User Tag List
TTNet Müşterilerine hizmeti değil PARAYI düşünüyor UYANIN Millet!
TTNET Özel Kategori forumunda TTNet Müşterilerine hizmeti değil PARAYI düşünüyor UYANIN Millet! konusunu incelemektesiniz.
“TTNET müşterilerini aldatıyor Millet!” konusunda yazdığım en son yazıyı ttnetdestek@ ttnet .com.tr e-posta adresine gönderdim. (Ki bu konuda yazdığım en son yazıyı, bu konuya girip inceleyebilirsiniz). Daha önce konuda yazdığım ...
-
24-01-2012 11:36 #1
TTNet Müşterilerine hizmeti değil PARAYI düşünüyor UYANIN Millet!
“TTNET müşterilerini aldatıyor Millet!” konusunda yazdığım en son yazıyı ttnetdestek@ttnet.com.tr e-posta adresine gönderdim. (Ki bu konuda yazdığım en son yazıyı, bu konuya girip inceleyebilirsiniz). Daha önce konuda yazdığım bir-iki yazıya 444 0 375 ten dönüldüğü halde, bu sefer geri dönülmedi. TTNET’e teessüflerimi bildiririm. Kampanya kapsamında online yazıldığım ve 40 TL gelmesini ümit ederek ücretsiz kablosuz modem kampanyalı YALIN internet NET6 tarifemi SINIRSIZ tarifeye kampanya kapsamında geçirirken ve yeni sözleşme imzalarken KAMPANYA dışına çıkıyorum diye bir yeri işaretlemişim. Ben hatırlamıyorum. Buna dayanarak bundan sonra faturamın 71 TL geleceğini söylediler. Bu ay kampanya dışına çıkmış olduğundan modem ücretini de alacaklarmış. Faturam 118 TL geldi.
Ayrıca şunu belirtmek isterim; zannederim TTNET ve TÜRK TELEKOM tekel olmanın verdiği rahatlıkla müşterilerinden fazla para alma hakkını kendisinde görüyor. Birçok servis sağlayıcı zannederim TÜRK TELEKOM’un alt yapısını kullanıyor. (Burada yetkililere ve savcılara sesleniyor ve suç duyurusunda bulunuyorum.) Eğer bir hak yenme varsa, Allah biliyor. Bütün bunlardan sonra ve çeşitli zamanlarda (10 yıl içerisinde) TTNET ve TÜRK TELEKOM’a para kazandırmış bir müşterisi olarak, eğer Perşembe (26.01.2012) gününe kadar bu hatanın düzeltileceğine dair herhangi bir telefon TTNET müşteri temsilcisinden veya yöneticilerinden bir telefon gelmez ise, TTNET aboneliğinden ayrılmayı düşünüyorum, Darısı diğer tüm TTNET abonelerinin başına.
Bundan sonra TTNET veya TÜRK TELEKOM’la bağlantısı olmayan diğer bir servis sağlayıcıya geçmeyi düşüyorum.
Yeni taşındığım sitede Metronet ve Uydunet hizmet veriyormuş, galiba. Siz hangi servis sağlayıcıyı önerirsiniz? Superonline veya fiber altyapı sitemizde yokmuş zannederim. Çünkü online başvurdum, cevap gelmedi ve haritada da gözükmüyor. Buradan da diğer servis sağlayıcılara sesleniyorum. E-posta adresim: secaglar@yahoo.com
Bütün arkadaşlara sevgiler, saygılar, başarılarKonu SIRDAR tarafından (24-01-2012 Saat 11:47 ) değiştirilmiştir.
-
25-01-2012 10:27 #2
TTNET aboneliğimi iptal ettirmeye gittiğimde bakalım başka borç çıkaracaklar mı? Merak ediyorum
-
25-01-2012 11:18 #3
-
27-01-2012 10:27 #4
Müjde Shiftdelete.net'in sadık Arkadaşları!
TTNet aboneliğimi dün iptal ettirdim. (Yukarıda yazımda belirttiğim gibi. Ben sözümü tutarım :-) )
Şöyle: (Bundan sonra çok yazı okuma alışkanlığı ve sıkılganlığı olan arkadaşlar okumayabilirler, çünkü uzun bir yazı. :-)
Dün iptal için TTNet Avcılar Türk Telekom Müdürlüğüne gittim. İptal işlemi ile ilgili olarak, 4 nolu odadaki bayan arkadaş, iptal nedenini sordu. Bende, 10 Yıllık TTnet abonesi olduğumu, bunu taşınmadan önce iptal ettirdiğimi, daha sonra adres değişikliğinden dolayı yeniden TTNet'e internet üzerinden başvurduğumu, 14 Kasım 2011'de aboneliğimin bağlandığını, yeni başvurmamdan üç ay geçtiğini, bu üç ay içerisinde, 40 TL gelmesini umduğum faturamın ilk iki ay 70 T üzerinde geldiğini, son faturamın ise 118 TL geldiğini söyleyince "Enteresan" dedi. Buna bir bakalım dedi. Daha sonra kendisine ilk iki ay YALIN internet NET6 tarifeli paketten dolayı, birinci ay Ekim ve Kasım aylarını beraber 71 T faturalandığını, Aralık ayında ise kota aşımından dolayı 73 TL faturalandığını, bundan dolayı herhangi bir itirazımın olmadığını söyledim. Fakat Aralık ayının başlarında, madem dedim, fatura kontrolü yapamayacağım, öyle ise 60 TL'lik sınırsız tarifeye geçeyim dedim. Çünkü, sitelerinde kampanyalı tarife arasında aşağı tutar olmamak kaydıyla geçiş yapabileceğim yazıyordu. Bende fazla tutar ödememek için K.Çekmece İnönü Mahallesindeki Yetkili Bayi'ye gittim, dedim. Oradaki bayana Limitli tarifeden limitsiz tarifeye geçmek istediğimi söyledim. Bana evraklar verdi. Bunları imzalamamı söyledi, bir iki yer gösterdi, buraları doldur dedi. Gerisini ben doldurum dedi, dedim. Meğerse bu sırada Taahhütname veya Kampanya dışına çıkma ile ilgili seçeneği işaretlemişim. Veya bu taahhütname ile ilgili evrağı imzalamışım. Hiç farkında değilim, dedim. Daha sonra, taahhütname ve kampanya dışına çıkmamdan dolayı faturamın 118,25 TL geldiğini söyledim. Bayan arkadaş "bir yanlışlık olabilir" dedi. Fatura itiraz servisine git, dedi. Bende, fatura servisindeki Arzu hanıma gittim. Durumu anlattım. Arzu Hanım, "Bayiden dolayı bir hata var, bayiyi şikayet babında şikayet servisine bir gidin" dedi. Bende, şikayet servisine gittim. Buradaki bayan arkadaş, "20 Ocakta sistemimizde telefonla bir şikayetiniz gözüküyor, bu Genel Müdürlük tarafından incelenmiş, taahhütname dışına çıkılan evrağı imzalamış gözüktüğünüz için, dosya kapatılmış, bu durumda ben bir şey yapamam" dedi. Ben de bütün bunlar üzerine tekrar iptal servisindeki arkadaşa giderek, aboneliğimi iptal ettirdim.
Şimdi buradan bütün TTNet yetkililerine sesleniyorum. Ben burada bir art niyet hissediyorum, eğer bir yanlışlık oldu ise, bu hata düzeltilemez miydi? Altı üstü bir evrak, bu yeniden düzenlenemez miydi? Acaba Yetkili bayi mi korunuyor, yoksa nasıl olsa bayağı bu adamı yolduk, aboneliğini iptal etsek daha çok yolmuş oluruz mu, deniyor? Aboneliği iptal eden arkadaş tarafından bundan sonra ayrıca 125 TL civarında bir fatura daha geleceğini söyledi. Neden dedim? Verdiğimiz kablosuz Huawei Modem karşılığı dedi. Dolayısı ile üç aylık aboneliğim karşılığında 4 aylık fatura ödemiş olacağım. İnşaallah, 125 TL'den fazla fatura gelmez. :-)
Sevgiler ve SaygılarKonu SIRDAR tarafından (27-01-2012 Saat 10:30 ) değiştirilmiştir.
-
28-01-2012 15:44 #5
iyi etmişsinde arkadaşım bu ttnet denen HIRSIZ herşekilde karlı çıkıyor ve yine istedikleri gibi para kazanıyor her iki durumdada. yine biz iyiyiz, bazı devlet kurumlarında (bizzat müdürün odasında kendi ağzından yakınmasını aktarıyorum) varolan interneti bakanlık emriyle fibere çevimişler özel bi hat yapmışlar güvenlikle ilgili, "eskiden 100 tl para ödüyorduk internete şimdi fiber yaptılar eskisigibi internetten verimde alamıyoruz ve bağlantı kopuyor 1000 küsür tl para ödüyoruz diyor" ve " eski hatla daha hızlı işlerimizi hallediyorduk" diyor. Gülermisin ağlarmısın? Alt yapıları bozuk, yetersiz vs.. vs.. herkes biliyor ama hiç bişey yapamıyoruz çünkü birde hükümetcikler sektörler yararına sürekli kanuncuklar çıkarıyor ve kimsenin bunlardan haberi yok...
-
31-01-2012 10:53 #6
Birde arkadaşlar, aboneliğimi iptal ettirmemden sonra, on kez aradılar problem nedir, niye bırakıyorsunuz, ne olur bırakmayın gibi telefonlar... İki aylık ücretsiz abonelikten yararlanabilirsiniz filan gibi sözler... "Ondan sonra ne olacak?" dedim. Yine "70 küsur TL aboneliğiniz devam edecek." diyorlar, dalga geçer gibiler...
-
31-01-2012 11:07 #7
TTNET kadar dolandırıcı bir firma yok. Herşeyden affedersiniz ama bize takıyorlar arkadaş. Önceden 3 fatura ödemeyince kapatılıyordu hepsini ödediğinde online olarak açılıyordu şimdi 3 faturadan kapatılırsa açılma ücreti 12 TL alıyorlar. Bu hangi ülkede vardır ? Ya da bu helal midir gerçekten ? Ben bir kere bu hataya düştüm ama bunu ne burada ne öteki tarafta helal etmiyorum. İnsaf diyorum şu şikayetleri bile gururlarına yediremeyip facebook sayfalarından engellediler. Kınıyorum kınıyorum kınıyorum...
-
06-02-2012 17:53 #8
bu adamların dini imanı para oldugu için o yüzden pek fazla helal haram a bakmıyorlar bu tarafta ne alırlarsa onlar için kar ama öteki tarafta görürler hanya yı konya yı.
-
07-02-2012 10:17 #9
Arkadaşlar,
Tüm üyelere bir önerim olacak, eğer tabi kabul ederseniz. Bu TTNet ve Türk Telekom'un hizmetini daha iyi yapması için, kendisini değiştirmeye ve yenilemeye zorlaması için, TTNet'in ve Türk Telekom'un hizmetinin kötü olduğuna dair konuları üst sıralarda tutmak için, bu konulara yorum yazmaya veya üye olduğumuz diğer forumlar ve her türlü platform da (haber siteleri vesaire) sivil gücümüzü kullanmaya tüm arkadaşlarımı davet ediyorum. Var mısınız? Serdar
-
07-02-2012 10:22 #10
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)