SMS çalan Android uygulaması 2 dolar

Bu konuyu okuyanlar

octavarium

Doçent
Katılım
27 Eylül 2010
Mesajlar
743
Reaksiyon puanı
24
Puanları
0
Android'de çalışan Secret SMS Replicator isimli yeni bir uygulama bir numaraya gelen SMS'leri olduğu gibi bir başka numaraya aktarıyor.

smsmmsmss_thumb250.jpg


Yeni bir Android uygulaması Steve Jobs'un eline bir dahaki çeyrek raporlarını açıklayacağı toplantı için önemli bir koz verdi. Steve Jobs'un sektirdiği Android'de çalışan yeni bir uygulama bir numaraya gelen SMS'leri olduğu gibi bir başka numaraya aktarıyor. İşin ilginç tarafı yazılımın geliştiricisi bunu açık açık söylüyor. 2 dolara satılan DLP Mobile isimli bir şirket tarafından geliştirilen ve Secret SMS Replicator adını taşıyan uygulama yüklü olduğu cihaza gelen SMS'i istenen bir numaraya aynen gönderiyor. Bu yazılımın herhangi bir cihaza, sahibinden habersiz kurulması ise özel hayatın gizliliği adına hiç de hoş olmayan bir durum ortaya koyuyor. Yazılımı geliştiren DLP Mobile'ın CEO'su Zak Tanjeloff ise neden bu uygulamayı iPhone için neden geliştirmedikleri sorusunu ise pişkinlikle yanıtlıyor: "Apple böyle bir uygulamaya App Store'da yer vermez".
[Kaynak]
 

7/24

Müdavim
Katılım
5 Kasım 2007
Mesajlar
3,816
Reaksiyon puanı
51
Puanları
48
Yazılımı geliştirenin bunu alalen söylemesi tuaf :D
 

WaylandIZMIR

Asistan
Katılım
30 Temmuz 2010
Mesajlar
454
Reaksiyon puanı
69
Puanları
28
Tamam Android açık kaynak ama bu kadarda açık değil :D
 

nacibey

Öğrenci
Katılım
27 Şubat 2011
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
ben de durumu farkettim android'de köpeksiz gezilmez dedim ve anti-virus guvenlik yazilimi kurdum. gerci bu ucretli versiyon. ek ozellikleri muhtesem. calinma durumunda calinan telefonunuza sifrenizi iceren bir mesaj gonderiyorsunuz o mesajdaki anahtar kelime ve sifreyi okuyan guvenlik yazilimi mailinize gps ile yerini bulup kullanici ve telefon bilgilerini size gonderiyor bloke edebiliyor verileri silebiliyor sahibine geri ver diyor. Bu sahibine geri ver mesajini degistirebiliyorsunuz. Bu telefon sana cok buyuk gel ben sana ufagini alayim gibi :) velhasil halen uc bine yakin virusu taniyor. Bu androidi düsürmez. iphone buglerine noksanlarina yansin.
 

POWER

Müdavim
Katılım
5 Ekim 2009
Mesajlar
10,275
Reaksiyon puanı
161
Puanları
0
açık bırakmışlar kodları ceryan yapmış :D
 
Üst