Twitter’da (Bazı) Markaları Takip Etmek İçin Yaş Sınırı Geliyor

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rom.

Müdavim
Emektar
Katılım
11 Aralık 2008
Mesajlar
15,332
Reaksiyon puanı
177
Puanları
63
[h=1]
Bieber.jpg
[/h]
Buddy Media ve Twitter geçtiğimiz günlerde ortak bir uygulamaya imza attıklarını açıkladılar. Bu ücretsiz servis ile birlikte Twitter’da markalar içeriklerinin görüntülenmesi için yaş sınırlaması koyabilecekler.

Alkollü içecek üreten firmalardan talep görmesi beklenen bu uygulama ile Twitter’da markalar içeriklerine belirli bir yaşı aşan kullanıcıların ulaşabilmesini sağlayabilecekler.

Geçtiğimiz aylardan itibaren bazı alkol markaları ve küçük gruplar için bu özelliğin beta sürümünü test eden Twitter ve Buddy Media geçtiğimiz günlerde yeni servisini tüm kullanıcılara açtı.

Yaş problemi pek çok pazarlamacı için sıkıntı yaratmaktaydı ve markalar takipçilerinin “yaş taramalarını” kendi kendilerine yapmak zorundalardı. Ancak yeni özellik bütün bunları değiştirecek. Bakalım nasıl çalışıyor:

- Kullanıcı @marka ‘yı takip etmeye başladığında, markaage.twitter.com ile direk bağlantı kurup kullanıcıya bir mesaj atacak.
- Kullanıcı age.twitter.com adresini ziyaret edecek ve buraya yaşını girecek. Bu bilgiler markayla paylaşılmayacak.
- Kullanıcının yaşı markanın belirlediği sınıra uyuyor ise otomatik olarak takip süreci başlayacak.
Twitter-Age.jpg

Kullanıcılar yanlızca bir kez bu süreci yaşayacak. Bu hizmetin markalar üzerinde ne gibi artıları olacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.


Alıntı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst