<<Dkn nyz>>
Dekan
Moto z ye aldım çok güzel
Merhaba,Spigen Türkiye öncelikle iyi çalışmalar dilerim. 11 Ocak tarihinde websiteniz üzerinden Xiaomi Mi 8 Spigen Rugged Armor kılıf satın aldım. Geçen hafta görüştüğümde kılıfın daha Türkiye'ye gelmediği söylendi. Ürünler bu hafta içinde elinize ulaşıp müşterilerinize kargolanmaya başlayacak mı acaba? Bilgi verirseniz sevinirim.
Ayrıca geliştirdiğiniz teknolojiler sayesinde telefon kılıflarına ve ekran koruyucularına yeni bir bakış açısı getirdiniz. Ekran koruyucunuzu güvenle kullanıyorum. Spigen markası altında umarım Türkiye'de daha fazla ürün çeşitliliğine yer verirsiniz; biz kullanıcılar bu ürünleri deneyimleme fırsatı buluruz. İyi günler.
Merhaba,merhaba,
cep telefonu dışında başka bir ürün için private label üretim yapabilir misiniz?
teşekkürler
Merhaba,Merhaba,
S7 edge Thin Fit Ultra Ince Black kılıf stoklara gelecek mi. Yaklaşık 6 aydır türkiye stoklarında yok.
Bir ay önce yakında stoklarımızda olacak dediğiniz ürün hala stoklarınızda yok. Siz insanların isteklerini ciddiye almamaya devam ederseniz yakında kimse sizden ürün almamaya başlayacak. Ben yurtdışından sipariş versem daha hızlı gelirdi ürün.Merhaba,
Konu ile ilgili departmanımız thin fit serisi ürünün yakın zamanda stoklarımızda olacağını iletti
Bilgilerinize sunar,
İyi günler dileriz
Yaklaşık bir ay önce stoklarımızda olacak dediğiniz ürün hala stoklarınızda yok. Siz insanların isteklerini ciddiye almamaya devam ederseniz yakında kimse sizden ürün almamaya başlayacak. Ben yurtdışından sipariş versem bu kadar sürede geçerdi elime.Merhaba,
Konu ile ilgili departmanımız thin fit serisi ürünün yakın zamanda stoklarımızda olacağını iletti
Bilgilerinize sunar,
İyi günler dileriz
Kardeşim bana da aynı şeyi söylediler ama hiçbir işlem yapmıyorlar. Burada her şeye tamam diyorlar ama iş yapmaya gelince yok.Merhaba,
S7 edge Thin Fit Ultra Ince Black kılıf stoklara gelecek mi. Yaklaşık 6 aydır türkiye stoklarında yok.
Merhaba,Kardeşim bana da aynı şeyi söylediler ama hiçbir işlem yapmıyorlar. Burada her şeye tamam diyorlar ama iş yapmaya gelince yok.
Ben şuan bakıyorum [email protected] adresine 26.09.2018 ve geçen ay 14.01.2019 tarihlerinde mail atıp sormuştum ürün stoklara gelecekmi diye.Her iki seferdeKardeşim bana da aynı şeyi söylediler ama hiçbir işlem yapmıyorlar. Burada her şeye tamam diyorlar ama iş yapmaya gelince yok.
Merhaba,@SpigenTürkiye GLAS.tR EZ Fit Slim HD diye bir ürün çıkarmışsınız sadece apple ürünleri var samsung ürünleri içinde çıkacak mı ?