WOLF TEAM HAKKINDA HERŞEY

Bu konuyu okuyanlar

Gökhan Canlı

Öğrenci
Cezalı
Katılım
17 Mayıs 2018
Mesajlar
17
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
24
Mayıs 18, 2013
5019719111_d5eaca984f_z.jpg


Wolfteam nedir , nasıl oynanır , Wolfteam Softnyx ile Joygame ortaklığında çıkartılan çok oyunculu MMOFPS oyunudur.Türkiye , Avrupa , ABD gibi birçok ülkede oynanan Wolfteam insanlar ile kurt adamların savaşını senaryo almıştır.
Wolfteam‘ın hikayesi , DNA’ları kurtların ki ile benzerlik gösteren paralı askerlerin savaşını konu alır.DNA’ları kurtlara benziyen askerlerin tedavisi Fransız Ordusu’na satılır.Fransız Ordusu buldukları özel birliklerle Wolfteam‘ı zamanla güçlendirirler.Zamanla bu güç Fransız Ordusu’ndan çıkar ve bu kurt DNA’larına sahip olan askerler kendilerine takımlar kurar.Her takımın bir lideri olur ve diğer takım üyeleri takım liderine eksiksiz itaat eder.Wolfteam üyeleri peşinde olan ordularla süreksiz savaşırlar.
Wolfteam Kurtlar

Wolfteam
‘da kurtlar insanlara göre can , vuruş gibi özellikler bakımından daha yırtıcı bir yapıya sahiptirler.Hayalet , zeki , gardiyan kurt gibi çeşitli evrimleşmiş halleri vardır.

Hayalet Kurt
:Hayalet kurt durduğu yerde biraz bekledikten sonra görünmez olur , farkedilmesi çok güçtür.Tekrardan harekete geçtiğinde görünmezliği kaybolur ama kısmi saydamlığa bürünür.Çoklu savaşlarda pek iyi olmasada pusulacak maplarda ya da teke tek karşılaşmalarda oldukça iyidir.Hayalet 2versiyonu bulunmaktadır.
Zeki Kurt:Zeki Kurt canı çok az olmasına karşın en hızlı ve saldırgan karakterdir kurtlar içerisinden.Hızlı ve küçük olmasından ötürü kolay vurulamaz.
Gardiyan Kurt:Kurtlar arasından can ve vuruş gücü olarak en güçlü kurttur.Tek zaafı yavaş olmasıdır.Eğer oyunda 3 – 4 gardiyan bir araya gelirse onların kazanacağına kesin gözüyle bakılır.
Güç Kurt:Canı ve ani saldırılarıyla oldukça güçlü bir kurt olduğu söylenebilir.Savunma ve saldırı yetenekleri birbirleriyle doğru orantılı olmakla beraber yüksektir.Seri saldırılar yapamasa da pusulabilecek maplarda oldukça iyidir.
Vahşi Kurt:Canı yüksektir.Ani saldırılarıyla dikkat çeker.Pusabilir.
Buz Kurt:Savunma saldırılarında oldukça iyidir.Ama uzun mesafe saldırılarında çok büyük zaafları vardır.Düşmani geri püskürtme ve pusma gibi özellikleri vardır.
Deli Kurt:Savunmada çok iyidir.İnsanı kendisine çekip öldürebilir.Canı azdır ve seri saldırılarda bulunamaz.
Wolfteam Rütbeleri

Acemi Er
Ast Er
Er
Kademeli Er
Üst Er
Birinci Sınıf Ast Er
Kademeli Birinci Sınıf Er
Görevli Birinci Sınıf Er
Acemi Onbaşı
Onbaşı
Kademeli Onbaşı
Görevli Onbaşı
Acemi Çavuş
Çavuş
Kademeli Çavuş
Görevli Çavuş
Ast Personel Çavuş
Personel Çavuşu
1.sınıf Ast Başçavuş
1.sınıf Kıdemli Başçavuş

1.sınıf Görevli Başçavuş
Ast Başçavuş
Başçavuş
Kıdemli Başçavuş
Görevli Başçavuş
Ast idari Başçavuş
Kıdemli idari başçavuş
Görevli idari başçavuş
Acemi Asteğmen
Asteğmen
Kıdemli Asteğmen
Görevli Asteğmen
Acemi Üsteğmen
Üsteğmen
Kıdemli Üsteğmen
Görevli Üsteğmen
Acemi Yüzbaşı
Yüzbaşı
Kıdemli Yüzbaşı
Görevli Yüzbaşı
Acemi Binbaşı

Binbaşı
Kıdemli Binbaşı
Görevli Binbaşı
Yarbay
Acemi Yarbay
Kıdemli Yarbay
Görevli Yarbay
Albay
Acemi Albay
Kıdemli Albay
Görevli Albay
Tuğgeneral
Tümgeneral
Korgeneral
General
Orgeneral

Kaynakça
Wolf Team Hakkında Herşey
 
Üst