User Tag List
Türk telekom ve ttnet e son uyarimdir yetkili arkadaşlar iyi okusunlar..
TTNET Özel Kategori forumunda Türk telekom ve ttnet e son uyarimdir yetkili arkadaşlar iyi okusunlar.. konusunu incelemektesiniz.
ttnet ilgisiz alakasiz tutumu yüzünden aylik faturalari çatir çatir ödediğim halde internete erişimde ve telefon kullaniminda 2 aydir sorunlar yaşiyorum. Daha önce de defalarca müşteri hizmetlerine verdiğim ariza kayitlari ve ...
-
21-02-2012 08:36 #1
Türk telekom ve ttnet e son uyarimdir yetkili arkadaşlar iyi okusunlar..
ttnet ilgisiz alakasiz tutumu yüzünden aylik faturalari çatir çatir ödediğim halde internete erişimde ve telefon kullaniminda 2 aydir sorunlar yaşiyorum. Daha önce de defalarca müşteri hizmetlerine verdiğim ariza kayitlari ve bergama türk telekom müdürlüğüne verilmiş bir dilekçe hiçbir işe yaramamiş görülmekte. Istediğim hizmeti bir türlü alamiyorum. Köyümüze gelen yeralti ana kablolardaki eklerin sivi temasi yüzünden 4 yildir beklenen izmir bölgeden gelecek yeni ana kablonun getirilememesi sebebiyle aylarca boşuna ödediğimiz paralar..
Konumuz itibariyla siz köydesiniz bundan daha fazla hizmet almaniz zor diye yapilan basiretsiz açiklamalar. Ttnet kendine gel biz para ödüyoruz parayi gökten yağdirmiyoruz verdiğimiz paranin karşiliğinda hizmeti kesintisiz hatasiz almak istiyoruz yoksa aylik 90 tl lik ödeme yaptiğim 20 yillik telefon, 5 yillik adsl aboneliğimi her an bitirebilirim sayin ttnet ve türk telekom burda yazdiklarimi siz nasilsa okursunuz. Bu sorunlar halledilemezse 20 yili aşkin bir süredir devam eden aboneliğimi kapattiracağim bu son ihtarimdir
TTNET ABONE: 1835108556 HİZMET NO: 0232 654 32 61 CEP: 0543 350 92 70Konu osmanhasimcan tarafından (21-02-2012 Saat 08:39 ) değiştirilmiştir.
-
21-02-2012 08:45 #2
@TTNETDestek 'in bu konuda yardımcı olabileceğini umuyorum.
-
21-02-2012 08:50 #3
Sosyal medya aracılığıyla daha öncede bıraktığım 10 larca istek ve arıza kaydı hiçbir işe yaramıyor ne yazıkki demekki aboneliği iptal etmemiz isteniyor yada enayi gibi para ödemeye devam etmek başka bir çıkış yolu gösteremiyorlar çünkü kimse ilgi göstermiyor sanki başıboş bırakılmış zoraki hizmet veren bir kurum gibi davranıyor mecbur değilsiniz sayın telekom hizmet vermek istemiyorsa bölgemize telefon ve adsl hizmetini kökten kessin sizde kurtulun bizde kurtulalım yani bumu çaresi?
-
21-02-2012 08:51 #4
Biraz zor olur. Ben İstanbul'un göbeğinde oturan birisi olarak, bana hiiiiiç yardımcı olmayan, sana hiiiiiç yardımcı olmaz. Sorunumu anlamaya çalışan birisi bile olmadı. Bunun için "TTNet Müşterilerine hizmeti değil PARAYI düşünüyor UYANIN Millet!" konusuna bakabilirsiniz.
Konu SIRDAR tarafından (21-02-2012 Saat 08:53 ) değiştirilmiştir.
-
21-02-2012 08:57 #5
-
21-02-2012 09:02 #6
Yetkililer problemin uzun süreceğini söylüyor ise ki söylüyorlardır(ıstanbulun göbeğinde yarım günlük çalışmaya bir yıl süre veren bir zihniyet size ne kadar süre verir onu bilemem) Hattını dondurma gibi bir seçeneğiniz var bir yıllık süre içerisin de 3 ay döndürdugunuz süre zarfında hiç bir fatura gelmez bir kampanyaya tahattut vermiş iseniz kampanya da kalma süreside üç ay artar . Son olara sizden haksız olarak alınmış faturalarin makbuz fotokopileri ve sorunumuzun bildirdiğinize dair Telekom a bildirilmiş yazılı dilekçe örneği ve şikayetinız ın belirteceğinız bir dilekçe ile tüketici hakem heyetine başvurun. Not:Yazılı dilekçeyi verdiğinizden itibaren problemin çözülmemesi bir aylık süre geçtikten sonra hakem heyetine başvurulabilir.
-
21-02-2012 09:19 #7
osmanhasimcan Arkadaşımız,"son uyarı"mdır diyor. Son Uyarı, bir film adı gibi duruyor. -
Koskaca (!), TÜRK telekom'a uyarı yapıyor. Sen kimsin? Son TÜRK mü?
-
21-02-2012 12:41 #8
1 Kişi kapatır 1000 kişi açtırır yani hiçde umurlarında değil...
-
21-02-2012 12:44 #9
Osmanhasimcanlar sayesinde tt ayakta duruyor onlar olmasa tt ne yapacak?
-
21-02-2012 13:06 #10
@osmanhasimcan dostum.
Biz burada İstanbul'da, hesapta medeniyetin göbeğindeyken TTnet ve 40 küsur yıllık Türk Telekom aboneliğimi kapattırdım.
Sen neden bahsediyorsun?
Hem de köyün birinden, sağlam destek bekliyorsun.

Adamların niyeti hizmet mizmet değil arkadaşım, düşen kazları yolma. Bunu öncelikle iyi bir anla.
Ayrıca boşuna sinirlerini harabetme. Tez elden alternatif ara.
Sizin oralarda var mi bilemiyorum, ben Uydunet kullanıyorum.
7/24 sınırsız 1 Mbit artı kablo tv 30 küsur Tl.
Senin ve senin gibilerin yakınmaları olayları asla değiştirmez.
Ne demişler,
"... imam bildiğini okur."
Kolaylıklar.
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)