SDN Forum »Yazılım »Web Tasarımı » PHP ile site nasıl yapılır?

Konuyu Toplam 1 Kişi Okuyor. (0 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir) // 5004 kez okundu

LinkBack Seçenekler
Alt 19-08-2008, 18:10   #31

muko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Asistan
Durumu: ÇevrimDışı

65 sayfalık php dili ile ilgili bir word belgesi var buyrun umarım işinize yarar
dikkatli takip ederseniz bence çok ii olmasada birşeyler kapabilirsiniz
Eklenmiş Dosya Ekleri görebilmeniz için mesaj sayınız 0 veya daha fazla olmalı. Şu anki mesaj sayınız 0.
Alt 19-08-2008, 18:16   #32
Profesör

phpBB 3 Kurulumu
Alt 20-08-2008, 22:30   #33
Üyecik

mrb ben bu işe yeni başlıorumda kısa bi soru sorcam sadece, aslında araştırmadım değil ama; bu php çalışma prensibini vs biliorum tamam iyi güzelde ben kendi serverımda php uzantılı basit bi projeyi yapıp açtığım zaman neden olması gerektiği gibi değilde notepad deki haliyle açılıyor halen.

çünkü vertrigoserver kullanıyorum, apache ve php deki klasörlerde herhangi bi düzeltme yapmam gerekmiyo yani.

şimdi yeni olduğumdan teoride bikaç şeyi çat pat okuyup öğrendim. ama bu kendi pcmde php uzantılı öğrenmek için yaptığım küçük projeleri nasıl normal şekilde açabilirim.

dosyalarımı apache içine mi kaydetmem gerekiyo?

Konu nykzanae tarafından (20-08-2008 Saat 22:33 ) değiştirilmiştir..
Alt 21-08-2008, 06:06   #34
Asistan
Durumu: Çevrimiçi

ben appserv kullanıyorum c:\ nin icinde appserv/www var php dosyalarını oraya atıyorum borwser'dan localhost yazarak dosyaları hostta gibi görebiliyorum
Alt 25-11-2008, 10:31   #35
Üyecik

php ii ögrenmen için öncellikle html vb kodları yazman gerek gir php öğrendikten sonra zaten programlamıcı olurusun www.acemiler.net te bulabilirssin php anlatımını
Alt 25-11-2008, 11:28   #36
Banned

Alıntı:
unattended´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba. php ile site yapmak istiyorum. En başından ve en detaylı öğrenebileceğim bir yer biliyormusunuz ?
Merhabalar, tavsiyem e-kitapları oku kolay değildir bu tür işler.

E-kitaplar var onları indirip okumanı tavsiye ederim.. Yaptıgın işleride kendi bilgisayarında calıstırmak istiyorsan EasyPhp tavsiye ederim.
Alt 30-11-2008, 01:51   #37
Üyecik

Öncelikle html bilgisi zayıf arkadaşlara (Dreamweaver & Fronpage gibi editör ile yapıyor çoğu kişi ve html kodlarını bilmiyor.) en basit haliyle anlattığım http://www.webteders.com/index.php?sayfa=kategori&id=39 html derslerini incelemelerini öneriyorum.

Php için ise henüz daha programlama mantığı yapılarını anlatabildim. (if yapısı, while döngüsü vb...) Şuanda veritabanı bağlantılı dersler yok ama temel mantığı öğrenmek için kendi anlatımım olan bu dersleri öneriyorum.

Ardından SQL ( http://www.webteders.com/index.php?sayfa=kategori&id=49 ) ve MYSQL ( http://www.webteders.com/index.php?sayfa=kategori&id=18 ) derslerini izlediğinizde veritabanı uygulamalarında da zorlanmazsınız.
Alt 02-05-2009, 01:05   #38
Üyecik

OfisSoft ilgine teşekkürler, inceliyorum. dediğim gibi. HTML de problem yok. Html den Kafama bişey takılsa bile ana hatlarını bildiğim için sorunu çözebiliyorum. ama bu php bambaşka bişey. Anladığım kadarıyla aynalardan yansıtma mantığı, depodakileri vitrinden gösteren bir kodlama sistemi. :sweatdrop:

Ofissoft ders anlatımında ses çok kötü

Not: Ard Arda mesaj yazmak yasaktır.

Konu aniLsaka tarafından (05-05-2009 Saat 09:44 ) değiştirilmiştir..
Alt 02-05-2009, 01:11   #39

__kadıköyRAP__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör

site yapma ödevim var php ile uğraşıyorum en basitinden ama adamın beyni zonkluyor uğraşırken :S bide sistem çalışıyor ama tasarımı beceremiyorsun olmuyor yine, site yapmak zor iş ya millette ne zeka var şaşırıyorum he.

konumuz neydi

Seçenekler

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:27 .

Reklam