User Tag List

Gösterilen sonuçlar: 1 ile 7 ve 7

Sisteme virüs bulaştığını nasıl anlarım???

Windows 7 forumunda Sisteme virüs bulaştığını nasıl anlarım??? konusunu incelemektesiniz.

Arkadaşalr ben windwos 7 kullanıyorum internette gezerken internetten bilgisayarıma virüs bulaştığını nasıl anlarım ve bunu nasıl temizlerim kurulumsuz setuptan çalışan antivirüs programı önerirmisiniz ???? --- Mesaj Güncellendi --- lütfen yardım ...

cloud27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sisteme virüs bulaştığını nasıl anlarım???

Arkadaşalr ben windwos 7 kullanıyorum internette gezerken internetten bilgisayarıma virüs bulaştığını nasıl anlarım ve bunu nasıl temizlerim kurulumsuz setuptan çalışan antivirüs programı önerirmisiniz ????

--- Mesaj Güncellendi ---

lütfen yardım edin ve ayrıca sistem geri yükleme ile o virüsler bilgisayarımdan silinirmi ????

dgncn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sistem geri yükleme ile bazıları silinebilir ama bunlar nadir silinenlerdir.Kurulumsuz değil de kurulumlu haliyle kaspersky internet security kurup tam tarama yaptırabilirsin.Sistemde bir bozukluk değişiklik kasma çok geç algılama gibi birşeyler varsa virüs girmiş olabilir.Cpu durduk yere 50 60 sürekli oynuyorsa problem var olabilir.Kaspersky ile tam tarat sonrada malwarebytes anti-malware ile tarama yap sistem temizlensin sonra da ccleaner advanced system care glary utilities gibi programlar ile bakım uygularsın tertemiz hale gelir.

eyvallah dediğin gibi cpu 50 60 oluyordu durduk yere senin dediklerini uygulayacam cok tesekkürler

--- Mesaj Güncellendi ---

trend micro titanium internet security varda yinede bulaşmışmıdır ????

dgncn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sadece virüs bulaşmıştır diyemeyiz.Bu virüs değilde malware olabilir.(O zaman malware taraması yapman gerek. )Şu da var bütün antivirüsler bütün virüsleri bulacak diye bir kaidede yok.Birinin bulamadığını diğeri bulur.Ama ben paket olarak bakıldığında en tercih edilen programlardan birini önerdim gerisi sana kalmış.

olsun yinede cok tesekkür ederim cok iyi yardımcı oldun kardeşim

muratflash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Malware temizleyici olarakta Malwarbytes anti-Malware deneyebilirsin çok kaliteli bi proramdır...

şowalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)