User Tag List

1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 18

Mozilla Thunderbird 2.0.0.16 Türkçe çıktı

Yazılım Tavsiyeleri forumunda Mozilla Thunderbird 2.0.0.16 Türkçe çıktı konusunu incelemektesiniz.

Microsoft'un Outlook'una karşı açık kaynak kod dünyasının da Thunderbird adlı yazılımı var. Kimilerine göre, Outlook'tan da iyi. İşte en yeni sürüm. Firefox 'un da sahibi olduğu Mozilla Vakfı tarafından yönetilen ...

Troy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Mozilla Thunderbird 2.0.0.16 Türkçe çıktı

Microsoft'un Outlook'una karşı açık kaynak kod dünyasının da Thunderbird adlı yazılımı var. Kimilerine göre, Outlook'tan da iyi. İşte en yeni sürüm.

Firefox'un da sahibi olduğu Mozilla Vakfı tarafından yönetilen e-posta istemcisi Thunderbird'ün 2.0.0.16 sürümü yayınlandı. IMAP/POP desteği olan, RSS okuyabilen, HTML mail desteği ve hızlı arama seçeneklerini de sunabilen, mesaj filtresi ve geliştirilmiş SPAM engelleme desteği bulunan yazılımın ücretsiz olduğunu da hatırlatalım. Yeni sürümde, performans daha da yükselirken, bazı güvenlik açıkları da giderilmiş durumda.

:: Thunderbird 2.0.0.16'yı indirmek için buraya tıklayın.

::
    Outlook mu yoksa Thunderbird mü daha iyi? Bu başlık altında yorumunuzu belirtin.

Bilgi için: Mozilla Vakfı
    Yazan: Hakkı Alkan

titanyum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

microsoft beni tamamen bunalttı ilk önce int. explorer i bıraktım "firefox" sonra ofis programlarını ve outlook u "Thunderbird" kullanıyorum

diger ofis gereksinimlerim için openofis var tamamen açıkkaynak kodulu oldu pc

Biber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aynen kardeşim ben de kala kala sadece sistemin kendisi kaldı. Explorer yerine OPera, MS office yerine Open Office, media player yerine Gom

(VLC...Alternatif çok ),outkock yerine de Thunderbird.... Sistemi de değiştirmek için sıkı bir ekip bekliyorum, iyi bir işletim sistemi yazılımıçün

Ben açık kaynak kodlu yazılımların her zaman desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum... Yaşasın ÖZGÜR ve BEDAVA yazılım...
    Konu Biber tarafından (25-07-2008 Saat 07:37 ) değiştirilmiştir.

bende mümkün olduğunca uzak duruyorum ama outlookta eski hotmail hesabıma ulaşabiliyorum freepops filan sorun cıkartıyor bir süre daha devam edicem mecburen

outlook ve windows mail(eski adıyla outlook express)hiçte güvenli değil onun için thunderbird

Alıntı comrade_tefo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende mümkün olduğunca uzak duruyorum ama outlookta eski hotmail hesabıma ulaşabiliyorum freepops filan sorun cıkartıyor bir süre daha devam edicem mecburen
    web mail eklentisi ile bu işleri yapabilrisin yahooda dahil şu sayfada açıklandı eburhan.com Thunderbird ile Hotmail veya Yahoo Hesabına Bağlanmak

ya bunun kurulumu nasıl???

Hemen hemen denemediğim mail programı kalmadı. Outlook'a defalarca şans verdim. En son Outlook 2007'yi kullandım o da bekleneni veremedi. Mozilla fanatiği değilim ama Thunderbird bugüne kadar kullandığım tüm mail istemiclerine kıyasla daha kullanışlı kullanıcı dostu ve stabil. Yedeklemesi ve add onları ile gerçekten süer bir program..

stressiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Takvim Randevu vs.

Arkadaşlar takvim ve randevu gibi şeylere cevap verebiliyormu bunlar eksik diye biliyorum?

hta1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yıllardır Yahoo,Gmail ve Hotmail hesaplarım için Thunderbird kullanıyorum.Ayarları bir kere yaptım.Yeniden Windows kurduğumda ayarları yedekliyorum,hepsi bu.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)