Survivor Seda Demir Kimdir?

Bu konuyu okuyanlar

Hakan Göçmez

Asistan
Katılım
11 Ocak 2017
Mesajlar
343
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33
Mobba1.jpg


Survivor 2017’de yer alacak isimler arasında yer alan Seda Demir, uzun süreden beri magazin gündeminde yer almıyordu.

Seda Demir’i Hatırladınız Mı?

Survivor Seda Demir ile birlikte önümüzdeki hafta itibari ile başlayacak. Yeni sezonun başlayacağı Survivor’da geri sayım başladığı gibi yarışmacılar da merak ediliyor.

Survivor Seda Demir olarak şu anda en çok aranan isimler arasında olan ünlü isim, daha önce Yaprak Dökümü adlı dizi ile tanınmıştı. Televizyon tarihinin en çok sevilen dizilerinden birisi olan Yaprak Dökümü’nde oynayan Seda Demir, oldukça pasif bir karakter olan Sedef rolünde karşımıza çıkmıştı. Ali Rıza’nın oğlu Şevket’e aşık olan fakat bir türlü açılamayarak tüm dizi boyunca platonik bir aşk yaşayan Sedef, narin yapısı ve güzelliği ile dikkat çekmişti.

Survivor Seda Demir İçin Uygun Mu?

Narin ve minyon yapısı ile dikkat çeken Seda Demir için özelikle Survivor’un uygun olup olmadığı sosyal medyada tartışıldı. "Bana çok şaşıranlar olmuş" diyerek sosyal medya hesabından eleştirilere karşı yanıt veren Seda Demir, oyunculuğunun yanı sıra spora önem verdiğini ve çok iyi bir sporcu olduğunu söyledi. Survivor için hazır olduğunu söyleyen Survivor Seda Demir, kişilerin kendisini hafife aldığını söyledi.
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,116
Puanları
113
dünya tatlısı sedef idi ama kendi özünde de aşırı tatlıdır...
 

pesimist

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,590
Reaksiyon puanı
2,007
Puanları
113
Yaş
40
Kadıncağız tatlı
 
Üst