırmam güvenlik duvarını falan.
  39. ExCeLLeNT

Sıradışı Spor Buna Derim :)

Bu da birşey mi adamlar dağlarda 1m geniş yerde yan tarafı uçurum hemde dağ bisikletle ön kaldırıp yarış yapıyorlar sonra mesela birde adam balonlarla havaya uçuyor sonra balonları patlatıyorlar aşağıya doğru düşmeye başlıyor paraşütü açıyor az kala kurtuluyor. Ama adama saygı duymak lazım ben...
  40. ExCeLLeNT

Gece Online Listesi

Siteyi hacklemek isteyenlere karşı güzel fikir.Böyle kalın siz hep uyumasam bende kalırdım da işte. Aferin sitemizi koruyacağız.
  41. ExCeLLeNT

YouTube Neden Yeşerdi?

Boşverin Allah hepsinin cezasını verir öbür tarafta biliyorsunuz en ufak hareketimizin hesabını vereceğiz.Onlar da verecekler bu yaptıklarının hesabını.
  42. ExCeLLeNT

Opera 10.0 Turbo Alfa indirilebilir

Ya merak ettim her yazılımda yeni çıkınca hatalar olabilir diye beta diyorlar alfa ne demek o zaman ve by niye alfa.
  43. ExCeLLeNT

Çanakkale Savaşında Kadın Savaşçılarımız

Söyleyeceğim tek şey;Bu vatanı koruyacağız. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
  44. ExCeLLeNT

PS3 de Physx Desteği Sunacak

Ps3 gerçekten güzel birşey bu nvidia işini biliyor eh tabiki de benim ekran kartının üreticisi
  45. ExCeLLeNT

Ayı imana geldi..:D

Sağol birşey değil
  46. ExCeLLeNT

Hamburg maçının hakemleri açıklandı

Evet Türkiye/Galata/Kocaeli benim için başka büyük yok(he birde Allah var en büyük o sonra bunlar.)
  47. ExCeLLeNT

Conficker Temizleme Aracı yayınlandı...

3050 virüs sildik 1 ayda pcden.
  48. ExCeLLeNT

Bu virüsün adı win32 mi lan buysa bizim kaspersky 2009 siliyor ki bunu ama gerçekten en az 2000 virüs win32ydi.
  49. ExCeLLeNT

Kurtlar Vadisi Pusu 52. Bölüm Fragmanı

Ben seyrederim maçı da bence onlar maçı aynı saate alırlar ya da pana film para öder kvden sonra olur maç ama zannetmiyorum maçı değiştirmezler kv ile aynı saatte olur inat yaparlar.
  50. ExCeLLeNT

Donanım Haberlerine Yeni Moderatörümüz

Hayırlı olsun.
  51. ExCeLLeNT

Hayır ben bunu biryerde okumuştum sadece devamını yazmayı unutmuş mu kopyala/yapıştır mı yapmış bilmiyorum ama bende yazdım işte çünkü bazıları berber olmamış diyorlardı da onun için anlattım ne olduğunu şimdi daha iyi anlarlar.
  52. ExCeLLeNT

Arkadaşımın iletisi

Süper ya sağol valla güldürdün beni ya valla süper adam parayla almış ya senin arkadaşın çok safmış kazıklamışlar bize lisanslı service pack 3 geliyor zaten :D:D:D:D:D:D:D:D:D
  53. ExCeLLeNT

Zaten berber olmamış diyenler o tamamı değil ben yazdım önceki mesajımda gerisini berber hikayesinin.
  54. ExCeLLeNT

Bu hikayenin bir kere devamı var...Aha yazıyım. Ee görmüyor musun işte ben burdayım berberim ve saç kesiyorum bana gelmeyenler varsa ben ne yapayım demiş.Adam da işte bak gördün mü Allah da var ama ona gitmeyenler varsa Allah ne yapsın(gitmek:ibadet etmek anlamında yani)Devamı böyle bu hikayenin.
  55. ExCeLLeNT

Adobe Photoshop CS4 Extended

Ben valla türkçesini kullanıyorum çok iyi zaten yükledim mi sana birsürü dil soruyor ordan seçip kullanıyorsun merak etme ingilizce de var arasında :D nedense millet türkçe arar ama neyse.Yükleyen yüklesin var o sitede.
  56. ExCeLLeNT

Windows 7'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu mu?

Valla çıkarsa da pahalı çıkar yani inşaallah türkçesini yaparlada zaten hep türkçesi oldu da buna sonradan türkçe falan şeyler yapmazlar.Yoksa alabilirim yani belli mi olur.
  57. ExCeLLeNT

Intel, AMD'yi Uyardı!

Bilmem valla amd iyi aslında da intel artık en iyisi ama AMD nin kaybetmesini istemem çünkü belkide intel'in bütün sistemini geçicek birşey yaparlar nereden bilirsin.
  58. ExCeLLeNT

Microsoft kaçak Vista'ların peşine düştü

Bende kaçak vista deyince internetten vista görünümü yapanlar anladım daha şimdi yükledim transformation packi korktum ama sonra anladım vista kullanmıyorum görünüm vista tabiki de :D
  59. ExCeLLeNT

Microsoft kaçak Vista'ların peşine düştü

Senin babanın şirketi mi var ne şirketi? Evet güncellemeleri kapatın devam şahsen xp kopya bizim güncellemeleri kapadım artık orjinal lisans satın al bir de siyah ekran çıkmıyor.
  60. ExCeLLeNT

Hatalı otlanırsam ara, sür download :D

Komedi :D süper ya karikatürler
  61. ExCeLLeNT

IE ile Firefox arasındaki fark =)

Aynen mf 4 ü bekliyom bende ama ie kullanıyorum daha çok ta bekliyom.
  62. ExCeLLeNT

Ölüyü diriltmek

Güzeldi sağol.
  63. ExCeLLeNT

Bilgisayar Cebe Girdi

Benim de cebe girse bedavaya kimbilir kaçparadır bu bilgisayar
  64. ExCeLLeNT

Japonya'da bir çocuk...

Terbiyesiz konuşmayın aşkım ne yapacam sanaymış.
  65. ExCeLLeNT

Bana teşekkür edeceksiniz...

Bak antivirüsler mesela full lisanslı değiller onları anahtarla keylemişler belli birgünü var bazıları anahtarlı yani anahtarlı olanları da belli bir güne kadar anahtarlamışlar ama fazla zamanları var bitmeleri için yani bitene kadar kullan.Full olanlar daha fazla zaten sadece antivirüsler falan...
  66. ExCeLLeNT

Resident Evil Rekorla Başladı

Ovv ben böyle oyunları titreye titreye oynarım daha alacağım oyunlar var 1 ya da 2 ay sonra belki.
  67. ExCeLLeNT

İe Butonlar Çok küçük

Xp tools diye bir program da var xp için xp ile ilgili her düzeltmeyi yapıyor.Yapamadığınız şeyleri yapıyor ie araçları falan var ie ile ilgili şeyler.
  68. ExCeLLeNT

Başlığı da bu yüzden koydum zaten birçok program bedava ve full olduğu için bu sitede ayrıca size verdiğim için böyle bir başlık koydum.
  69. ExCeLLeNT

İe Butonlar Çok küçük

O butonlarda ne yazıyor google de ara tuşları mı onlar.
  70. ExCeLLeNT

Bu Nasıl Oluyor

Google'nin bir hatası diye düşünüyorum ama otel aramak için aynı motoru kullanmış olabilirler.
  71. ExCeLLeNT

Adobe Photoshop CS4 Extended

Benim verdiğim sitede kategorilerin birinde türkçe si de extendedide vardı girdiniz mi daha çok program var.
  72. ExCeLLeNT

Windows 7 İncelemesi - Video

Pardon videoyu izlemeden konuştum önceki sürümde başlat çubuğu kötüydü bunda düzeltmişler işte şimdi en iyisi diyebilirim yani performansı ve hızı da iyyise hatta final sürümünün türkçesi çıkarsa en iyisi diyebilirim tabi inşaallah oyunlar da çalışır.:D
  73. ExCeLLeNT

Bu Kasa Çok Yakışıklı - Lian Li PC-V300

Ben de düğmelerin olduğu yeri arkası zannettim ki düğmeleri görünce anladım ön taraf olduğunu :D Güzel kasa.
  74. ExCeLLeNT

Sistem kaldirip kaldirmadiğini ölçmek icin program varmi

Evet ya almancayı napacak bu arada finix almanca alamanca değil :D süper lafların espri tadında oluyor.
  75. ExCeLLeNT

Wın 7 ürün anaktarı yardım ?

Ovv bu siteleri seviyorum kendileri key veriyor.:D
  76. ExCeLLeNT

Windows 7 İncelemesi - Video

Bence en iyisi xp 7'den bile güzel bence ne o artık başlat çubuğu falan değişmiş bana zevksiz geldi.
  77. ExCeLLeNT

Dünyada 3 kişi bitirmiş (Flash Oyun)

Ama güzel oyuna benziyor şansa indiremiyom.
  78. ExCeLLeNT

"Ayağım kopsa oynayacağım"

Azimli adam.
  79. ExCeLLeNT

Gizemli Tapınakdan Kurtulma Oyunu Güzel bence

Güzele benziyor sırlı oyunları severim.
  80. ExCeLLeNT

Antivirüs Cd/dvd araçları Modifiye Live araçları vb. birsürü şey bulabileceğiniz bir site Not:Bu site bir upload sitesidir bu dosyalar upload edilmiş dosyalardır bunun için sadece bu linkte bu dosyalar çıkar. Yanında türkçe yazan bütün programlar türkçedir. PC MERAKLISI Not : illegal...
  81. ExCeLLeNT

Meira öyle bir itirafta bulundu ki!

Şu futbolcularda da amma para var be kriz ne ki onlara göre bana 1 milyon euro verseler sevinçten ağlarım.
  82. ExCeLLeNT

Dünyada 3 kişi bitirmiş (Flash Oyun)

Of ya rapid sorunu devam hala
  83. ExCeLLeNT

Söyle Rahatla

Ha şöyle yaz gelse de denize gitsek özledim be
  84. ExCeLLeNT

Tüm Dosyalarım Media Player Klassic görüntüsü oldu

Evet doğru ieyi açar mı mpclassic.
  85. ExCeLLeNT

Jaiku da Açık Kaynak Oldu

Aynen
  86. ExCeLLeNT

AOpen ödüllü anket talihlileri

Güzel ödülmüş te kullanımı bence kafa karıştırıcı bunun düğmeleri nerede :D
  87. ExCeLLeNT

Alpha Protocol ertelendi, yeni videosu yayımlandı

Güzel oyuna benziyor video güzel grafiklerde öyle sağol bilgilendirdiğin için.
  88. ExCeLLeNT

BioShock 2: Hikaye açıklık kazanıyor

Güzel haber ama bioshock'u oynamıyorum.Duyduğuma göre bir siteden(hiç emin değilim) Crysis bionicle geliyormuş galiba ama atıyorlar mı bilmiyorum crysis 3 yazarsanız google ye çıkar.
  89. ExCeLLeNT

Sevabına torrent davetiyesi

atilla_orak_41@hotmail.com Lütfen davetiye.
  90. ExCeLLeNT

Sevabına torrent davetiyesi

Bana da yollar mısın indirme konusunda süper dikkatli davranabilirim ama 4 saat en fazla.Sınırsız kota var.Yani bilgisayar değilde internetten sınırsız dosya indirebiliyom ne kadar olursa olsunlar.
  91. ExCeLLeNT

Nvidia Tasarrufa Gidiyor

İstanbul'da da mı Cebit olacak haberim yoktu.Tüh be Kocaeli'de oturuyom bir büyüsem İstanbul'a giderim ama para olsa da şu cebit'ten hazır gitmişken birkaç şey alırdık.Ya da küçük şeyleri araklardık :D(gizlice) Şaka yapıyorum kesinlikle öyle birşey yapmam.
  92. ExCeLLeNT

facebook yeni sayfa stili

Tanıdığım birkaç kişi (ben bu siteyi bilmiyorken) bir forumda konu açıp shift deletenin yeni teması hiç güzel olmamış eskisi daha iyiydi falan diyorlardı ben öyle tanıştım bu site ile ama sonra 3. ya da 4. sayfada alıştılar ya yok ya güzel gibi şeyler var.Alışınca bırakmak çok zordur.
  93. ExCeLLeNT

Beş Emir

Gerçekten güzelmiş.
  94. ExCeLLeNT

Rapidshare'de İstediğiniz Dosyayı Bulun

Filestube güzel de giriş istiyor nasıl üye olucaz.Gerçekten güzelmiş ama nasıl üye olucağımı bilmiyorum.
  95. ExCeLLeNT

Gainward'dan 4850'lere Yenilik

Ovv firmayı ilk kez duydum ama benim kafadan.
  96. ExCeLLeNT

Nefes

Güzele benziyor ama sinemaya gidemem.
  97. ExCeLLeNT

Garip ama komik

Hiçte garip değil hem sadece yangın ile ufo yani haberin detaya bak başlığa bak ufolar türk mü deyince ne anlaşılıyor daha cümle yazmasını bilmiyorlar sonra Türkçemiz kirleniyor.
  98. ExCeLLeNT

Garip ama komik

Yoo çalışmışlardır çünkü aynı resimleri koyarak pc'nin nasıl yıkanacağı ama bazı parçaları çıkarıyon bir de çok dikkat ediyon her yerini değil zaten bazı yerlerini yıkıyon olur bence hatta olur da bir forumda nasıl yıkanılacağı bu resimlerden fazlasıyla yazıyordu.Mesela bizim kasanın içi baya...
  99. ExCeLLeNT

Hayatınızda Yaptığınız En büyük hata nedir?

Bu niye bir hata olsun ki bence bu bir şans valla ne diyim yeminle şuan en değer verdiğim site bu.
  100. ExCeLLeNT

Hayatınızda Yaptığınız En büyük hata nedir?

Arkadaşlarımla oyun, bilgisayar bazı özel konular vs. konuşmak. Hem ispiyonluyorlar hemde o kadar kişi varken sanki rezil edermişçesine ya birşey söyleyin şuna bıktım halbuki sadece ufak birşey söyledim.Arkadaş olacağın kişiyi iyi seçeceksin hata yapmayın.
  101. ExCeLLeNT

Dini konular ve SDN Silahlı Kuvvetleri'nin yönetimi ele geçirmesi

Hristiyanlar ile yahudiler o kadar site varken gelip burda konu aççaklar.Hadi İslam'a laf etseler (nasılsa onaylanmıcak) gerekeni yaparız.Ama zannetmem bu siteye geleceklerini
  102. ExCeLLeNT

Forum mu Yoksa Dergah mı?

Kardeş sen youtubeye gir erişim engellenirse 3 site var ya ihbarwebi seç ihbar ediyorsun değişik şeyleri video fuhuş çocuk cinsel istismar 5816 yazılı kurala uymama atatürk aleyhine işlenen suçlar vb.Bu video için onu yap derim.
  103. ExCeLLeNT

Forum mu Yoksa Dergah mı?

Ya ben bu youtube videolarını izleyemiyorum erişim engelli de bu sitede de açılmıyor başka bir siteden koyarsanız sevinirim.
  104. ExCeLLeNT

İmam Kara Sevdaya Tutulursa!

Böyle birşey gerçek olsaydı Allah cezasını verirdi birşey söylememe gerek yok.
  105. ExCeLLeNT

Finix gözaltından çıktı!

Lan sen neler satıyon öyle donanım falan alırız birgün belki lazım olursa korsan olsun da orjinal gibi çalışsın yeter tek farkı para :D
  106. ExCeLLeNT

Avira 9 Webguard sorunu (Çözüldü)

İyi ki hepsinde hata vermiş korktum he bu sitede virüs mü var diye.
  107. ExCeLLeNT

WİNDOWS 7 uyumlu hangi antivirüs programını kullanıyorsunuz?

Millet her antivirüs artık windows 7'de çalışıyor kasperskydan tut antivire nod32den tut avasta 2009 için her antivirüs şirketi yaptı windows 7 için antivirüsler.Zaten en popülerleri antivir avast nod32 kaspersky başka antivirüslere gerek yok en iyi 4 ü bunlar bana göre.
  108. ExCeLLeNT

Bir çok dil destekli kapsamlı bir sözlük programı [Symbian]

Güzele benziyor.
  109. ExCeLLeNT

Bilgi için sağol.
  110. ExCeLLeNT

iPod Touch Patladı!

Dünyanın 4/1 ini çinlilerin oluşturduğunu ve ürünleri yüzünden hergün küfür yediklerini biliyor muydunuz?İşte size bir örnek.Bu konu.Ben valla öyle birşey taşımadığım için şanslıyım :D
  111. ExCeLLeNT

Harici disk açılıyor 20 Saniye sonra Disk kafa vuruyor Lütfen Yardımcı olur musunuz ?

Of çok kötü bir sorun sen onu tamirciye yolla bence de.
  112. ExCeLLeNT

Verilen Yetkiler!!

Tmm abi niye kızıyon ki biz sadece merak ettik sen olsan etmezmiydin belkide biliyom olayı ama o olay mı onu bilmiyom.
  113. ExCeLLeNT

Iso dosyası yazdıramıyorum...dvd okumuyor

Valla birşey anlamadım az daha aralık bıraksaydın daha iyi olurdu.
  114. ExCeLLeNT

Arkadaşlık Sitesi Fikri

Aynen bence de saçma birşey bu arkadaşlık sitesi.Bu site ile bile msnden daha çok ilgileniyorum.
  115. ExCeLLeNT

Yeni Kategori Önerilerinizi Bekliyoruz

Türkçe şeyler yazın biraz. Bilgisayar ve elektronik aletlerle ilgili tüm sorunlar.
  116. ExCeLLeNT

İşletim sistemleri hangi dil ile yazılıyo?

Soruyu anlamadım valla
  117. ExCeLLeNT

Verilen Yetkiler!!

Şöyle her yanlışa büyüklerden süreli ban ceza mesaj yazma konu okuma yetkisinin elinden alınması gibi cezalar yok(ben hiç görmedim) Admin kimse moderatörlere de ceza veren biri olsun bu arada dün akşamki olay ne oluyor.
  118. ExCeLLeNT

Rapidshare sorun...

Çok sağol inşaallah işe yarar da best vista theme xpyi yüklerim en beğendiğim oydu.
  119. ExCeLLeNT

BİLL GATES'İ Heckleyen belkide tek insan : TAMER ŞAHİN

Bill Gates'i de Tamer Şahin'i de tebrik ediyorum bir de ben şu hack yapmayı tam anlamıyla öğrensem ilk işim ttnet'in sitesini hacklemek olucak ikinci işim Türklere ve müslümanlara karşı yazılar yazan siteleri hacklemek olucak. Türkiye'yi ttnetten kurtarmaya hazırım arkadaşlar(tabi hack yapmayı...
  120. ExCeLLeNT

VDSL 2 32 MB " Yüksek Ping Sorunu "

Ttnet zaten salağın teki bir de türkiyenin internetiymiş b.k türkiyenin interneti onlarda salak gerçekten parayı sen vermiyor musun git dava aç mahkemeye Allah Allah gıcık oluyom böylelere parayı sen veriyon adam kötüleştiriyor.
  121. ExCeLLeNT

Download servisimizi test etmek ister misiniz?

Ben cevap yazdıktan 5 dk sonra 2.sayfa doldu taştı.Benim yaptığım cd'de nvidianın en son geforce güncellemesi de var tabiki de bu siteden indirdim 182....
  122. ExCeLLeNT

VDSL 2 32 MB " Yüksek Ping Sorunu "

Gerçekten doğru arkadaşım var ya bende olcak bu vdsl başka birşey istemem valla baksana 1 buçuk saate kalmaz gta 4 ü indirir bu ping sorununu da bilgisayarcı yapar yani bulamayanlar var şükret Allah'a böyle hızlı olduğu için download hızın.
  123. ExCeLLeNT

Rapidshare sorun...

Ekran görüntüsü veremem dediğim gibi anında kayboluyor anca videoya çekmem lazım ama onu da yapamam kamera olsaydı.
  124. ExCeLLeNT

Bence sadece ingilizce gerisini full müslüman ülkelerin dillerine göre bilen varsa çevirsin ne o önce amerika avrupa önce müslümanlar olsun kıskansınlar avrupalılar ne güzel site bizde niye yok diye.Şahsen bu kadar bilginin bulunduğu kopya bir site yapamazlar bana göre.
  125. ExCeLLeNT

Ben de format attıktan sonra gereken programlar var 2 cd de kendim yaptım cdleri.Gayette güzel olmuş hayırlı uğurlu olsun.
  126. ExCeLLeNT

Rapidshare sorun...

Mesaj sayımı görmedin herhalde bu arada nasıl ekran görüntüsü koyacam ki 1 saniye olmadan kayboluyor yükleme ekranı.
  127. ExCeLLeNT

En saçma dizi

Avrupa yakası da saçmaki hatta en saçmalarında ben şahsen hiç gülmüyorum.Salak salak şeyler yapıyorlar kurtlar vadisi bare azcık adam gibi başka da yok zaten filmlerin saçma olduğu isimlerinden belli küçük kadınlarmış yaprak dökümü yani ne alakası var dizi ile.
  128. ExCeLLeNT

En saçma dizi

Allah bilir adanalıda maria kızını kurtarır o patlamadan(ne kadar saçma)
  129. ExCeLLeNT

En saçma dizi

Ohooo saçma olmayan dizi mi kaldı her filmde öpüşme sahneleri tecavüzmüş saçma saçma şeyler artık göstermeye başlarlar öyle şeyleri 16 yaşında çocuklar yok öpüşüyor tecavüz film izlemeyin ya sonra birşey polis filmleri falan ne saçma adanalıda geçen evi patlattılar bilgisayar yapımı olduğu...
  130. ExCeLLeNT

Kimler GTA-SA oynuyor?

Ben oynuyorum da bırakabilirim şahsen gta ıv'ı alıcam sistemim de yetiyor hatta +ları var(4 yıl önce topladım ama nasıl oluyorsa yetiyor benim bilgisayarım işte) gta ıv'a geçebilirim niye soruyon sa:mp oynamak için mi server mi kurucan san andreas multiplayer de ona mı katılalım ben yaz yani onu...
  131. ExCeLLeNT

Windows XP İçin Süper Vista Teması

Yazılar türkçe deme resimde ingilizce yazılar var da
  132. ExCeLLeNT

Vista Görünüm (Tavsiye)

Şu rapidshare sorunu çözebilir misiniz hala düzelmedi başka dosyalarda indiremiyorum.
  133. ExCeLLeNT

Türkçe'mize sahip çıkmaya çalışan site...

mahvediyoruz ayrı mı yazılıyordu merak ettim de Türkçemizi kirletmeyelim lütfen
  134. ExCeLLeNT

Kaspersky anti-virüs 2009 güncelleme paketi nasıl indirilir

Millet kaspersky da türkçe niye avast türkçe avantaj olur diyonuz ben kaspersky 2009 türkçe kullanıyom sitesinde bile türkçe var deneme sürümü(siteside türkçe tabi.)
  135. ExCeLLeNT

Vista Görünüm (Tavsiye)

Abi benim sorunuma bir çare bulun bari lütfen çok lazım bu tema
  136. ExCeLLeNT

Vista Görünüm (Tavsiye)

Ya kardeş ben bunu biliyom indirmeye çalıştım ama rapidshareden dosya indirmeye kalktığımda yükleme ekranı çıkıp kayboluyor yükleyemiyorum eskiden olmuyordu 1 hafta öncesine kadar bu sorun bilgisayarı mda çözümü nedir bilen varsa bu xp ye vista temasına çok ihtiyacım var.
  137. ExCeLLeNT

Rapidshare sorun...

Konuyu yanlış yere açtıysam affedin başka sorunlarla ilgili yer bulamadım. Ben rapidshareye giriyom dosya indirmeye çalıştığımda yükleme ekranı çıkıyor hemen kayboluyor yükleyemiyorum çözümü nedir şimdiden sağolun.
  138. ExCeLLeNT

Shiftdelete.net Half-Life/Counter-Strike Server'ı

Ben de gelirim yazın beni de her ney yazıyorsanız.
  139. ExCeLLeNT

Polat ALEMDAR Dandik Adam

Muro be sadece saf
  140. ExCeLLeNT

Microsoft'dan Dizüstü Atağı

Herşey para şu lidyalılar niye parayı icat etti ki ne gerek var?
  141. ExCeLLeNT

Sabit Diske Kimse Bakmayacak!

İyi güzelmiş.Birde para olsa
  142. ExCeLLeNT

Kullandığınız Office Hangisi? Yeni-Gelişmiş Anket..

Bu arada ms office 2007
  143. ExCeLLeNT

Kullandığınız Office Hangisi? Yeni-Gelişmiş Anket..

Var ya benim 3, 4 officeten haberim vardı onları dağıtın forumda birilerine bence kullansınlar iyi mi kötü mü özelliklerini yazsınlar topluca en iyisine geçeriz gerçek diyorum öyle birşey yapın
  144. ExCeLLeNT

Polat ALEMDAR Dandik Adam

En delikanlısı Muro
  145. ExCeLLeNT

Böyle komik yazılar bulamassınız.

E herhalde ben uydurmadım bunları ayrıca geminin adı apollo 31 :D
  146. ExCeLLeNT

Reseten sonra herşeyi eski haline getiren proğram?

Ya merak ettim adam bilgisayarı kapayıp açınca demiyor format atarsam yine dosyalar geri gelir mi diyor.Öyle bir program varsa da virüsleri de geri getiriyor mu? + Deep freezede format attıktan sonra geri getirme özelliği var mı?+ deep freezede böyle bir özellik varsa niye format atıyorsunuz?
  147. ExCeLLeNT

Böyle komik yazılar bulamassınız 3

Beğendiğinize sevindim.
  148. ExCeLLeNT

FlashGet mi İnternet Download Menager mi ?

Orbit gerçekten hızlı 12 saatlik oyunu 3.5 saatte indirdim. Not:Flashget ile 12 orbit ile 3.5 saat tutmuştur.
  149. ExCeLLeNT

Kurulum Dosyası Hazırlama Yazılımı

Güzel program ellerine sağlık
  150. ExCeLLeNT

Windows 7 Simge Paketi

Doğru arkadaş indirmeden resimlerde belli zaten ben yüklemem zaten bunu vista simgeleri bile daha güzel valla.
  151. ExCeLLeNT

Fantastik 4' lünüz

Kaspersky2009/Wlm2009/İnternet Tarayıcıları/Red Alert 3
  152. ExCeLLeNT

Blogspot'tan Anlayan Arkadaşlarım Bakabilirmi ?

İlla o siteden mi açmaları lazım bilmiyorum nerden açmışlar ama sen üye ol 1 hafta falan içlerine kadar sız sitenin sonra birden olayı patlat abi bu siteyi nasıl açtınız? Diye sor.
  153. ExCeLLeNT

Bilgisayar Yazılım Sorunu

Arkadaşım eğer o kamera hoparlör vb. cdli bir yazılımsa tekrar açtığında öyle diyebilir.Çünkü açtığında asıl o zaman yüklersin yazılımı.Sağ altta mı çıkıyor yeni donanım bulundu falan mı diyor yoksa ben mi yanlış anladım.
  154. ExCeLLeNT

Neden ShiftDelete.Net?

Valla ben bu siteyi çok duydum sonra 1 ya da 2 gün gezindim ve kaldım. Daha bu sene oldu.
  155. ExCeLLeNT

Bu nedir?

:D:D:DGüzel laftı.
  156. ExCeLLeNT

Vista için XP teması

Katılıyorum Ben dahi çoğu kişi xp'ye vista teması arar sen bugün soldan kalktın galiba.Vistaya xp teması yapmazlar ki photoshopla sadece masaüstü resmi yaparsın.Ama sen ara belki bulursun.Hem vista zaten özellikleri ve görünüşlüğü ile güzel olduğu için yapmazlar.Xp kötü görünüyor ama güzel...
  157. ExCeLLeNT

FIFA 09 kasma sorunu

Directx 11 yakın merak ediyom o nasıl olacak.
  158. ExCeLLeNT

ESET Smart Security 4 Çıktı

Eset türkçe olsun onu da deneriz canım da şu kasperskyın 2 yıllık lisanslı sürümünü alıcam.İnşallah
  159. ExCeLLeNT

Ayrıca kaspersky windows 7 için ilk antivirüs programını çıkaran antivirüs şirketi.
  160. ExCeLLeNT

FIFA 09 kasma sorunu

http://www.chip.com.tr/konu/DirectX-11-Microsoft-yeni-surumu-tanitiyor_7363.html http://cnetturkiye.com/haberler/63-islemciler/1460-directx-11-uyumlu-islemciler-2009da http://shiftdelete.net/directx-11-ne-zaman-geliyor-7912.html Bizim siteden sonuncu link
  161. ExCeLLeNT

FIFA 09 kasma sorunu

+ olarak directx 10 yüklemeyi dene vista için artık dx 10 var dx9 xp için dx10 özellikle vista ve ilerisi için yaptılar.Aslında windows 7 için olsa gerek dx11 gelicek yakında haberlerini duymuştum.
  162. ExCeLLeNT

FIFA 09 kasma sorunu

Bu öyle directxin dxdiag ile ayarları ile olucak şey değil.Vista yavaş bunu herkes biliyor 2.cisi senin hızın 1.83 ghz benim ki bile ezik sayılabilecek sistem bu yılın oyunlarını çalıştırmıyor 2008 dekileri çalıştırıyor ama hızı yüksek.Şansına o ghz yi yükselt ondan da kaynaklanıyor kasıp kasmaması
  163. ExCeLLeNT

TTNET'ten nefret ediyorum

Ya merak ettim ttnet başlarda iyiydi ilk 2 yada 3 yıla kadar.Sonra yunanlı bir işadamı almış diye biliyorum ttneti sonra da... Şöyle bir para olsa bilgisayar toplayıp şu ufo net yada biri mi ne deneyecem.
  164. ExCeLLeNT

Msn kayıtları mahkemede delil olur mu?

OLsun millet garantiye alalım küfürlü terbiyesiz salak malak gizli işlerin kayıtlarını silelim.
  165. ExCeLLeNT

Evet biliyorum bitdefender'de kullandım 2 ya da 3 günlük iyi program ama hiçbir antivirüs programı full ve lisanslı hatta sınırsız lisanslılar olmassa benim içim rahat etmez ben kullanmam yani öyle programı.Beni hayatımda en çok sevindiren antivirüs programları nod32 2.0 ile kaspersky 7 idi.Ama...
  166. ExCeLLeNT

Spybot searc resmin güzel ama kaspersky en iyisi (bana göre) Zevkler ve Renkler tartışılmaz.
  167. ExCeLLeNT

1.Kaspersky 2.Nod32'nin 3.0'ı bilgisayarı bozmuştu(mavi ekran çıkıp resetleniyordu düzelttim formatlamadan güvenli mod ile) 3.Başka bir tehlikeye giremem. 4.Nod32 4.0'ın şuan türkçe sürümü yok. 5.Kaspersky bütün ürünlerinin türkçesini çıkarıyor. 6.Sadece görev yöneticisinden virüs olup...
  168. ExCeLLeNT

Tmm kurun o zaman verdiğim sitedeki expert'e (kendisi Cantuğ abim olur)ya da diğer moderatörlere ya da ben sorim siz de kurarsınız oynarız beraber hatta hediye olarak(uzun turnuvalarda)şu cebit gibi fuarlara gitme hediyesi falan olsa onun gibi şeyler yok işlemci cdsi falan osla ben şimdiden...
  169. ExCeLLeNT

Zaten o site hediyeli turnuvalar yapıyor başka şehirlerde hepsi toplanıp iki üç gün oynayıp geziyorlar.Mesela te Türkiye'nin öbür ucundan eskişehir'e gelenler var.
  170. ExCeLLeNT

Half life serverleri falan var www.agmerkezi.com www.playag.com sitelerinde serverleri bulabilirsiniz. Ama adamlar çok güçlü dikkat edin ben hep ondan oynuyorum . Konsola connect hl.agmerkezi.com yazarsanız enterleyin servere bağlanırsınız.Gerçek adamlar.
  171. ExCeLLeNT

En Çok Oynadığınız ve Sevdiğiniz Pc Oyunu var mı?

Crysis serisi Red alert 2 ve 3 Half Life ve half life 2 serisi Counter strike:source ve sadece counter İnşallah yakında gta ıv olacak birde spiderman 3
  172. ExCeLLeNT

Benimle Çıkar mısın??

Ağlamak geldi içimden.
  173. ExCeLLeNT

Hız yapamayı severmisiniz

Var ya hayatın en iyisi 20 ile 25 yaş arasında kalmak o zaman hiç ölmesen hayatın tadı bu yaşlarda bence istediğin kızlan gez o yaşlarda tam gençsin arabana bindir hızını göster çocuklarına anlatır :D
  174. ExCeLLeNT

İlginçtir

ıq ne
  175. ExCeLLeNT

Hız yapamayı severmisiniz

Böyle half life 2 deki gibi aksiyon yerlerinde çalan ya da fark vara benzeyen bir müzik çalmaya başlasa o zaman hızlanırım bende 14 yaşına giricem ama araba kullanmayı iyi biliyom babam öğretiyor.4. viteste gittim galiba en fazla
  176. ExCeLLeNT

Command & Conquer: Red Alert 3, 1.08 Yaması

Valla bu red alert 3 ün 1.08 yaması kopyaları engellemek için yapılmadıysa yüklerim aksi halde no kopya çünkü benimki
  177. ExCeLLeNT

Laptop işlemcisi

Bak intel core de nasıl yaptı core iyiydi sonra core2 çıktı daha iyi hatta core 2 duo ya da core 2 quad var o zaman centrino iyiyse centrino 2 daha iyidir öyle düşünüyorum ben.
  178. ExCeLLeNT

Hangi erkek bakmazki (Kamera şakası) +13

Bilmem bende de olmuyor.
  179. ExCeLLeNT

GTA san andreas'ı kaldıramıyorum

Bak sen gta san andreası kurduğun klasörü tamamen sil geri dönüşümdende zaten oyunu ordan sildiğin için program ekle kaldırda silemeye kalkınca listeden silmek ister misin diye sorar çünkü zaten silindi oyun ama başka bir sorun mu bilmeme sen dediğimi dene.
  180. ExCeLLeNT

Resident Evil 5, PC'ye gelecek mi?

Gelse de benim sistem yetmez zaten
  181. ExCeLLeNT

Coca-Cola içmeye devam edin!!!

Bu cevap yazdığınız kalvye bilgisayarların çoğu da amerikan malı
  182. ExCeLLeNT

Komik değil mi?İstemiyorsan okuma ben komik diye koydum.Onların konuşma biçimlerini sen aklında canlandırarak okumuyorsan banane.
  183. ExCeLLeNT

Sallanıyoruz:Deprem anında msnde konuşulanlar sallanıyoruz! * evet - halaa sallanıyoruz!! * evet - oha lan halaa sallanıyruz!!! Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi oha lan hala sallanıyoruz!!! - salandık * evet bu kafadan bi 4.7 vardır - oha lan yok okadar taş çatlasın 3.7 *...
  184. ExCeLLeNT

Bu konuyu silmenizi geri kalanlara birşey yapmamanızı rica ediyorum küçük bir yanlışlıktan dolayı iki tane aynı konu açtıkm.Lütfen sadece bu konuyu silin hepinizden özür dilerim.
  185. ExCeLLeNT

Böyle komik yazılar bulamassınız 2

Forumda Geçen Konuşmalar Evet bir arkadaşın yeni başlayanlar bölümüne CTRL hakkında açtığı konu , Başlık : CTRL Tuşu çalışmıyor Üye : CRTL Tuşum çalışmıyor. Üye 2 : Konuyu biraz daha açabilirmisin nasıl yani ? Klavyende sorun olmasın ? Üye: Bilmiyorum nerde sorun olduğunu CTRL tuşuna...
  186. ExCeLLeNT

Uzaydaki Türk Sesleri Kendimizi aştık… - Bekle ay geliyoruz… - Galaksi galaksi duy sesimizi, işte bu Türklerin ayak sesleri!.. - Uzaya kapak attık… - Artık biz de uzaylıyız - Türkler uzayda - Türk’üz doğruyuz uzaylıyız… - Bu bizim için büyük, insanlık için küçük...
  187. ExCeLLeNT

Uzaydaki Türk Sesleri Kendimizi aştık… - Bekle ay geliyoruz… - Galaksi galaksi duy sesimizi, işte bu Türklerin ayak sesleri!.. - Uzaya kapak attık… - Artık biz de uzaylıyız - Türkler uzayda - Türk’üz doğruyuz uzaylıyız… - Bu bizim için büyük, insanlık için küçük...
  188. ExCeLLeNT

Sisteminizin oyun için yeterli olup olmadığını bilmiyor musunuz?

Bu arada free driver update sizi o donanımın sitesindeki sürücünüzün download kısmına götürüyor.
  189. ExCeLLeNT

Sisteminizin oyun için yeterli olup olmadığını bilmiyor musunuz?

Yeterli mi değil mi diye saatlerce internette mi dolaşıyorsunuz ve emin değilseniz bu site tam size göre. www.systemrequirementslab.com Açılan sayfada sol taraftaki can you run it yazısına tıklıyoruz. Karşımıza select product yazan bir seçme listesi çıkıyor ordan istediğiniz oyunu seçip.Can...
  190. ExCeLLeNT

Crysis Wars 'da Bizimde Server 'ımız olsun

Ozy senin ki trainerli yani hileli oluyor.Hiçbir hasarda ölmüyorsun canın 499 enerjin sınırsız 499 bütün özelliklerini sınırsız kullanıyon bende de var ama oyun açılınca trainerde çıkıyor onu kapatmassan adamlar çıkmıyor düşman adamlar ve 3.bölümü geçmek için adam öldürmen gerekiyor.
  191. ExCeLLeNT

Gemi bölümü yardım

Senin dediğin o değil orda geminin yanına suya atla sonra dürbünle gemideki göz gibi şeye yakaşıp dürbünlüyken sol tıkla uçaklar orayı bombalıcak sonra helikopteri yok edicen tanklar gelicek onslaught bölümüne geçicen 2 kere bitirdim o oyunu ben.
  192. ExCeLLeNT

Türk kızlarının ve Türk erkeklerinin Değeri

Yani adım atilla attila ile bağlantım var gibi.Adam ne ünlü be çağlar ön cesi yaşamış bir adam benim adımı taşıyor tabi ne olacaktı.
  193. ExCeLLeNT

Türk kızlarının ve Türk erkeklerinin Değeri

Bu arada benim adım Atilla-Attila bağlantı var.:D
  194. ExCeLLeNT

NortonGhost ile pc Karıştı acil yardım

O program zaten senin sildiğin değil bütün silinen dosyaları geri getirebiliyor nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama sen dene onu.Araştır nasıl kullanılıyor dene?
  195. ExCeLLeNT

NortonGhost ile pc Karıştı acil yardım

Kardeşim ben bilmiyorumda hiç olmadı yani ama recovery my files diye bir program var adı üstünde recovery my files(benim dosyalarımı geri döndür gibi birşey)o programı nasıl kullanman gerektiğini bilmiyorum ama sen onu yükle kullanmasını da öğren dosyalarını geri getirir silinen dosyalarını...
  196. ExCeLLeNT

Silverlight 2.0 Yenilendi

Ben 3 aydır silverlight kullanıyorum ne olduğu aklıma bile gelmedi.Ama olsun hızlı video izliyorumda neden acaba diyordum bende.