Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, dizüstü bilgisayarımda mevcut olan 2,5" 1 TB hdd'yi 480 gb SSD ile değiştireceğim. CD-Rom yuvası nadir de olsa gerekli olduğu için çıkacak olan HDD'yi harici kutu alarak kullanmayı düşünüyorum. Çıkardığım 1 TB hdd'yi biçimlendirmeden harici kutuya takıp USB üzerinden kullandığımda...
1 yıl norton kullandım (lisanslı) , çok memnun kalmadım, şuanda kaspersky'ın antivirüsünün deneme versiyonunu kurdum, gayet başarılı görünüyor, satın almayı düşünüyorum. Fiyatıda takiplerine göre daha cazip.
Arkadaşlar herkese şimdiden hayırlı bayramlar,
Benim g2 de acayip bi sorun baş gösterdi. Gece saat 4 de telefonun yeniden başlama sesi ile uyandım, sürekli lendi kendini yaniden başlatıyordu. tam bi restart da değil, ekan gidiyor lg logosu gelip kayboluyor, sonra tekrar logo geliyor normal...
Gerilimi düşürerek tasarruf yapamazsınız,
220 Volt u 24 volt a düşürdürdüğünüzde aynı güçteki bi ampül ü yakmak için akımın artması gerekir ki bu durumda hiç tasarruf yapılmaz, hatta gerilim düşürürken oluşan kayıplardan dolayı ekstra güç bile harcanır