Türkiye'nin en iyi bankası hangisi?

Türkiye'nin en iyi bankası hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    42

Bu konuyu okuyanlar

by efsane

Müdavim
Cezalı
Emektar
Katılım
10 Aralık 2008
Mesajlar
14,680
Reaksiyon puanı
2,135
Puanları
113
Furkanım şundan bahsetsene biraz, nedir ne değildir, nasıl kullanıyorsun?
Mesela hesap açma, mevduat, kredi gibi normal bankacılık işlemleri olmuyor mu?

Abicim banka tamamen sanal, yani resmi bir kurumu yok. Finansbank'ın alt şubesi gibi bir şey. Diyorlar ki, şube masrafımız olmadığı için biz sizden havale, EFT ücreti almıyoruz. Hesap işletim ücreti de almıyoruz.

Hesaplar bireysel olarak açılıyor abicim, elbette istersen paranı faize yatırabiliyorsun ama istemezsen de üzerine durdukça eklenmiyor. Kredi veriyorlar ama ben hiç almadım. Kazandığım paranın tamamını kullanmama izin veriyor, herhangi bir kesinti de yapıyor ekleme de.
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,324
Puanları
113
Az evvel sitesine girip bir inceleme yaptım da ihtiyaç faiz oranları diğer bankalardan epey yüksek gözüktü be Furkanım. Bir arkadaş geçenlerde ihtiyaç kredisi kullandı, Yapı Kredi'den, sanırım 25 bin lira için iki yıl ödemeli %1.19'dan almıştı, merakımdan bu enparaya baktım da aynı şartlarda %1.49 istiyor... Ki, bu bayağı yüksek bir fark tutuyor. Sigortası, masrafı olmasa bile yine de aldıkları faiz arayı kapatmaya yetmiyor. EFT işine gelince ben Halkbank'tan maaşımı aldığım için bazen bir yerlere göndermem gerektiğinde internet üzerinden EFT ile gönderdiğimde tek kuruş masrafı onlarda almıyorlar.
 

teote

Öğrenci
Katılım
3 Mayıs 2015
Mesajlar
37
Reaksiyon puanı
11
Puanları
8
Sabirli , iyi niyetli, aciklayici cevaplar icin herkese tesekkurler. Hep boyle tartisabilsek keske. Bankasiz hayat ne yazik ki imkansiz. (Gecenlerde Cubbeli A.H. da sigorta gunah diyordu) Faizsiz yatirsan senin parani baskasina faizle satiyor. Enflasyondan deger kaybediyor. Faize yatirip faizi ihtiyac sahibine vermeye kalksan seytan devreye girip aklini calar, enflasyon falan diye. Altin alsan altin degerlenince kazancin sistemde olan birinin kaybindan gelir. En iyisi yurtdisinda faize yatirmak galiba :)
Garanti internet iyi ama havale, eft, hesap kesim ucreti filan alir. Cok acimasiz degil .
 

demirdmr

Asistan
Katılım
28 Şubat 2017
Mesajlar
128
Reaksiyon puanı
21
Puanları
18
Yaş
34
Banka denildiği zaman genellikle aklımıza yatırdığımız faturalar, krediler ve kredi kartları gelir. Ama şu an bu yazı da anlatacaklarım bankaların hiç bilmediğiniz yönleri üzerine bir araştırma. Dünyanın en güçlü bankası olarak seçilen bankaların sermaye güçleri karşılaştırılarak bu araştırma yapılmış. Dünyanın en güçlü bankalarının listesine bu yazıda bakabilirsiniz.
 

İsyankar97

Asistan
Katılım
12 Şubat 2018
Mesajlar
261
Reaksiyon puanı
61
Puanları
28
Yaş
26
Bence en iyi banka KuveytTürk faizsiz islami banka, tabi bu benim görusum
 

ozkanvurgun43

Asistan
Katılım
10 Temmuz 2018
Mesajlar
159
Reaksiyon puanı
63
Puanları
28
Yaş
22
Benim işbankasında hesabım var ziraate taşıyacağım.En çok müşteri ve mevduat ziraatte.Faiz oranlarıda daha iyi birçok bankadan.En iyi bankalar dsvlet bankalarıdır.Devlet bankalarından herhangi birinin kartını herhangi bir devlet bankası atmsine takıp ücretsiz işlem yapabilirsiniz.Bu özellik çok iyi.Ayrıca zengin insanlar daha da zengin olacağına devlet daha da zengin olsun.En azından devlet kazandığı parayı iyi işlerde de kullanıyor.İşbankası gerçekten iyi banka ama yine de taşıyacağım çünkü bazen işcepte yatırım ürünlerinde geçerli yatırım hesabı bulunmamaktadır hatası alıyorum ama benim yatırım hesabım var.Müşteri temsilcileri sorun yok diyor.Ayrıca bir ara atmleri bozulmuş ziraat atmsinden yatırdım 2 tl 77 kuruş işlem ücreti alındı.Ama devlet bankalarından birinde olsaydı hiçbir sorun olmazdı çünkü yaşadığım yerde ziraatin 5 vakıfın 3 halkbankın 3 atmsi toplam 11 devlet bankası atmsi var hepsini ücretsiz kullanabilirdim.En iyisi devlet bankalarıdır.
 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
Devlet ile anlaşmalı bankalar zaten her şeyi ücretsiz hizmet şeklinde veriyor, ben devlet bankalarını tercih ediyorum ve sıkıntıdan uzak mis gibi her şey... Kredi olayına hiç girmedim şu ana kadar, o yüzden bilmiyorum o kısımları... Ayrıca ben faizsiz bankacılıkla işlem yapıyorum.
 
Üst