Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar zaten garanti dışında kalmıştı bir kaç ay önce, bende bilgisayarcıya para vermek yerine kendim temizlerim diyorum, öğrenci adamız sonuçta 3-5 liranın önemi çok :D :D Ama hala açamadım tam olarak, bir yer var orası çıkmıyor kırılacak diye korkuyorum :rolleyes:
Dostum, internette baktım da hep eski model kasaların açılması ile ilgili video ve resimli anlatım var. O yüzden bir de burada bilen arkadaşlara danışayım dedim.
Arkadaşlar, Acer 5742g dizüstü bilgisayarım var.Alalı 1,5 sene oldu. İlk başlarda Pes, Fifa gibi oyunları sorunsuz oynuyordum; ancak son birkaç aydır oyunu açtıktan max 15-20 dakika sonra, bilgisayar kendiliğinden kapanıyor aşırı ısınmadan dolayı. Fanların çok tozlanmış olabileceğini...
Eğer Lazio'ya transferi gerçekleşirse, Klose ile birlikte iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum.Son vuruşlarının yanı sıra, denge ve kuvvet açısından da kendini çok geliştirdi Burak.Bu özelliklerinin sayesinde sert bir lig olan Serie A'da başarılı olacağını düşünüyorum...
Bize ayrılan yerden bilet alamadığım için Samsun tribününde izleyeceğim.Biletlerin satış saatine final koyan okulumu da kınıyorum buradan :D
Rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.
739 Siena - Barcelona 2/2
734 Bamberg - Zalgiris 157,5 üstü
558 Alkmaar - Metalist 2,5 üstü
559 Atletico Madrid - Rennes 2,5 üstü
Bunlar yarın için öne çıkan maçlarım.Kuponuda eklerim yarın buraya...Bol şanslar... :)