Tavsiye - Nokia 7 Plus

Bu konuyu okuyanlar

FlickersLears

Öğrenci
Katılım
27 Haziran 2018
Mesajlar
21
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Tavsiye%2B-%2BNokia%2B7%2BPlus2.jpg

Nokia 7 Plus İncelemesine yer verdiğimiz bu makalede, merakla beklenen bu yeni modelin bazı teknik ayrıntılarına yer vereceğiz. Bilindiği gibi, android nesil telefonlardan önce, klasik cep telefonlarını üreten ve pastadan en büyük payı alan firma, sağlam telefonlar üreterek tüm dünyada en iyi cep telefon üretici firması olmayı başarmıştı. Ancak android cep telefonlarının piyasaya çıkması ile bir afallama dönemi geçirmiş olan Nokia yarışın çok gerisinde kalmıştı. Şimdi yeniden çok kaliteli ve uygun fiyatlı telefon modellerini satışa çıkaran Nokia eskisi kadar olmasa da piyasada söz sahibi olmaya aday. Nokia 7 Plus İncelemesine gelince…

Nokia 7 Plus Teknik Özellikleri


Android 9.0 işletim sistemini ve 8.1 Oreo işletim sistemini kullanan bu model, 6 inç ekran boyutuna sahip ve 1080 x 2160 P ekran çözünürlüğü ile geliyor. Kameraları ise 12 mega piksel ve 16 mega piksel olarak tercih edilmiş. SnapDragon 660 işlemcisi 8 çekirdekli ve 2200 MHz frekansta çalışıyor. Dahili depolama alanı ise 64 GB ama ek alan isteyenler için Nokia micro SD desteği de sunuyor. Telefonun bataryası ise 3800 mAH kapasitede ve oldukça iş görür yeterli bir konuşma, video ve müzik dinleme zamanı tanıyor.

Tavsiye%2B-%2BNokia%2B7%2BPlus.jpg

Nokia 7 Plus Güvenlik Sorunu var mı?

Bu konuda bazı söylentiler var, Çin tarafından şifre edilmemiş kullanıcı bilgilerinin üçüncü şahıslara ve kurumlara gönderildiği ile ilgili söylentiler dolaşıyor. Bu nedenle Nokia 7 Plus alırken, Avrupa çıkışlı olanı almanız ve Çin’den satın almamanız tavsiye ediliyor. Bu durum, bir yanıltmaca olabilir. Telefonun Avrupa eliyle satışını sağlamak istediklerinden dolayı böyle bir iddiayı ortaya atmış olabilirler. Ancak Çin ile elektronik sektöründe, hack ve şifreleme yazılım alanlarında baş edecek bir otorite yok. Çin, isterse her türlü güvenlik önlemi alınmış olan her türlü cihaza sızabilir.

Kaynak:Tavsiye - Nokia 7 Plus
 

inann

Profesör
Katılım
4 Şubat 2018
Mesajlar
2,455
Reaksiyon puanı
953
Puanları
113
Hepsiburadada 2600 tl sanırım. Bence o bütçenin daha altına meizu 16 almak varken nokia 7 plus alınmaz.
2000 bandına düşerse olabilir.
 
Üst