Tamam bakayımThe walking dead 7.sezon telif yememia bir site onerirmisiniz lutfen bitiremedim yeni sezon baslicak acil
Tamam bakayımThe walking dead 7.sezon telif yememia bir site onerirmisiniz lutfen bitiremedim yeni sezon baslicak acil
İnternette araştır diziay favorim belki onda vardır.Rica etsem 7.sezon altyazisini gonderebilir misiniz
Korkunç gece izlenmeyeceği kesin zombiler falan. Bir bölümünü izlemiştim otoyolda sıkışmışlardı...Bu dizi sarıyor mu?
Korku ise sarar o zamanKorkunç gece izlenmeyeceği kesin zombiler falan. Bir bölümünü izlemiştim otoyolda sıkışmışlardı...
Bir bölümü daha vardı bi yerde sıkışmışlardı...
Hep sıkışıyorlar dövüşüyorlar anlamadım bu iş?![]()
Korkmasanız bile gece rüyanıza girebilir izlemeye gerek yok.Korku ise sarar o zamanKorkunç gece izlenmeyeceği kesin zombiler falan. Bir bölümünü izlemiştim otoyolda sıkışmışlardı...
Bir bölümü daha vardı bi yerde sıkışmışlardı...
Hep sıkışıyorlar dövüşüyorlar anlamadım bu iş?![]()
![]()
Popcorn Time'da vardı. Programı indirmen gerekiyor orada birçok filmi ve diziyi bulabilirsin.Merhaba. 1 haftadır the walking dead izliyorum. Muhteşem ötesi bir dizi. Ama 7. sezon türkçe altyazılı bir site bulamıyorum. İngilizce altyazıyla idare ediyorum ama keyi çıkmıyor, üçünü anlıyorum ikisini anlamıyorum. tavsiye etdiğiniz bir site varmı ?