Türkiye’nin ilk Quantum Dot TV’si

Bu konuyu okuyanlar

fragger

Exemplary Сasual Dating Genuine Females
Cezalı
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,060
Puanları
113
womanwatchingtv.jpg





Arçelik bir ilke daha imza attı. Arçelik, Mayıs ayında nanoteknoloji ürünü olan Türkiye’nin ilk ‘Quantum Dot Televizyonu’nu tüketicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Üretimi Türkiye’de yapılan Quantum Dot TV, devrimsel nitelikteki geliştirilmiş renk teknolojisi sayesinde kullanıcılara gerçekçi, profesyonel izleme deneyimi yaşatıyor.

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: “Ar-Ge ve inovasyon gücümüzü kullanarak televizyonlarımızı endüstrideki en gelişmiş teknolojilerle donatıyor ve Türkiye’de üretiyoruz. Bugüne kadar Türkiye’de birçok ilki gerçekleştirdik ve dünyanın en yeni teknolojilerini tüketicilerimizle buluşturduk. Benzersiz, güvenilir servis ağımız ile satış sonrasında da yıllardır en iyi hizmeti sunmayı başardık. Servislerimiz her bir dakikada 2 adet TV’yi kullanıcılara ulaştırıyor, montaj gerçekleştiriyor. Şimdi de gelecek televizyon teknolojilerinde son nokta olan Quantum Dot TV’yi Arçelik A.Ş. farkıyla tüketicilerimizin beğenisine sunuyoruz. Mükemmel televizyon izleme deneyimi yaşatmak amacıyla düzenli olarak araştırmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımız sayesinde, tüketicilerimizi ilklerle tanıştırıyoruz.

TV teknolojisinde farklı bir boyut

Arçelik, Türkiye’nin ilk Quantum Dot TV’sinde UHD çözünürlük ile Quantum Color Gamut, QHDR, Micro Dimming ve Video Perfection Engine teknolojilerini sunarak “gerçek renklerle” etkileyici görsel deneyim yaşatıyor.

Quantum Color Gamut özelliği ile daha zengin renk

1491899595_Quantum_DOT_TV_INT.jpeg


Arçelik Quantum Dot TV’de, en gerçek beyazı ve en canlı renkleri elde etmeyi sağlayan Quantum Color Gamut teknolojisi sayesinde daha zengin gerçek renklerden oluşan etkileyici bir görüntü sunuluyor.

Quantum Dot teknolojisinin nano boyuttaki parçacıkları sayesinde Arçelik Quantum Dot TV, Standart Led TV’lerden farklılaşıyor. Quantum teknolojisinde bulunan nano parçacıklar, boyutlarına göre farklı renkte ışık yayarak çok daha zengin bir renk uzayı elde edilmesini sağlıyor.

Ayrıca 1 milyar renk sunan 10 bit panel teknolojisi ile standart TV’lere nazaran 64 kat daha zengin renk paletine ulaşmak mümkün oluyor.

QHDR ile daha dinamik parlaklık

HDR yani yüksek dinamik aralık teknolojisi, görüntüdeki çok parlak ve karanlık alandaki detayların bile net görünmesini sağlıyor. Arçelik Quantum Dot TV’lerinde kullanılan QHDR teknolojisi sayesinde, HDR özelliğine sahip Standart TV’lerden üstün olarak, nano parçacıkların sağladığı zengin renkler ve ultra parlak ekran ile tüm detayları gerçeğe en yakın şekilde sunabilen görüntü kalitesi elde ediliyor.

Arçelik ile ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

https://pembeteknoloji.com.tr/turkiyenin-ilk-quantum-dot-tvsi-2569/
 
Üst