Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkese 1 1.5 senedir y5070 kullanıyorum fakat son zamanlarda sorunlar yaşamaya başladım csgo da low ayarlarda en az 150 fps de oynamayı sürdürüyordum fps: 170 var:0.6 ms ping:82 ms civarı değerler vardı son zamanlarda oyuna giriyorum pc çok fazla ısnıyor sıcaklık 80 -90 dan aşağı...
yine mesajlarım siliniyor ülkenin gündemini de konuşamayacaksak bu forum ne işe yarar çok merak ediyorum , şimdi anladım sdn forumu neden bu kadar zayıf rakiplerine göre bu kafayla 3-5 aya moderatörler kendi arasında konuşur başarılar size.
4 Maç ceza bence az sebebi ise "PFDK, Trabzonspor'a Fb maçında çıkan olaylar (atılan yabancı maddeler yüzünden yarıda kalmıştı) nedeniyle 6 maç ceza verdi.. 6 Mart 2014.. "
Allah herkese Vodafone Arenada maç izlemeyi nasip etsin fırsatı olan kesinlikle kaçırmasın mükemmel bir stadyum olmuş ilk gördüğüm de gerçekten duygulandım bu arada niye bu membranlar geç takılıyor diye baya isyan etmiştim de o membranlar ne kadar büyükmüş öyle görünce şok oldum.Maçtan önce...
Akhisar maçında sesim kısılmıştı şimdi sesim düzeldi cumartesi de istanbul yolcusuyuz sesimin sonuna kadar bağırıcam yine bakalım inşallah galibiyetle döneriz döneceğiz :)
"Temel bir gün uçağa binmiş uçakta bir ingiliz bir fransız bir alman , temel demiş yine mi siz" sinan engin bunu okuyup bu ne ya anlamadım dedi seviyorum bu programı ya :D:D
Lenovo y50-70 kullanıyorum yaklaşık 1.5 sene oldu hiç bir sorun yaşamadım sadece içindeki sshdyi ssd ile değiştirdim mis gibi kullanıyorum ben 3 milyara almıştım 3.5 4 sanırım fiyatı.
İsmailden yedek bile olmaz da yedek olarak imzaladıklarını düşünüyorum inşallah kaliteli bir sol bek alırlar yoksa düşünemiyorum şampiyonlar liginde bizim sol tarafı yol yaparlar :(
O değil de frei efsane ötesi pas atmış ya bir daha net izledim de sonradan birden aklıma olcayın geçen sene liverpool maçında kendi etrafında döndüğü pozisyon geldi :(
Her maç olcay ilk 11 yahu anlamıyorum kenarda töre var tolgay var sok birini şu olcaydan daha fazla iş yapar ya her maç aynı stres golde asisti yapan frei çıktı anlamıyorum benim göremediğim bişi mi var bu olcay da tam güzel bişi yaptı dicem yine kaybediyor ...