herkeze merhabalar,
sürekli sorulan soruları bir XA Ultra kullanıcısı olarak kendi deneyimlerimi anlatarak cevaplamaya çalışacağım.Şu anda telefon yaklaşık 4 ayddır elimde ve hala kullanmaktayım. telefonun herhangi bir ekran sorunu yok. Yani bir sararma falan olmadı şimdiye kadar. Kamerası oldukça tatmin edici ve bulanıklık ve benzeri şeyler ile karşılaşmadım. Şebeke olayına gelirsek : genel anlamda gayet akıcı ve şebeke sorunu yaşatmayan cihaz nadir de olsa arada bir çekim sorunu yaşıyor ama dediğim gibi baya nadir oluyor. Denediğim ve şu anda oynadığım oyunlar da da büyüy bir sıkıntıyla karşılaşmadım. bataryasıdabenim için yeterli oluyor bir akşam eve gittiğimde telefonda gelende 20% civarlarında şerjım oluyor.
beni üzen tek tarafı telefonun yan taraflarının göründüğünden çok daha dayanıksız olması oldu. çep hizasından telefonu düşürdüm ekranda bir çatlama falan olmadı ama yan tarafı içe doğru yamuldu buda ekrana içten zarar verdi ekranda sanki bir temazsızlık varmış gibi çizgiler oluşuyor
genel olarak bakarsanız fiyatının telefonu diyebilirim sonuç olarak bir kullanıcının azami beklentisini fazlasıyla karşıladığını düşünüyorum. Bu fiyata alınabilecek Xaomi gibi markalar mevcut ama benim için ekran boyutu önemli olduğundan dolayı seçimim XA ultra oldu.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Herkeze iyi forumlar