SDN Forum »Kültür / Sanat »Müzik »Yasal MP3'ler » [Anket] - TTNetmuzik.com mu? Korsan MP3 mü?

Anketimiz: TTnetmuzik.com, uygun fiyata yasal MP3 verirse, yine korsan MP3'ü tercih eder misiniz?
Fiyatı uygun olursa etmem. 35 25,93%
MP3'e para vermem. Korsana devam. 97 71,85%
MP3 dinlemiyorum. 3 2,22%
Katılımcı sayısı: 135. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konuyu Toplam 1 Kişi Okuyor. (0 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir) // 7950 kez okundu

LinkBack Seçenekler
Alt 02-01-2008, 21:06   #11

ulvi_kcky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Doçent

Nereden: UŞAK
Alıntı:
mila12´isimli üyeden Alıntı
Alıntı:
ulvi_kcky´isimli üyeden Alıntı
ttnet mail adresimi bilmiyorum. Çağrı merkezini arayıp öğrenebilirsiniz demişler ama çağrı merkezi baya bi süredir meşgul

daha önce almadıysan yeni hesap açma lazım
Abone olunca otomatik verdiler diye aklımda kalmış. Senin dediğini deneyeyim bide.Teşekkürler
Alt 02-01-2008, 21:14   #12
Asistan

TTnet önce verdiği hizmetlerin kalitesi ni bir artırsın.

Aldığı parayı haketsin ondan sonra amenna istediğini yapsın isterse internet üzerinden dvd satsın. Ama önce kalite bir artsın youtube da kalitesiz amator bi video bile dolması için bi saat bekliyorum şu saatlerde.
Sözde 4096 bağlantı hızına sahibiz ama pratikte hiç öyle görünmüyor.
Alt 02-01-2008, 21:20   #13
Profesör

http://ttnet.net.tr/145.aspx Bu adreste ücretsiz diyor.
TTNetMüzik'ten 2 farklı üyelik imkanları ile yararlanabilirsiniz:

1) Standart üyelik: 1M 4GB limitli paket abonelerimizin ücretsiz olarak sahip olacakları üyeliktir. Bu üyelik kapsamında, kullanıcılar portal içindeki içerikleri (haberler, müzik listeleri vs.) görüntüleyebilir, parça listelerini inceleyebilir, aylık 10 şarkıyla sınırlı olmak üzere bilgisayarlarına şarkı indirirebilirler.

2) Gold üyelik: 1M 6GB ve üstü paketlerdeki abonelerin, herhangi bir ekstra ücret ödemeden sahip olacakları üyelik tipidir. Gold üyelik kapsamında, kullanıcılar TTNetMüzik sitesini istedikleri gibi gezebilir, parça listelerini inceleyebilir, aylık 500 şarkıya kadar bilgisayarlarına indirebilir, her ay CD'ye 100 adete kadar paça kayıt yapabilirler. İndirilen parçaları aktif abonelik periyodu içinde en fazla 3 bilgisayarda çalabilir ve bu eserleri 2 farklı müzikçalar cihaza aktarabilirler.

Biri bunu bana açıklasın,ne demek istiyorlar burda
Alt 02-01-2008, 22:21   #14
Üyecik

birileri bize kapitalzmi benimsetmeye çalışıyorlar
bu tip sitelerin hali ortada bence bu bi sonuç almıcak
kısacası (evde yemeye lor yok mp3 cebimde para hiç yok) :P :P
Alt 02-01-2008, 22:29   #15

bdco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör

Nereden: EV
ya 1mbit kotalıysan ayda 10 tane indiriyomuşun onun üstündekiler otomatik gold üye onlara sınır yok yada sınır yüksek işte
ama 1mbit 4 gb de 2 ytl ye gold üye oluyosun temmuzdan sonramıydı neydi bu 2 ytl 5 ytl oluyo bu gold üyeliği iptal ettireceksende 10 ytl ödüyosun olay bu anlayacağın
Alt 02-01-2008, 22:33   #16

kaptanyalnizkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyecik

yasal site mite neymiş. hele o ttnet midir nedir onun hiç konuşmaya hakkı yok. önce o hizmetini düzgün versin vatandaşı yaptı zam ve verdiği hizmetle bezdirdi zaten. o sıfır elde sıfır alır benden mp3 konusunda. hele mersine turksat kablonet gelsin bakalım telefonu başına atacam onun. ağaya selam korsana devam!
Alt 02-01-2008, 22:34   #17

ikxan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör

Kendi gücünü kötüye kullanıyor. Bu microsoft tun yaptığından daha kötü ve dur diyecek yok. Zaten 1 Mbits limitsiz için 50 Ytl istiyor utanmadan, bide mp3 satıcısı kesildi başımıza. İşin komik tarafı 80.000 şarkı diyorlar, ben baktım benim pc den bile daha az şarkı var, 8000 mp3 çıkarsa gene iyi, hata yapıyorsam söyleyin. Kendi dilinde tarife yazmışlar birşey anladıysam mesleği bırakacam. Birşeyler bedava, iptal diyo ne demek istediklerini bir anlasam. Asıl soygun en alttaki ibarede, bi orayı anladım :

Alıntı:
*29 Şubat 2008 tarihine kadar Gold üyelik için başvuran 1MB/4GB limitli paket aboneleri, 01 Temmuz 2008 tarihine kadar aylık 2 YTL ücretlendirileceklerdir. Bu tarihten sonra TTNetMüzik Paketi Gold üyelik ücreti olarak aylık 5 YTL faturalarına yansıtılacaktır. Kampanya kapsamında ayda 2 YTL ödeyerek TTNetMüzik Gold üyelik alan 1M 4GB limitli paketteki müşterilerimiz, 1 Temmuz 2008'den önce TTNetMüzik Gold üyeliklerini ya da ADSL aboneliklerini sonlandırmak istediklerinde, bir defaya mahsus olmak üzere 10 ytl kampanya iptal ücreti alınacaktır.
Ne indirecem 50 Ytl alıyorlar bide üye olsak faturayı dahada şişircekler. Gelde korsanı destekleme sonra.
Alt 02-01-2008, 22:37   #18

Troy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administrator

Nereden: İSTANBUL
Diyelim ki, evinizi (ev basmak zor) veya iş yerinizi BSA veya MÜYAP bastı ve zilyon tane MP3 ile yakalandınız. Bunları nasıl edindiniz derlerse, cevap olarak da TTNet üyesiyim ordan aldım derseniz ne yapacaklar acaba?
Alt 02-01-2008, 22:40   #19
Üyecik

TT Net internetten yolduda birde mp3 tenmi zengin yapacagım
avucunu ylarlar onlara inat korsan derim
Alt 02-01-2008, 22:42   #20

Troy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administrator

Nereden: İSTANBUL
Arkadaşlar, korsan MP3'ü desteklemeyelim. En azından kullanıyorsanız da tavsiyede bulunmayın derim. Fiyatları gördünüz. Sizce çok mu pahalı bu fiyatlar?

Seçenekler