User Tag List
Bilgisayarda yapılan herşeyi ve girilen siteleri kayıt programı
Yazılım Tavsiyeleri forumunda Bilgisayarda yapılan herşeyi ve girilen siteleri kayıt programı konusunu incelemektesiniz.
Arkadaşlar bana acil girilen internet sitelerindeki kullanıcı adlarını ve şifrelerini kaydeden,girilen siteleri gösteren bir program lazım...lütfen mozilla için şöyle explorer için böyle yap demeyin farklı tarayıcılar da var bilgisayarda...Niye istiyorsun ...
-
16-03-2010 23:08 #1
Bilgisayarda yapılan herşeyi ve girilen siteleri kayıt programı
Arkadaşlar bana acil girilen internet sitelerindeki kullanıcı adlarını ve şifrelerini kaydeden,girilen siteleri gösteren bir program lazım...lütfen mozilla için şöyle explorer için böyle yap demeyin farklı tarayıcılar da var bilgisayarda...Niye istiyorsun diye soranlara da şöyle cevap vereyim; bir kuzenim var ve anladığım kadarıyla evde problem çıkarmaya başlamış.Dayımda bana ona çaktırmadan ne yaptığını öğrenmek istediğini kimlerle konuştuğunu bilmek istediğini söyledi...Çocuk orta sona gidiyor ve önünde kritik sınavlar var....Ona takip ettiğimizi hissettirerek moralini bozmak istemiyoruz o yüzden de bilgisyara program kurarak ne yaptığından haberdar olalım dedik...Lütfen bu konuda yardımcı olursanız sevinirim....
-
16-03-2010 23:19 #2
İnterFiltre
Bu programı bir ara kulanmıştım girdigin siteler, dosyalar vs. gösteriyor.
Şifre işi zor o tür programlara güvenilmez 3, kişilerin eline geçebilir.
-
16-03-2010 23:25 #3
illegal link vermek istemiyorum ama spector pro keylogger diye arat istedigini bulucaksin
-
16-03-2010 23:30 #4
Refog
-
16-03-2010 23:35 #5
-
17-03-2010 00:00 #6
007 casus yaz google a. Programın performansı sonrasında ağzın açık kalacak. Bilgisayarında her saniye ne yapılmış haberin olur. Virüs programında gözükürse görmezden gelmesini sağla.. Programda virüs yok. Programın kendisi yaptığı işlemden ötürü zararlı yazılım olarak algılanıyo virüs programları tarafından...
-
17-03-2010 02:47 #7
ben de bir aralar sentry pc diye bir program kullanmıştım. ayarlarıyla biraz oynarsan, açtığı programlara, gezdiği sitelere, baktığı dosyalara, msn konuşmalarına, program veya msn şifrelerine kadar her şeyi görebiliyorsun

hatta buyur bak demosunu burdan indirebilirsin (çok saçma bir şekilde demosunu sadece 1 saat kullanabiliyormuşsun)
bu da programın sitesi: http://www.sentrypc.com/
-
17-03-2010 03:18 #8
Goldeneye..
Kullandım biliyorum. Gezilen websitelerinden msndeki konuşmalara kadar herşey..
Kısaca kullanıcı ekranda ne görmüşse, klavyeden ne girmişse kayıt altında..
-
17-03-2010 11:09 #9
Pc'yi salona koyun duvara baksın yani arkasını göremesin ama pc yer noktadan gözüksün..
Benim pc mutfaktan bile gözüküyo tam kapının orda aynalı fortmanto varda

11den sonra kalk hadi kalk diyin yeter
Babam öyle yapıyo
-
30-01-2012 00:16 #10
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)