Beyler bende xbox one var ama şimdi yeni xbox one alınca gold üyelik yolluyor larmı onu merak ettim,bende xbox ailesine yeni katıldım
kutu üzerinde yazabiliyor genelde 14 yada 3 ay çıkıyor.
Beyler bende xbox one var ama şimdi yeni xbox one alınca gold üyelik yolluyor larmı onu merak ettim,bende xbox ailesine yeni katıldım
ikisi aynı aslında üyelik alırsan abonelik ücreti var tabiki live üyelik ne işe yarar dersen multi oyunlara girebilmeni sağlarBen bişe soracam bu xbox live ile live gold arası fark nedir bide xbox live üye olsam her ay para ödemek zorunda mıyım abone gibi yani. Ben arada bir üye olmak istiyorum
Yani her ay para ödemek zorundayım. Peki ödemesem ne olacak?ikisi aynı aslında üyelik alırsan abonelik ücreti var tabiki live üyelik ne işe yarar dersen multi oyunlara girebilmeni sağlar
Hocam ben anlamadım galiba o yüzden bi kere daha soracağım. Diyelim ben sadece bu ay xbox live üyesi olmak istiyorum diğer aylar değil bu mümkün mü? Yani istediğim ay olup istediğim ay olmasam olur mu?Multilere giremez sin ayrıca her ay hediye edilen gold oyunları oynayamazsin
Bildiğim kadarı ile bu tip şeyler konsollarda pek birşey ifade etmiyor olacak tek şey çok çok fazlası ile sil yükle yapmandan kaynaklı dosya lar dağılım gösterecek çok nadirde olsa bir takılma olabilir oyunlardaBende xbox one s var sürekli oyun indirip siliyorum bi zararı olur mu? İlk xbox ım olduğu için içimde bir tedirginlik var.
Evet istiyor Online için gold şartXbox one da ücretsiz oyunları online oynamak içinde live gold üyeliği istiyor mu
Bence ikisi de alınmaz, One X alınır.Arkadaşlar one hala alınırmı yoksa one S modelinemi yöneleyim ne dersiniz ?
Valla Xbox ailesine yeni katıldım. Gold üye olmadan önce Warframe ve Fortnite denedim, oynatıyor. Forza 2 için paketten çıkan 14 günlük triali yeni aktif ettim.Xbox one da ücretsiz oyunları online oynamak içinde live gold üyeliği istiyor mu