User Tag List
Ccleaner kullanıyor musunuz? O zaman size bir tavsiye!
Yazılım Haberleri forumunda Ccleaner kullanıyor musunuz? O zaman size bir tavsiye! konusunu incelemektesiniz.
Ccleaner programı hakkında yazmama gerek yok heralde hepiniz biliyorsunuzdur. Bilmeyenler için kısaca özet geçeyim "Bilgisayar için bir numaralı temizlik programı" Burda konusunu yazacağım program Ccleaner Enhancer . Biliyorsanız daha fazla ...
-
07-11-2011 22:50 #1
Ccleaner kullanıyor musunuz? O zaman size bir tavsiye!

Ccleaner programı hakkında yazmama gerek yok heralde hepiniz biliyorsunuzdur. Bilmeyenler için kısaca özet geçeyim "Bilgisayar için bir numaralı temizlik programı"
Burda konusunu yazacağım program Ccleaner Enhancer. Biliyorsanız daha fazla okumanıza gerek yok bilmeyenler için yazmak istedim. Araştırmama göre pek fazla bilinmiyor. Benim sürekli kullandığım bir eklenti sizinde faydalanmanızı istedim. Ccleaner Enhancer, bir program değil Ccleaner ile birlikte çalışan küçük bir eklenti. Aslında eklentide pek sayılmaz. Sadece Ccleaner programının Program Files klasörüne yaklaşık 147 kb. boyutunda bir txt dosyası atarak Ccleaner programının desteklediği ve temizlediği programların sayısını 500'den fazla artırıyor. Yani Ccleaner Programıyla atıyorum 250 adet programın artıklarını siliyorsanız bu eklentiyle otomatikman 750ye çıkıyor. Ccleanerde, temizlemek istediğiniz programların yanına bir tik atıyorsunuz gerisini ona bırakıyorsunuz.
Genelde baş harfi * ile başlıyor. Bu eklentiyle temizlenen programların. Denemesi çok basit. Kurma derdi flan yok. Tıklayın sürekli güncelenen txt dosyasını indirsin. Bitti. Kolay gelsin..
Hazırlayan: @S4B0T4J
Ürünün Web Sitesi: Web AtomKonu shadowknight tarafından (02-05-2012 Saat 12:49 ) değiştirilmiştir.
-
07-11-2011 22:59 #2
-
07-11-2011 23:15 #3
>>Bu nasıl bir açıklama konusu olmuş??
>>Biliyorsanız daha fazla okumanıza gerek yok demiş konuyu açan şahıs..
>>Gerçekten komik..O zaman niye açtın ki...
>>Zaten düzgün bir anlatım da olmamış...
-
07-11-2011 23:18 #4
ffgul senin bu sitede bişeyi beğendiğini görmedim zaten, güzel konu kardeşim teşekkürler ben kullandım az önce
-
07-11-2011 23:18 #5
TuneUp Utilities ile ccleaner arasında ne farklar var acaba ? Tuneup kullanıyorum ama hep key problemi çıkarıyor.
-
07-11-2011 23:25 #6
Tune Up programları yapıları bakımından sağlıksız işlemler yapabiliyor. O sebeple tavsiye etmiyorum.
-
07-11-2011 23:26 #7
tuneup kullanmadım hiç key sorunu oluyosa Auslogics Boostspeed i denemeni öneririm en azından key sorunu olmadı bende şuana dek Ccleaner i sadece temizlik için kullanıyorum
-
07-11-2011 23:38 #8
-
07-11-2011 23:45 #9
program listesini taradı ve ekledi ama taratmayı yapmadım tarama sonrası bir sıkıntı olmaz umarım
-
07-11-2011 23:49 #10
sıkıntı olacağı zaman uyarıyor mesela windows live messenger'ın program files\common files içindeki dosyalarını da sileceğini ve bu işlem sonucunda msnyi kaldırmada problem yaşanabileceğini söyledi
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)