User Tag List
Elveda TTNET...
TTNET Özel Kategori forumunda Elveda TTNET... konusunu incelemektesiniz.
Herkese merhaba... Ben askerdeyken bizimkiler başka eve taşınmış. Ben askerden geldikten sonra ise nakil işlemleri için başvuru yaptım. Geçen çarşamba sabahı... Gün içinde işlemin gerçekleşeceği söylendi. Ama hiçbir şey olmadı. ...
-
21-01-2012 11:17 #1
Elveda TTNET...
Herkese merhaba...
Ben askerdeyken bizimkiler başka eve taşınmış. Ben askerden geldikten sonra ise nakil işlemleri için başvuru yaptım. Geçen çarşamba sabahı... Gün içinde işlemin gerçekleşeceği söylendi. Ama hiçbir şey olmadı. Bir gün daha bekledim. Perşembe günü tekrar aradım. Yine aynı cevabı aldım: "gün içinde işlem gerçekleşecek." Bekledim tık yok. Dün yani cuma günü doğduğunda ise tekrar aradım. O klişe cevap yine geldi ve işlem yine gerçekleşmedi.
Benim işlemim çok aksadı. P.tesi günü işlem yapılsa bile sistemin açılması salı ya da çarşamba günü gerçekleşecek. Çok basit bir nakil işlemi için bir hafta beklemiş olacağım yani. Kullanmadığım bir şey için para ödemiş olacağım. Üstelik tarifem de limitsiz tarife... aylık 69 lira...
Ben de karar verdim. Artık ttnet le BAĞLANTIMI koparacağım. Ben askerde iken nakil işlemini gerçekleştirmemişler bizimkiler.Hat benim üstüme olduğu için. Haliyle de bizimkiler interneti kullanamamışlar. Yani para ödemişler kullanmadıkları halde...
Üst üste geldi bu olaylar. Ben aradım buradaki telekomu. Bir de fırça yedik yetkiliden... Sanki muhtaçmışız gibi... Şikayet edeceğim o kişiyi...
Bundan sonra başka internet sağlayıcılarına bakacağım. Taahhütüm de 1 yıl önceden bitmişti zaten.... artık ttnet le bağım koptu. Geçmiş olsun
Siz ne önerirsiniz? Hangisine geçeyim?
-
21-01-2012 12:19 #2
geçmiş olsun. bende gittim turkcell superonline dan aldım ilk 6 ay 9,90 sonra 54,90 olacak. TTNET alt yapısını kullnıyor ama napalım. TTNET ten kaçış yok. Bizim buralara fiber de gelmedi, ee gsm operatörlerinin 3g modem tarifeleri bana göre değil tabi eğer limitsiz kullanıcıysanız. Yok limitli kullanırım banda 8 gb yeter derseniz hemen aveanın tarifesine geçin..
-
21-01-2012 12:22 #3
Bölgende KabloTV varsa UyduNet`e geçebilirsin. Ya da Fiber (Biraz tuzlu olabilir).
Diğer servis sağlayıcıların hepsi TTNet' in altyapısını kullanıyor
-
21-01-2012 12:34 #4
uydunet kullanıyorum tavsiye ederim
teledünya ile ilgili bi kampanya ile birlikte almıştım
hem teledünyadan hem internetten çok memnunum aldğımdan beri bir kere bile kopmadı ve yavaşlamadı.
heryerde böylemi bilmiyorum ama ben memnun kaldım (acıbadem/istanbul)Konu mdkbet tarafından (21-01-2012 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir.
-
21-01-2012 14:34 #5
Hocam değiştir de o sana fırça atan yetkiliyi de mutlaka şikayet et, git Telekom müdürlüğüne bu adam yüzünden iptal ediyorum de. Bizi soydukları yetmiyor, bir de zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar.
-
21-01-2012 15:04 #6
Ttnet 3 ocak tarihinde yaptığım iptal işlemini sonucu boşaltması gereken potu 19 ocak tarihinde boşalttı ve dün ocak ayında hiç kullanmadığım hattım için 55.Tl fatura çıkartmış.Smile ise telefonla başvurum üzerinden 24 saat geçmeden internetimi açtı.
-
21-01-2012 21:52 #7
-
21-01-2012 23:02 #8
biriadsl in tariflerine de bak hocam
ttnet e direk para vermeden dolaylı vereceksin sende değiştirip ama aşk çare yok.
--- Mesaj Güncellendi ---
bu arada o adamı şikayet et inan ki benim içime oturdu
-
21-01-2012 23:13 #9
-
21-01-2012 23:48 #10
özel tarife süresi geçmişmiş hocam geçemedim maalesef
normal indirim yaparız dediler kalsın dedim.
superonline yapmaya çalışıyorum ama olacak gibi değil sanırım.şartları yerine getiremiyoruz site vs.
Konu Bilgileri
Bu konuyu görüntüleyenler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

1Beğeni
Alıntı

valla 3 yıllık telefonum var nokıa ıdare edıyo nedır ıpad :) bızım mıllet cok meraklı yenısı cıktımı anında degıstırmelı yoksa olmuyo moda bu ::)
İpad 2 Mi Yoksa Yeni İpad Mi ?