Uydu eksik kanal sorunu

Bu konuyu okuyanlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncelleme kısmını aktif hale getirmek için kutucuğun içini işaretlemen ve parametrelerin yazılı olduğu yeri tıklaman (kırmızı yapman) gerekir. O durumda güncelleme yazısı aktifleşir.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg 42ls575s model televizyonun uydu ayarları nasıl yapılıyor? yanlışlıkla tüm kanalları sildim, arama yapınca geldi ama 900 küsür kanal görünüyo fakat en fazla 300-400 kanal var. sıralama da yapamıyorum mavi tuş aktif değil. yardımcı olursanız sevinirim
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
settings>ayar>uydu ayarı>yeni uydu ekleyip uydu alıcı verici kısmına 11844,V,2222 parametrelerini yazarsan tüm kanallar çıkar. Yeni eklediğin uydunun LNB'si Türksat LNB'si ile aynı olsun. (Örneğin "A") LNB açık seçtikten sonra kaydet ve Manuel aramadan TURKSAT' ı "İLERİ" tıklayıp atladıktan sonra sadece yeni uyduyu tarat. İkisini de taratırsan kanallar çifter çifter çıkar.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
ARkadaşlar selamlar,
LG 47 LM640s kullnıyorum...
Belirttiğiniz gibi Türksattaki parametreleri girip arama yaptrdığımda baya kanal buluyor fakat Show Atv vs gibi kanalları bulamıyorum.
yukarıdaki msjlarda belirtildiği gibi;
Yeni bir uydu ekleyip
11844 V 2222
12015 H 27500
frekanslarını girdiğimde ise sinyal yok uyarısı alıyorum ve bu nedenle "manuel arama " kısmında Güncelle butonu aktif olmadığından güncelleme yapamıyorum.
İkinci uyduya Show tv, atv vs frekanslarını da tek tek girmeme rağmen yine Snyal Yok uyarısı alıyorum.
Sebebi ne olabilir?
Şimdiden herkese teşekkürler
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yeni oluşturduğun uyduda DVBS yerine DVBS2 denemeni öneririm. Sinyal kalitesi ve seviyesi göstergeleri aktif olmalı. Ayrıca hem LG'de yüklü olan Turksat uydusunu hem yeni oluşturduğun uyduyu taratırsan tüm kanallar çıkar ama birçok kanal da çifter çifter çıkar.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş emeğin için tşkr beni sinir harbirden kurtardın saolasın...
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki 42lm640s te ntvspor maç esnasında şifreye giriyor. bunu çözmek için ne yapmak gerekior. bilen varmı??
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
NTV Spor şifreli yayın çözümü, Digiturk veya D Smart satın almak ya da karasal anten ile seyretmek.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Önerin için teşekkürler fakat DVSB2 de de sinyal kalitesi ve seviyesi sıfır olarak görülüyor (11 844 V 2222 ve 12015 H 27500 de ) Tv nin standart frekanslarında ise sinyal kalitesi 68 seviyesi ise 100 olarak görülüyor..
Çıldırmamak elde değil...
bunun mutlaka bir yolu vardır die düşünüyorum :(
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG 47LM640s, LG 42LM640s, LG 42LS575s vs için uydu ekleme ve arama.
SETTINGS>AYAR>UYDU AYARI>UYDU EKLE>UYDU LİSTESİ>DİĞERLERİ seçtikten sonra Lnb: 9750/10600, uydu Alıcı Veici: 11844,V,2222 yazıp LNB Gücü: Açık, DISEqC A (iki çanak kullanıyorsanız mevcut Türksat uydunuz ile anı DISEqC olacak.) Bu ayarları kaydettikten sonra cihazınız bu kaydınızı tek çanak kullanıyorsanız Uydu 2 olarak ekleyecektir. Bütün bunları yaptıktan sonra SETTINGS>AYAR>MANUEL ARAMA'ya gelip Uydu 2 seçtikten sonra Ağ Arama kutusuna onay işaretini koyup GÜNCELLEyi tıklarsanız tüm Türksat kanalları çıkar. Çıkmayan bazı kanallar için Türksat'ın web sitesine girip oradan istediğiniz kanalların parametrelerini
yeni oluşturduğunuz uyduya tek tek girip yeniden ağ arama güncellemesi yaparsanız tüm kanallar tamamlanmış olur.
TVnizin sürekli güncel olması için ise SETTINGS>DESTEK>YAZILIM GÜNCELLEME seçtikten sonra, Yazılım Güncellemeyi AÇIK seçerek en son sürüm sürüm taraması yaptırın.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Birkaç düzeltme ile yeniden yazdım. LG 47LM640s, LG 42LM640s, LG 42LS575s vs için uydu ekleme ve kanal araması:
SETTINGS>AYAR>UYDU AYARI>UYDU EKLE>UYDU LİSTESİ>DİĞERLERİ seçtikten sonra LNB: 9750/10600, Uydu Alıcı Verici: 11844,V,2222 yazıp LNB Gücü: Açık, DISEqC A (İki çanak kullanıyorsanız mevcut Türksat uydunuz ile yeni eklediğiniz uyduda aynı DISEqC kullanılacak.) Bu ayarları kaydettikten sonra cihazınız bu kaydınızı, tek çanak kullanıyorsanız Uydu 2 olarak ekleyecektir. Bütün bunları yaptıktan sonra SETTINGS>AYAR>MANUEL ARAMA'ya gelip Uydu 2'yi seçtikten sonra Ağ Arama kutusuna onay işaretini koyup GÜNCELLE'yi tıklarsanız tüm Türksat kanalları çıkar. Çıkmayan bazı kanallar için Türksat'ın web sitesine girip oradan istediğiniz kanalların parametrelerini yeni oluşturduğunuz uyduya tek tek girip yeniden ağ arama güncellemesi yaparsanız tüm kanallar tamamlanmış olur.
LG Smart TVC'nizin sürekli güncel olması için ise, SETTINGS>DESTEK>YAZILIM GÜNCELLEME seçtikten sonra, Yazılım Güncellemeyi AÇIK seçin ve en son sürüm taraması yaptırın.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
kanal listesini düzenlemek için mavi tus hiç görünmüyor baska yoldan yapılabıliyormu...teşekkürler
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Akıllı kumanda yoksa, kumanda yerine bilgisayar için kullandığınız usb ile bağlanan mouse kullanabilirsiniz.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi akşamlar bende lg42lm620s tv var kumandaya kanal değiştirmek için tuşa basıyorum ama program listesi çıkyor istediğim kanala geçemiyorum yardımınız için şimdiden tşkler
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar lg660 s aldım çift çanak var ama taradıgımda sadece türksatı buluyor hotbird bulamıyor ne yapmam gerekiyor
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hotbird için SETTINGS>AYAR>UYDU AYARI>UYDU EKLE>UYDU LİSTESİnden Hotbird'i ekledikten sonra manuel aramadan ağ güncellemesi ya da tarama yaptırabilirsiniz.
Hazır uydu kanal listesi isteyen arkadaş Türksat'ın internet sitesinde bulabilir
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaa arkadşlar bende lg 47LM660S var uydu ayarları bozuldu dediğiniz gibi UYDU 1 'e TURKSAT 42E ayarlanacak,
LNB FREKANSI; 9750/10600
uydu alıcı verici 11012 V 30000
LNB GÜCÜ: AÇIK
DİSEqC: A işlemini yapıyorum fakat udu alıcı verici değiştiriyorum fakat çıkış yapınca bir öncekine dönüyor kanal lar hep gitti yardımcı olursanız duacınız olurum :)
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde lg tlevizyonum var ma kanal arama yapınca tüm kanallar siliniyor mu
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
eksik kanal buluyorsanız LNB frekansını {LNB FREKANSI; 9750/10600] şeklinde ayarlayın buradaki 10600 frekansında doğru arama yapıyor 10750 vs gibi arama yaparsanız birkaç kanal buluyor
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
ayar yaparken UYDU ALICI VERİCİ 11729,V,1555 yazıyor bunu 110 V 30000 yapamıyorum değişmiyor
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
vestel led tv aldık, uydu alıcı dışarıdan, kanalları bulamıyorum :(
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG LN575S modelini aldim, solediklerinizi yaptım cogu zaman manuel frekans girmeye calisirken ekle ekranı gelmeden tv otomatik acilip kapandı. solediklerinizi yaptıgımda da malesef sinyal yok ve kanal cıkmadı. bu arada müstakil değil canak merkezi. yalnız ben buna bu parayı digiturke para vermek icin almadım yani. LG bok gibi sistem yapmış.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadslar bu LG lm620s dahılı uydu alıcısında natıonal geograpıc hd kanalları buldu ama hepsı kapalı c modulu yok falan yazıyor bu kanalları acmanın bır yolu yokmudur....
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar,uydu anten yapılandırmasını özellikle diseq ayarını tam ve eksiksiz yapın,tesisatta sorun yoksa(şüpheliyorsanız başka bir cihazla test edin)tv nin çalışmaması için bir sebep olamaz
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
servisi arayıp durumu izah edersen sana seslı yanıt sıstemı ile yol gosterırler. muhtemelen senın bant aralıgın yanlıstır. bendede aynı sorun vardı musterı hızmetlerı yol gosterdı yanlıs olanı duzelttım frekansı da verıyolar gırıp tarattırıyolar sonra 400den fazla kanal buluyo. kolay gelsın.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de mavi tuş kanalları seçtikten sonra silinik gözüküyor taşıyamıyorum yani
 

Son mesajlar

Üst