Windows 7 "Windows başlatılıyor" da kalıyor

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Konu açmaktansa burada sorayım dedim :) Bu aralar pc sık sık elektrik kesintisine maruz kalıyor ve windows açılışında hoş geldiniz yazısından önce "Lütfen Bekleyiniz" yazısı çıkıyor ve en az 10-15sn. kalıyor bu yazının sebebi nedeir ? :huh:

Format atmama rağmen genede düzelmedi :cursing:

hocam o güç bağlantlıları ile ilgili bir sorun sanırsam bizim pc dede bir ara çok oldu baktım iş benlik değil teknik servise yolladım.
beklemeyi derseniz başlangıçta açılan programları kapatarak belki bir nebze düzelebilir eğer yaptıysanız zaten windows 7 20-25 sn yde açılıyor benim gördüğüm genelde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Genel olarak crackle ilgili otomatik aktivasyon yapan bir cd kullanıyorsanız yapabilir. Win7 nin otomatik oluşturduğu 100 mb alanı yeniden oluşturup kurtarma modunda onar diyerek aktivasyonu tekrar yapmayı deneyin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim crea bi kasam var windows 8 di windows 7 pro 64 bit yaptım harddiski başka kasaya takılıyorum açılıyor lütfen yardım bide açılışta donuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sıkıntı bende var pc wındows baslatıyor yazısnda kalıyor en sonunda ya bılgısayarı düşmöanıma verecem verem olsun ölsün yada :) onuncu kattan aşaga düşerken nasıl parçalandıgını izlicem

xandel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1. Win 7 DVD sini DVD sürücüsüne yerleştirin ve onunla bilgisayarı çalıştırın.
2. Windows yükleme ekranı geldiği zaman ileri diyeceksiniz (ilk pencere)
3. ilk ekranı ileri diyip geçtikten sonra gelen ekranın sol altında, Bilgisayarınızı onarın diye yazan yere tıklayın ve işlem başlasın.
4. Windows bilgisayarınızı onardıktan sonra sağ altta yeniden başlat tuşu var basın

65a1558c-4130-45c3-93b4-e1de3c40739d_0.jpg

Problem devam ediyorsa, yukarıdaki anlattığım gibi pc nizi DVD ile başlatın ve Bilgisayarınızı onarın demeyin en altta komut istemi yazan yere basıp alttaki kodları yazın probleminiz kesinlikle çözümlenecektir.

bootrec /fixmbr

bootrec /fixboot

bootrec /scanos

bootrec /rebuildbcd

vesaire86

Asistan
Reaksiyon puanı
3
3. ilk ekranı ileri diyip geçtikten sonra gelen ekranın sol altında, Bilgisayarınızı onarın diye yazan yere tıklayın ve işlem başlasın.
4. Windows bilgisayarınızı onardıktan sonra sağ altta yeniden başlat tuşu var basın

Problem devam ediyorsa, yukarıdaki anlattığım gibi pc nizi DVD ile başlatın ve Bilgisayarınızı onarın demeyin en altta komut istemi yazan yere basıp alttaki kodları yazın probleminiz kesinlikle çözümlenecektir.

bootrec /fixmbr

bootrec /fixboot

bootrec /scanos

bootrec /rebuildbcd

gerçekten işe yaradı. teşekkürler.

yunus64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çok teşekkürler.Bu günde benim işime yaradı.Bilgi paylaştıkça çoğalır.

zagato

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sahte format cdlerinde klasık hatadır bu oncelikle bıos ayarlarına gırıcen (BIOS'a girebilmeniz için anakart modeline göre değişebilmekle birlikte genelde Esc, F2, F1, F10, F11, F12, DEL)boot bolumu olması lazım degılse ınternetten bakarsın (oradakı seceneklerde dvd,cd yazan bolumu en uste ayarla.sonra kaydederek cık (f10 olması lazım savenın yada exit bolumune gec orda save and exıt yazısına tıkla...sonra bılgısayar yenıden baslayacak en ustte bır yazı cıkıcak bır tusa basın felan (bu formatı baslatmak ıcındır her baslayısta basarsan format bastan alır bu yuzden format bıtene kadar bu yazının gecmesını bekle yada format bıtene kadar yenıden basladıgında bu yazı cıkınca hıcbırseye basma...formt ayarlarını yaparken 2 sındede en alttakı seceneklerı secmen lazım sebebi de cakma format cdlerınde dıger ayarlar windows baslatılıyor ya da windows yapılandırılıyor ve dıger gıcın sey windows yuklemelerı basarısız bu 3 hata olusur bunları almak ıstemezsen guncellemelerı kapayıp windows etkınlestırmeyı sonra secıcen ...format bıtınce ıstedıgın programları netten yuklersın sonra wındows update ayarlarını yıne kaparsın...

persepolis55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Size En açık Yoldan Söyleyeyim Eğer arkadaşın pc sinin durumu tahmin ettiğim gibiyse . ister hard diski değiştirin ister format atın (saten Format atılmaz). istediğiniz yolu deneyin pc yinede açılmayacaktır .windows saten işletim sistemine doğrudan erişmez . yani pc açılınca diyen arkadaşlar var pc kesinlikle açılmaz .ister farklı ekran kartı ister farklı ram çaresi yok .o sorun ancak anakarttan(yani biostan kaynaklanmaktadır )önerim anakartı bi kontrul edin

semihmorada

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bootrec /fixmbr

bootrec /fixboot

bootrec /scanos

bootrec /rebuildbcd

Sayende defalarca uğraştığım 32bit win7 , 64bitxp vb. kurulmasına rağmen 64bit win7 kurulamayan sistemi sonunda kurabildim, windows başlatılıyorda takılıyordu. Dediğin komut yöntemi seçeneği ve komutlarıyla sorunu giderdim. En son başlangıç onarmayla sistemi yeniden başlattım ve sorunsuz açıldı. Çok Teşekkürler

adminis12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen eniyisi başkasından win 7 formtı al flasa veya cdye at formt yap çünkü bendede oldu ben kasaya bi tane vurdum reset atmaya başladı bitanedaha vuirdum pc açılmadı üzerine kasayı açıp eksik yer varmı diye bektım kapattım kasayı bir vurduim pc açıldı fakat geng aynı formata başvurdum oldu formatın sonlarında 2saat beklaman lazım çünkü pc recoveri kuruyor sonra pc açılıyor ilk güncellemeleri yükle sonra programları at sonra windows loader ile windowsu etkinleştir pc fıstık gibi olur ama dikkat at advancad system care veya ccleaner programlarından özellikle"regedit"dosyalarını temizleme sonra yine formata düşer yolun ;;;;;;D yardım edebildiysem ne mutlu bana

matrikasaTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bende win 8 pc ye win 7 format atmaya çalışırken olmayınca vazgeçtim ve cd leri çıkardım. açılışta 2 sekme geldi : windowsu kur ve win 8.1 başlat bende win kur bastım ve windows starting ekranında takılı kaldı ama win 8.1 girebiliyorum hala ???

Aapo_6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bilgisayari kapatin f8 e basin guvenli modda girip kapatin sonra normal acin bende oldu ins. Sizdede olmustur olduysa be mutlu bana

Emireseb13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onceki gun ben saglamindirden oyun indirdin gta 4 sonra kapatip ertesi gune kadar acmadim actigimda windows baslatiliyorda takili kaldi yarim saat bekledim olmadi telefondan araştırdım guvenli mod denedim olmadi ne yapmaliyim istetim sistemimintel pentium ekran kati ise samsung saolun. Not;10 yillik bilgisayar eski de ondanmi diye dusundum

58sivas58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Win 7 ultimate 64 bit bilgisayara kuruyorum aciliyor tum guncellemeleri yapiyorum gerekli dosyalarimi yüklüyorum bilgisayar guncellestirmeler sonrasi yenileme yapiyor aciliyor fakat bilgisayari kapattiktan sonra bir daha acilmiyor. Surekli win baslatiliyor yazısında takılı kalıyor. Baslangic onarma falan yapilmiyor boot komutlari iş görmüyor. Sorunum yazilimsal mi donanimsalmi bilgisi olan bilgi verebilirmi. Kırıp atacam yoksa bilgisayarı. 10 gundur format atip duruyorum olmuyor. Bu arada masaüstü bilgisayar.

Memoti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende aynı sorundan dolayı güvenli modda başlattım ama dosyalar yüklenirken drivers\CLASS. SYS
De donup kaldı . Yardımcı olurmusunuz lütfen

PEDERHOZEmert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesin çözümü buldum arkadaslar sırf bunun icin siteye kaydoldum zaten youtube dan takip ediyordum sdn yi çözümü şu hic formata biosa guvenilir moda gerek yok. Ekran kartini cikarin guzelce temizleyin ramleri de cikarin geri takin sora sadece ekran kartini (eger sicaksa) buzluga koyun 2 dk bekleyin sonra geri takin bilgisayar acilirken sistem onarma yapapicak ve duzelicek sorun

Aliaadin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
açılışta f8 bas güvenli modda aç sistem geri yükleme yap anladıgım kadarıyla recoverin çalışmıyor eyer çalışıyorsa f8 bastıgında pc onarımı diye bi satır çıkar onunlada sistem geri yükleme fabrika yarlarına dönme yada bilinen en iyi başlangış seçeneklerinden muhtemelen pc yi açarsın olmadı formatla en temizi :)
Bende güvenli modda açılmıyor

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
USB'ye Windows 7 ISO yansımasını yazdırın, daha sonra Setup'da bilgisayarımı onar seçeneğine tıklayın. Bu yoldan Safe Mode'da başlatıldığında açılacaktır.