User Tag List

1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 17

W7 [LG notebook]

Windows 7 forumunda W7 [LG notebook] konusunu incelemektesiniz.

LG R590 notebook recovery DVD'si yok. Boot sırasında F11 ile smart recovery partition vardı, notebooku ilk aldığımda. DVD'ye yedek almıştım..Sonra çeşitli windows/linux/unix dağıtımları kurdum. Partition ekledim sildim derken sonunda kazara ...

osC++CoDeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Question W7 [LG notebook]

LG R590 notebook recovery DVD'si yok. Boot sırasında F11 ile smart recovery partition vardı, notebooku ilk aldığımda. DVD'ye yedek almıştım..Sonra çeşitli windows/linux/unix dağıtımları kurdum. Partition ekledim sildim derken sonunda kazara kurtarma bölümüde silindi gitti. Nasıl olsa DVD'ye yedek aldım die umursamamıştım ancak LG smart recovery kurulu olmadan yedeği yüklemiyor. SORUN da TAM OLARAK BURADA BAŞLIYOR. LG Smart Recovery denen lanet program LG'nin sitesinde bile yok.ÇÖZÜM için öneriniz var mı?

Headhunter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaptığın cd otomatik olarak kendini başlatması lazım. Öyle olmuyorsa yapacak birşey yok biraz bende baktım gerçekten yok o program. Format at ve birdahakine Acronis ile yedek al.

Zaten şu an w7 kurulu ama 30gün. Amacım orjinal windows 7'li yedeğimi yüklemek. Format atınca nasıl orjinal w7 kurcam?DVD otomatik başlamıyor malesef, illaki LG Smart Recovery istiyor. NOTEBOOK'tan başka bide LC netbook var. onda kurulu smart recovery..Program filestan aldık klasörünü notebooka attım bi ihtimal die..çalıştı aslında ama DVD'de ki yedek imajını gösterince restart istiyor. Restarttan sonrada recovery partition olmadığı için yedek başlamıyor.

Kan Turalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Laptop kasasının altında ürün seri nosu olması lazım o numara ile etkinleştirmeyi bi dene...

Ama dikkat et hangi w7 sürümü ile geldiyse laptop onu kur ve etkinleştirmeyi dene..

Hoş güzel söylüyorsunuz da. Windows CD'si filan gelmedi bu notebookla. Geçici olarak arkadaştan aldığım kopya CDden kurdum W7 ama güvenemedim bu CDye. Windows 7 tüm sürümler var tek CDde.

__kadıköyRAP__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Laptopun altında 25 karakterlik windows 7 lisans anahtarı yok mu?

O sürüm hangisiyse onu kur, tüm sürümlerin olduğu dvd de varmış zaten sorun yok.
    Konu __kadıköyRAP__ tarafından (01-02-2012 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: "de" ayrı yazılmalıydı düzeltildi

şimdilerde windows cd si yerine hdd ye recovery bülümü oluşturuyorlar kazara silince olay bitiyor bu yöntemi ben şu şekilde çözdüm win 7 kulandığın sürümü güvendiğin herhengi birinden bul notebook un altına yapıştırdıkları senin yasal win 7 şifrelerini kullanarak kurulum yap etkinleştir bir sorun çıkmıyor

Notebookta orjinalde w7 h premium yüklüydü. Notebookun altında lisans var. Buraya kadar sorun yok. Sorun arkadaştan aldığım CD'ye güvenemedim. Öncelikli olarak yedeğimi kurabilmeyi umut ediyorum ama olmazsa Orjinal bir W7 Home Premium DVD'si bulup kendi lisans anahtarımla kurmak ama bu 2. planda şimdilik. Zaten Orj. W7 DVD'si bulmadan 2. seçeneği düşünmüyorum............LG Smart Recovery ile aldığım yedek DVD sine baktım, backup.wsi, backup.000, backup.001, backup.002, backup.003, backup0000.DSI adında dosyalar...Netbookta LG Smart Recovery programı ile yedeği geri yüklemek istediğimde .wsi uzantılı dosyayı görüyor.

Headhunter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı osC++CoDeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoş güzel söylüyorsunuz da. Windows CD'si filan gelmedi bu notebookla. Geçici olarak arkadaştan aldığım kopya CDden kurdum W7 ama güvenemedim bu CDye. Windows 7 tüm sürümler var tek CDde.
    Dostum Laptopun altında windows 7 orjinal anahtarı bulunur. O anahtarın üstünde hangi sürüme lisanslı olduğu da yazar. O sürümü kur ve kurarken altındaki anahtarı gir orjinal olacaktır. Eğer kasanın altında bulamazsan bataryayı çıkart onun altındadır. Kolay gelsin.

Merhaba;eski yedeği yükleyeceğim diye bu kadar zahmete girmeyin derim,arkadaşlarda yazmışlar zaten elinizdeki windows 7 dvd.sinden home premium'u kurun ve notebookun altındaki lisans numarası ile windowsunuzu etkinleştirin,lisans numarası size ait olduğu için windows 7'niz orjinal olacaktır.Çoklu windows 7 dvd.si kullanıyorum bende ve sorun yok yine de siz bilirsiniz ancak 15 dakikalık format için saatlerce eskiye çare aramanız gereksiz bir uğraş olur.Kolay gelsin.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)