WWDC 2016..

Bu konuyu okuyanlar

Yunus Emre Aytemur

Öğrenci
Katılım
31 Mayıs 2016
Mesajlar
11
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
27
Herkese merhaba arkadaşlar.
WWDC 2016 bildiğiniz gibi 13-17 haziranda yapılacak.
Ben macbook almayı düşünüyorum.Daha önce deneyimim olmadı ancak hukuk öğrencisiyim video editleme,tasarım,mühendislik uygulamaları vs.. ihtiyacım olmadığı için şık ve taşınabilir bir cihaz olduğu için macbook air almayı düşünüyorum.Ancak tabiki tek sorun retina ekrana sahip olmaması.

WWDC 2016 beklemelimiyim gerçi sadece 1 hafta kaldı ancak şuan kullandığım bilgisayar yok ve geçen yıllardaki WWDC lere baktığım zaman sadece ios mac os tanıtılmış herhangi bir cihaz,bilgisayar tanıtılmamış.(Yanlışım varsa düzeltin lütfen.)
Yani 2016 daki WWDC de macbook tanıtılmayacak anlamına mı gelmektedir bu ?
Birde ben f klavye kullanıyorum alacağım macbook q klavye olacak çünkü apple.com almayacağım orası pahalı,teknosa,vatan gibi internet sitelerinden alacağım için daha ucuz olacak.Kendi imkanlarımla,normal windows laptoplarda olduğu gibi elime bıçağı alıp klavyeyi sökmem mümkün mü bu konuda bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen mümkün değilse benim için sorun teşkil edecektir.
2015 macbook air kullanan kardeşlerim 128 gb yeterlimi ? içine windows kursam iş yaparmı macbook air.
Teşekkürler.
 

Kocak050

Öğrenci
Katılım
19 Haziran 2016
Mesajlar
7
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
25
Selamün aleyküm, Acaba Şuan yeni bir ıPhone ve Apple Watch almalı mıyım ? Yoksa Eylül 2016 mı beklemeliyim ? Sizce bu tarihten sonra fiyat düşer mi? Birde Apple Watch için; sport modeli normal kayış mı yoksa naylon kayış mı ? Lütfen yardım edebilir misiniz ? (İki kayış arasında çok kaldım)
 
Üst