SDN Forum »Haberler »Yazılım Haberleri » Ücretsiz Müşteri Stok Taksit Nakit Takip Programı

Konuyu Toplam 1 Kişi Okuyor. (0 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir) // 2758 kez okundu

LinkBack Seçenekler
Alt 20-07-2008, 12:30   #11
sur
Üyecik

Ya programın internetle hiç bir alakası yok ki tamamen bir database uygulaması. Dediğim gibi söylüyorum işte yok öyle bişi ama inanmıyorsanız nasıl inandırabilirim ; şöyle zone alarm kurarsınız makinaya bakarsınız program internete çıkış yapıyormı die. Ya bir sürü yabancı gereksiz programı sorgusuz sualsiz kuruyorsunuz makinalarınıza yerli yazılım diemi böyle yapıyorsunuz. Bu ülke bu yüzden gelişmiyor. Kefili benim forumdaki bilgilerim tamamen doğru.
Alt 20-07-2008, 12:32   #12

NecronomicoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Doçent

Nereden: Mercury
sur sakin ol öncelikle (:

kimse güvenliği yok yada bilgilerimizi gönderir bu gibi bi yorum yapmadı. sadece birisi "peki güvenlik?" demişti hepsi bu. yani hayır DB uygulaması, güvenlidir bilgiler başkalarının eline geçmez deseydin de yeterdi. hemen celallenme böyle (:
Alt 20-07-2008, 13:15   #13
sur
Üyecik

Yok Cellenme ok pardon
Alt 23-07-2008, 11:05   #14

bycentrino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyecik

Nereden: GAZİANTEP
Teşekkürler
Ama neden ilk kayıt silinmesin demişsin (meraktan soruyorum)
Bi de biraz yavaş gibi yani veritabanında tek kayıt olmasına rağmen listeleme yapması uzun oldu. Bunu programı sen yazdığın için söylüyorum.
Başarılar...
Alt 23-07-2008, 21:08   #15
sur
Üyecik

Ya o aslında kötü bi bug diyebiliriz o kaydı silersen program çatlar. Bir daha kurman gerekir DB boş olduğu zaman boş kaydı getiremiyeceği için bu hatyı veriyor sonradan bu kontrolu yapmadığımı farkettim ve düzeltmesi zor geldi açıkcası . 2. versiyonda bu tarz problemleri düzelteceğiz, inş. Hız konusuna gelince 10000 kayıt olsada aynı hızda çalışır sanırım ben stres testi yaptım hiç çakmadı bende bir yavaşlama olmadı ama incelerim.
Alt 23-07-2008, 23:50   #16

regedit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör

Nereden: BURSA
turquaz kadar tabiki ii değil ama ben beyendim, bizim şirkette kullandığımızdan fazla bir eksiği yok
Alt 25-07-2008, 12:03   #17
sur
Üyecik

Program ile alakalı görüşleriniz için çok teşekkürler. Görüşleriniz benim için çok değerli.
Alt 25-07-2008, 12:36   #18
Banned

Nereden: Harikalar diyarı
Alıntı:
NecronomicoN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sanırım güvenli mi derken başkaları bilgileri ele geçirebilir mi? herhangi bir açığı çıkar mı diye soruyodu sanırım. virüsten endişelendiğini sanmıyorum
doğru...

Alıntı:
sur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya programın internetle hiç bir alakası yok ki tamamen bir database uygulaması. Dediğim gibi söylüyorum işte yok öyle bişi ama inanmıyorsanız nasıl inandırabilirim ; şöyle zone alarm kurarsınız makinaya bakarsınız program internete çıkış yapıyormı die. Ya bir sürü yabancı gereksiz programı sorgusuz sualsiz kuruyorsunuz makinalarınıza yerli yazılım diemi böyle yapıyorsunuz. Bu ülke bu yüzden gelişmiyor. Kefili benim forumdaki bilgilerim tamamen doğru.
Yerli yazılım diye bi önyargımız falan yok ...İnternet erişimini denetleyin görün demişsin. Cevabıda bu kadar zaten buna tamam diyorum Ama "stok-takip" gibi bi ciddi bi olayı kast edildiliyor ve kefili benim diyorsun... Şimdi kendini benim gibi diğer insanların yerine koy.. Ne düşünürdün?

" - Komutanım bi cisim yaklaşıyor!.."
" - Kimsin sen?"

yerli programcılara manevi desteğimiz sonsuz yanlış anlama

Konu cabbarcan tarafından (25-07-2008 Saat 12:48 ) değiştirilmiştir..
Alt 25-07-2008, 14:58   #19
sur
Üyecik

Ee tabiyki dikkat ederseniz virüs olmadığına dair kefilin ben olduğumu söylüyorum. Programında düzgün çalıştığına eminim tabiyki ama size hiç bir yedek almadan bütün stok alacaklarınızı burdan takip edin hiiiiç bişi olmaz canım bişi olursa büğtün alacaklarınızı ben öderim demiyorum tabiyki . Programın içerisinde ilgili mail adresi var tüm işletmesine uygulamak isteyen insanlar oradan iletişime geçerse prof. destek alabilirler.
Alt 29-07-2008, 10:12   #20

manTIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyecik

Nereden: mersin
Şuan indiriyorum. Umarım güzel bir proğram yazmışsınızdır. Yerli programlara tam destek.
Prograramı kullanmaya başlayınca - / + durumlarından bahsederim.

Seçenekler