|
![]() |
SDN Forum » Revo Uninstaller |
![]() |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() Üyecik
Durumu: ÇevrimDışı
Tecrübe Puanı: 2
SDN Puanı: 29
![]() |
Boş bir windows, ilk kurulumda 3.5 gb kadar yer kaplarken... nedense program eklenip kaldırdıktan sonra bu alan gittikçe artar... bütün kaldırma deneyimlerinize rağmen geride mutlaka unistall programının bıraktığı dosyalar kalır...
veya kimi yazılımlar sırf gıcıklık olsun diye hiç kalkmaz: mesela bonjour... geberir de yerinden ıh demez... böylesi programları kaldırmak biraz da savaş vermeyi gerektirir... bu savaşta size yardımcı olabilecek basit ve ücretsiz birçok program vardır. Bunlardan benim elimin altında tuttuğum program Revo Uninstaller! özellikleri basitce Alıntı:
ilaveten 8 tane temizleme aracı da ilave edilmiştir... ekran görüntülerini de paylaşalım... program görünümü: ![]() registry görünümü -> program kaldırıldıktan sonra buldukları ![]() hanidir kaldırmıştın. işte kalan dosyalar ![]() gelelim inceliklere... options->uninstaller sayfasındaki make a system restore point işaretini kaldırırsanız daha hızlı bir uninstall işlemi gerçekleştirirsiniz... lakin doğal olarak geri yükleme noktası da oluşturmamış olursunuz... options->all programm alanındaki show system updates alanını seçerseniz güncellemeleri de görürsünüz... kimi güncellemeleri kaldırmanız gerekirse burdan kaldırabilirsiniz... lakin dikkatli olmak lazım. özellikleri - ingilizce: http://www.revouninstaller.com/revo_..._features.html indirme linki: c|net üstünden http://download.cnet.com/Revo-Uninst...=dl&tag=button |
|
|
|
|
#2 |
![]() Moderator
Durumu:
Tecrübe Puanı: 5
SDN Puanı: 374
![]() ![]() ![]() ![]() |
Formattan önce bi deneseydim keşke
![]() Neyse eninde sonunda lazım olacak bu program teşekkürler Yakusha ![]() |
|
|
|
#3 |
![]() Profesör
Tecrübe Puanı: 3
SDN Puanı: 212
![]() ![]() ![]() |
Yeni sürüm biraz ilginç.Herşeyi hallettikten sonra sana haber veriyor.
Eskisinde basamak basamak takip edebiliyordun. Bu şekil de güzel. |
|
|
|
#4 |
![]() Doçent
Durumu:
Tecrübe Puanı: 1
SDN Puanı: 46
![]() |
Ben cclenar kadar iş yaptığını görünce kullanmaktan vazgeçtim. Malaesef programların tüm kalıntılarını temizlemiyor. Cclenar'a devam..
|
|
|
|
#5 |
![]() Profesör
Tecrübe Puanı: 3
SDN Puanı: 39
![]() |
Bu konu defalarca verilmiş!!!
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyecik
Tecrübe Puanı: 2
SDN Puanı: 29
![]() |
hımm. konuyu açmadan aratmıştım oysa... neyse.
|
|
|
|
#7 |
![]() Asistan
SDN Puanı: 3
![]() |
|
|
|
|
#8 |
![]() Rektör
Tecrübe Puanı: 4
SDN Puanı: 235
![]() ![]() ![]() |
bende bunu kullanıyorummm
tavsiye ederim ![]() |
|
|
|
#9 |
![]() Asistan
SDN Puanı: 12
![]() |
hem revo yu hem de ccleaner beraber ikisinide kullanıyorum başarılı yazılımlar her ikiside
|
|
|
|
#10 |
![]() Doçent
Tecrübe Puanı: 5
SDN Puanı: 166
![]() ![]() |
bende muhalefet yapiim your uninstaller öneririm
) |