Turkcell T50 Turkcell (stock) Romu Yükleme

Bu konuyu okuyanlar

C10H15N

Öğrenci
Katılım
2 Ocak 2014
Mesajlar
39
Reaksiyon puanı
6
Puanları
8
Arkadaşlar 800 mb olan mı orjinal rom linki yoksa 600 mb olan mı?
 

ilbay96

Öğrenci
Katılım
18 Nisan 2015
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
slmlar arkadaşlar bu platform tools un içindeki recovery imgde sorun var ben başka bir siteden t50 orjinal recovery imajını indirdim burdakiyle değiştirince orjinal roma geri dönebildim
 

Ahmethz

Müdavim
Emektar
Katılım
7 Eylül 2006
Mesajlar
12,440
Reaksiyon puanı
398
Puanları
83
Turkcell t50 pişmanlıktır :)
 

kaancan09

Öğrenci
Katılım
11 Nisan 2015
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
BU hatanın aynısı bende de var sanırım romda bir sıkıntı var

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İlk mesajdaki adimlari dogru sekilde yaparsaniz hata almazsiniz.
bunun aynısı bende de var dönemedim bi türlü stock roma...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Selamun aleyküm kardeş kaç kez aynısını yaptım ama yine olmuyor biraz ilerledi 24'ten sonra bu hatayı veriyor ve kapatıyor lütfen yardım et sistem uygulamalarını sildim root ile bilmeden geri getirmem lazım.

WV15qm.jpg
kardeşim bu hatanın sebebi platform tools ' un içinde olan recovery dosyasının orjinal roma uygun olmaması.
Çözümü : turkcell t50 orjinal recovery dosyasını indirip ( http://www54.zippyshare.com/v/70773952/file.html ) platform tools klasörüne atıp (platform toolsdaki recovery dosyasıyla değiştirip yani )adımları tekrar uygulamak ben şimdi yaptım sorunsuz hallettim.
 

a.lee_85

Öğrenci
Katılım
20 Ağustos 2015
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
YÜKLEMEYİ YAPAMAYAN ARKADAŞLAR BURAYI OKUSUN!

Arkadaşlar "mic check" arkadaşa yüklenmeyin bu kadar. Arkadaşın anlatımı tamamen doğru ancak ben de T50 stock rom a geçerken aynı hatayı aldım ve çözümü buldum ve sorunsuz geçtim. Şimdi size anlatacağım ancak işlemi yapacağınız pc de internet olmalı ve windows oto update açık olmalı kesinlikle.(bunu windows 7 yüklü bir pc de yaptım) Telefonu usb hata ayıklama moduna alıp pc ye bağlayın. Aygıt yöneticisine girin. Android yazan aygıtı tıklayın ve altındaki sürücüyü "bu aygıtın sürücü yazılımını sil" kutucuğunu da işaretleyerek sürücüyü tamamen kaldırın. Telefonun pc ile bağlantısını sakın kesmeyin ve Pc yi yeniden başlatın. Pc açılınca sürücü eksik olduğunu söyleyecek ve windows update' in bunu otomatik yapmasını isteyip istemediğinizi soracak.Evet sürücüleri otomatik yükle deyin.Sabırla sürücüyü bulup yükleyene kadar bekleyin (bu bazen 5 dk sürebiliyor sabredin). Bunu sormazsa da paniğe kapılmayın :) Windows update açarak güncelleme denetle deyin ve göreceksinizki bulduğu güncellemeler arasında google veya adb driver gibi bir şey yazacak. Onu seçip kurulumu sağlayın. Bu kısım çok önemli ! Bu sürücü yükleme işlemi bitince PC yi kesinlikle tekrar başlatın! Artık "mic check" arkadaşın anlattığı adımları gönül rahatlığı ile uygulayabilir ve Stock rom a sorunsuz geçebilirsiniz. Adımları uygularken her adımı sırayla ve en az 5-6 saniye bekleyerek yapın. Ayrıca ikinci kodu yani "@ADB reboot bootloader" yazdıktan sonra telefon açılıyor ama ZTE ekranında donuyor. Siz buna aldırmadan son kodu da yazdıktan sonra adınlara devam edin.
NOT: Bu işlemlerin aynısını İspanya Rom'a geçemeyen arkadaşlar da uygulayabilir ve sorunsuzca ispanya Rom'a geçebilir.
NOT2: Bu işlemler daha önce farklı T50 cihazlarda defalarca denedim ve hepsinde de sorunsuz bir şekilde İspanyaRom' dan TurkcellStockRom'a veya TurkcellStockRom'dan İspanyaRom ' a geçiş yaptım. Sizde olmuyorsa bunun nedeni mutlaka ya sürücüyü yükleyemiyorsunuz ya da anlatılanları eksik veya yanlış sıra ile uyguluyorsunuz.

Umarım bu yazım sizler için faydalı olur. İyi günler...
 

Çı_LG_ıN

Öğrenci
Katılım
10 Şubat 2015
Mesajlar
22
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Kaancan kardeş sonradan cevaplasanda yine de teşekkür ederim ben birşey yapamayıcna garantiye yolladım 1 gün içinde rom atıp geri yolldarıalr sorunum kalmadı.
 

rawkid

Müdavim
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
7,253
Reaksiyon puanı
1,316
Puanları
113
Turkcell'in yeni verdiği guncellemelerle artık bu dosyalar çöp oldu. Yenilemeyi de düşünmüyorum. T50 pismanliktir. Elinizden çıkarmaya bakın.
 
F

Fatih özhan

SDN Okuru
Hocam bende stock ROM saten yüklü de tekrar stock ROM ata bilirmiyim root altımda kaldiramiyorum telefonu ilk aldığım gün gibi yapmak istiyorum temizlemek için. Bazı uygulama lar kurdum telin sistemiyle bütünleşti silsemde telde etkilerini bıraktılar
 

feritileri

Öğrenci
Katılım
30 Aralık 2017
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
1
Puanları
1
Yaş
51
Arkadaşlar belki hala ihtiyacı olan vardır diye yazıyorum. Orjinal recavery yükleyince oluyor. Platformda olmuyor. Orjinal in linkleri bozuk ancak bulmak çok kolay indirdiğimiz Orjinal rom zip ini açın update. Zip yani içinde Orjinal recovery var.adb klasörü içine çıkarın. Dikkat zip i hiç değişiklik yapmadan kapatınız.
 

MuslumFidell

Öğrenci
Katılım
1 Mayıs 2018
Mesajlar
97
Reaksiyon puanı
30
Puanları
18
Yaş
23
Kopyalarken öğe bulunamadı hatası alıyorum . !
 
Üst