User Tag List

1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 32

İlk kez format atacağım ve hiçbir bilgim yok.

Windows 7 forumunda İlk kez format atacağım ve hiçbir bilgim yok. konusunu incelemektesiniz.

Öncelikle iyi akşamlar. Arkadaşlar ben bilgisayarımı iki-iki buçuk sene önce aldım. Toshiba Satallite Laptop L505-110 Windows 7 Home Premiium Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU 4.00GB RAM 64 Bit Bunlar bilgisayarımın özellikleri. ...

kblyslh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İlk kez format atacağım ve hiçbir bilgim yok.

Öncelikle iyi akşamlar.
    Arkadaşlar ben bilgisayarımı iki-iki buçuk sene önce aldım.
    Toshiba Satallite Laptop L505-110
    Windows 7 Home Premiium
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU
    4.00GB RAM
    64 Bit
    Bunlar bilgisayarımın özellikleri.
    Ben format atmak istiyorum bilgisayarıma. Çünkü ilk aldığımdaki hız yok. Kasmayan oyunlar artık kasıyor. ''Formatla beni'' diye yalvarıyor resmen. Fakat bu konuda hiçbir bilgim yok ve bende öğrenmek istiyorum. Çünkü gidip bir bilgisayarcıya verebilirim PC'yi ama öğrenmem lazım.
    Öncelikle format için kullanacağım cd yada dvd ye ihtiyacım var. Windows 7'nin içinde olacağı. Onuda dvd ye iso şeklinde yazdırmayı düşünüyorum.
    Fakat format attık. Açıklamalı resimli falan internette şurba burda var. Ondan sonra pc açılınca driver mı ne kurmam gerekiyormuş. O konuda aydınlatırsanız beni sevinirim.
    Ek olara pcyi alırken yanında 32 bit windows 7 ürün yedekleme cdsi vermişler. 2 tane. Başka cd yok. Teşekkürler.

Yedekleme CD'n ile formatı atabilirsin. İlk aldığın gün ki gibi olacaktır. Driver konusuna gelirsek Windows 7 kendisi tanıyor, tanımazsa o CD nin içinde vardır büyük ihtimal.
    Konu MelihCaliskan tarafından (02-02-2012 Saat 20:36 ) değiştirilmiştir.

virtual worms - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bak şimdi win7 iso dosyasını indireceksin ve nerodan yazdıracaksın.(nerodan nasıl yazdıracaksın? disk kalıbı gibi bir şecenek olacak.)
    Sonra takacaksın dvdyi ve kurmaya başlıcaksın tüm aşamalar zaten boş tek önemli aşama şu windows7 yyi kuracağın yerel diski biçimlendir ve sonra oraya kur aman yanlış yerel diski silme sonra kişisel verilerim gitti diye yakınırsın diğer aşamaları kendisi halleder zaten. Driver konusu ise win7 zaten çoğu driverleri kendisi yükler. Ben hiç yaşamadım ama birkaç yerde okudum bazı driverleri bazen yükleyemiyormuş net bağlantın olduğu için aygıt onuda net bağlantın olduğu için rahatlıkla halledersin aygıt yöneticisinden. Gerisi zaten kurmak istediğin programlardır ve böyle bir konun açılmasını ilginç buldum çünkü tonla resimli anlatım var bu konuda.

Yedekleme yanlış olmuş. Cdlere baktım. Ürün Kurtarma yazıyor. İki cd. Window 7 Home Premium 32 Bit. Eğer bunlar olmazsa ek indireceğimde. Benim pc Home premium. Onun şifresi var pcnin altında. Diğer sürümleri yükleyebilirmiyim?

by efsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Başlat çubuğuna recovery yazıp arayabilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla recovery var

Diğer sürümler yüklenmez.

Peki ürün kurtarma cdleri 32 bit. Benim pc şuan 64 bit. Ne yapayım?

by efsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İnternette de bu sorunu yaşayan kişiler var. Cd'den önce, recovery seçeneğini kullanmanızı öneriyorum.

Recovery diye arattım. Toshiba Recovery Media Creator çıktı karşıma. Açtım programı uyarı geldi:
    Kurtarma ortamının oluşturulması imkansız! Birinci sabit diskin ikinci sürücüsündeki Sabit Disk sürücüsü kurtarma klasörü bulunamadı. Bu bilgisayarda hiçbir geçerli Sabir dish sürücüsü kurtarma ortamı yok.
    Sizce 32 bit kurayımmı? Ne değişiklik olur?

way_be - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

önceden yedekleme yaptıysan ona dönebilirsin

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)