Yusuf Mutlu
Üyecik
Arkadaşlar Windows 10 bilgisayarım var. Senelerce Windows kullandım ve artık MAC OS deneyimim olsun istiyorum. Windows PC ye MAC OS kurmak doğru olur mu? Teşekkürler...
Windows işletim sistemi kullandığına göre standart özelliklere sahipsin. Windows 10'lu bir bilgisayara Mac OS kurulur tabi ama Mac OS 'lu bir bilgisayar için tam verimli kullanabileceğini sanmıyorum.Arkadaşlar Windows 10 bilgisayarım var. Senelerce Windows kullandım ve artık MAC OS deneyimim olsun istiyorum. Windows PC ye MAC OS kurmak doğru olur mu? Teşekkürler...
Verimli kullanamazsın derken bilgisayarım MAC OS için yeterli donanıma sahip değil diye mi böyle bişey düşündünüz? Eğer donanımla ilgiliyse bilgisayarımın donanımı gayet iyi. Yani çoğu oyunu oynuyorum. GTA V mesela. intel core i5 - 4690 işlemci asus r9 ekran kartı falan var. Donanım sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum. Ama kastettiğiniz verimlilik bireysel alışkanlık ise, yani Windows'a alışan birinin MAC OS kullanmasını uygun görmüyorsanız anlarım. Teşekkürler değerli yorumunuz içinWindows işletim sistemi kullandığına göre standart özelliklere sahipsin. Windows 10'lu bir bilgisayara Mac OS kurulur tabi ama Mac OS 'lu bir bilgisayar için tam verimli kullanabileceğini sanmıyorum.
Bu Dediğinize kaltılmıyorum Piyasa da o kadar yamalı dosya var ki Elbet donanımsal olarak uyum sağlıyor .Bu konuyu açan kişiye YOSEMİTE ZONE yi Öneriyorum Sorunsuz bir şekilde sistem güncellemesi dahi alıyosunuz Yosemite Zone Donanımları Otomatik Olarak Tanınır Hata çıkartan kext leride yok sayar.Kurulum bittiğinde sistem güncellemesi alarak el capitana yükseltebilirsiniz AMD Kullanıcıları da Yosemite Zoneyi yükleyebilirler ama eğer intel kullanıyorsanız işlemciniz core 2 ve üstü olması gerekirWindows' u Mac' te sorunsuz çalıştırırsın ama MacOS' u Windows' ta sorunsuz çalıştıramazsın. MacOS sadece Maclerde sorunsuz bir şekilde çalışır. Windowsta aldığın randımanı MacOS' ta alamazsın bilgisayarına MacOS yüklersen.
Kuramazsın demedik kiMerhaba. Ben Windows 10'un yanına Mac Os X Yosemite 10.10.1'i kurdum. Burada pek bilgi yok. Size önerebileceğim bir yer var @Yusuf Mutlu . O da Technopat Sosyal . Orada sorununu çözebilirsin. macOS
Merhaba Yusuf ;Arkadaşlar Windows 10 bilgisayarım var. Senelerce Windows kullandım ve artık MAC OS deneyimim olsun istiyorum. Windows PC ye MAC OS kurmak doğru olur mu? Teşekkürler...
Bir PC'ye rahatlıkla OS X kurabilirsin. Zevkle çalışır ve Wİndows'ta alamadığın randımanı alabilirsin. Önemli olan donanım uyumu. Uyumlu bir donanım ile gerçek bir Mac OS deneyimi yaşayabilirsin.Veya normal bir PC'e MacOS da kurabilirsin ancak orjinal bir üründe,orjinal bir yazılımla (işletim sistemiyle) çalışmak gibi ne bir zevk ne de bir randıman acıkcası alamazsın.