User Tag List

1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 28
Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni

Türk telekom ve ttnet e son uyarimdir yetkili arkadaşlar iyi okusunlar..

TTNET Özel Kategori forumunda Türk telekom ve ttnet e son uyarimdir yetkili arkadaşlar iyi okusunlar.. konusunu incelemektesiniz.

ttnet ilgisiz alakasiz tutumu yüzünden aylik faturalari çatir çatir ödediğim halde internete erişimde ve telefon kullaniminda 2 aydir sorunlar yaşiyorum. Daha önce de defalarca müşteri hizmetlerine verdiğim ariza kayitlari ve ...

osmanhasimcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Angry Türk telekom ve ttnet e son uyarimdir yetkili arkadaşlar iyi okusunlar..

ttnet ilgisiz alakasiz tutumu yüzünden aylik faturalari çatir çatir ödediğim halde internete erişimde ve telefon kullaniminda 2 aydir sorunlar yaşiyorum. Daha önce de defalarca müşteri hizmetlerine verdiğim ariza kayitlari ve bergama türk telekom müdürlüğüne verilmiş bir dilekçe hiçbir işe yaramamiş görülmekte. Istediğim hizmeti bir türlü alamiyorum. Köyümüze gelen yeralti ana kablolardaki eklerin sivi temasi yüzünden 4 yildir beklenen izmir bölgeden gelecek yeni ana kablonun getirilememesi sebebiyle aylarca boşuna ödediğimiz paralar..

Konumuz itibariyla siz köydesiniz bundan daha fazla hizmet almaniz zor diye yapilan basiretsiz açiklamalar. Ttnet kendine gel biz para ödüyoruz parayi gökten yağdirmiyoruz verdiğimiz paranin karşiliğinda hizmeti kesintisiz hatasiz almak istiyoruz yoksa aylik 90 tl lik ödeme yaptiğim 20 yillik telefon, 5 yillik adsl aboneliğimi her an bitirebilirim sayin ttnet ve türk telekom burda yazdiklarimi siz nasilsa okursunuz. Bu sorunlar halledilemezse 20 yili aşkin bir süredir devam eden aboneliğimi kapattiracağim bu son ihtarimdir

TTNET ABONE: 1835108556 HİZMET NO: 0232 654 32 61 CEP: 0543 350 92 70
    Konu osmanhasimcan tarafından (21-02-2012 Saat 08:39 ) değiştirilmiştir.

eSa
    eSa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    eSa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

@TTNETDestek 'in bu konuda yardımcı olabileceğini umuyorum.

Alıntı eSa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @TTNETDestek 'in bu konuda yardımcı olabileceğini umuyorum.

Sosyal medya aracılığıyla daha öncede bıraktığım 10 larca istek ve arıza kaydı hiçbir işe yaramıyor ne yazıkki demekki aboneliği iptal etmemiz isteniyor yada enayi gibi para ödemeye devam etmek başka bir çıkış yolu gösteremiyorlar çünkü kimse ilgi göstermiyor sanki başıboş bırakılmış zoraki hizmet veren bir kurum gibi davranıyor mecbur değilsiniz sayın telekom hizmet vermek istemiyorsa bölgemize telefon ve adsl hizmetini kökten kessin sizde kurtulun bizde kurtulalım yani bumu çaresi?

Biraz zor olur. Ben İstanbul'un göbeğinde oturan birisi olarak, bana hiiiiiç yardımcı olmayan, sana hiiiiiç yardımcı olmaz. Sorunumu anlamaya çalışan birisi bile olmadı. Bunun için "TTNet Müşterilerine hizmeti değil PARAYI düşünüyor UYANIN Millet!" konusuna bakabilirsiniz.
    Konu SIRDAR tarafından (21-02-2012 Saat 08:53 ) değiştirilmiştir.

Alıntı SIRDAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz zor olur. Ben İstanbul'un göbeğinde oturan birisi olarak, bana hiiiiiç yardımcı olmayan, sana hiiiiiç yardımcı olmaz. Sorunumu anlamaya çalışan birisi bile olmadı. Bunun için "TTNet Müşterilerine hizmeti değil PARAYI düşünüyor UYANIN Millet!" konusuna bakabilirsiniz.
    katılıyorum hocam insanlar parayı sokakta bulmuyor yıl 2012 olmuş avrupa dünya bu sistemi kaç paraya ve kangi şartlarda kullanıyor bakıyorsunuz kendimi çöplük içinde kalmış gibi hissediyorum bu kadar pasif hizmet olurmu?

neguvon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yetkililer problemin uzun süreceğini söylüyor ise ki söylüyorlardır(ıstanbulun göbeğinde yarım günlük çalışmaya bir yıl süre veren bir zihniyet size ne kadar süre verir onu bilemem) Hattını dondurma gibi bir seçeneğiniz var bir yıllık süre içerisin de 3 ay döndürdugunuz süre zarfında hiç bir fatura gelmez bir kampanyaya tahattut vermiş iseniz kampanya da kalma süreside üç ay artar . Son olara sizden haksız olarak alınmış faturalarin makbuz fotokopileri ve sorunumuzun bildirdiğinize dair Telekom a bildirilmiş yazılı dilekçe örneği ve şikayetinız ın belirteceğinız bir dilekçe ile tüketici hakem heyetine başvurun. Not:Yazılı dilekçeyi verdiğinizden itibaren problemin çözülmemesi bir aylık süre geçtikten sonra hakem heyetine başvurulabilir.

osmanhasimcan Arkadaşımız,"son uyarı"mdır diyor. Son Uyarı, bir film adı gibi duruyor. - Koskaca (!), TÜRK telekom'a uyarı yapıyor. Sen kimsin? Son TÜRK mü?

Fearlees - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Kişi kapatır 1000 kişi açtırır yani hiçde umurlarında değil...

pcwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Osmanhasimcanlar sayesinde tt ayakta duruyor onlar olmasa tt ne yapacak?

Fantoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

@osmanhasimcan dostum.
    Biz burada İstanbul'da, hesapta medeniyetin göbeğindeyken TTnet ve 40 küsur yıllık Türk Telekom aboneliğimi kapattırdım.
    Sen neden bahsediyorsun?
    Hem de köyün birinden, sağlam destek bekliyorsun.

Adamların niyeti hizmet mizmet değil arkadaşım, düşen kazları yolma. Bunu öncelikle iyi bir anla.
    Ayrıca boşuna sinirlerini harabetme. Tez elden alternatif ara.
    Sizin oralarda var mi bilemiyorum, ben Uydunet kullanıyorum.
    7/24 sınırsız 1 Mbit artı kablo tv 30 küsur Tl.
    Senin ve senin gibilerin yakınmaları olayları asla değiştirmez.
    Ne demişler,
    "... imam bildiğini okur."
    Kolaylıklar.

Konu Bilgileri

Bu konuyu görüntüleyenler

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)