Sizce en iyi NFS oyunu hangisi?

Sizce en iyi NFS oyunu hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    87
  • Anket kapatılmış .

Bu konuyu okuyanlar

joker05

Öğrenci
Katılım
25 Kasım 2011
Mesajlar
86
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
15 yıldır aralıksız devam eden Need For Speed akımına bir yerinden kapılmamış olanımız yoktur sanırım. NFS deyince adı üzerinde hız ve adrenalin akla gelir. Bu seri yıllar içinde çok farklı şekillerde devam ettiyse de özünü kaybetmediği zamanlarda en şaşalı dönemlerini yaşadı. Bu yazımda sizlere aklımda kaldığı kadarıyla seriye ait izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Eğer sizin müptelası olduğunuz bir NFS oyununu kıyasıya eleştirirsem bana kızmayın, zevkler-renkler meselesidir çünkü…
[NFS 1] The Need For Speed – SE (1995): Oyunun başlangıcıydı. Yıllar boyu sürecek olan bir akımın ilk meyvesiydi bu oyun. İlk olarak 1994 yılında 3D0 konsoluna çıktı ve daha sonra PC’ye uyarlandı. PC versiyonu birçok hata barındırıyordu ve kısa süre sonra Special Edition(SE) versiyonu çıkartılarak oyun tam manasıyla kendini göstermeye başladı. O zamanlar Screamer diye bir rakip araba yarışı daha vardı ama NFS’nin rüştünü ispat etmesi çok sürmedi ve 7′den 77′ye birçok kişinin gözdesi oldu. O dönemde pek alşık olunmayan benzersiz bir oyun keyfi yaşatıyordu. Bunu yaparken de dönemin en iyi spor otomobillerini kullandırtıyordu. O dönemde simsiyah bir Lamborghini Diablo’yu kullanıp da hastası olmayan yoktur sanırım. Oyun gerçekten iyiydi ve trafikte araç sollama olayını başlatan video oyunudur. Bunun yanında verdiği hız hissi de hiç fena değildi. Bence o dönemde yapılmış en başarılı oyunlardan biriydi kesinlikle.

[NFS 2] Need For Speed II – SE (1997): NFS ikinci oyunuyla kendini aştı desek yeridir. Üç boyutlu harika grafikler ve son model otomobillerle insanları kendine hayran bıraktı. Bu da yetmiyormuş gibi SE versiyonunu çıkartarak 3DFX kartlarına destek verdi ve özel efektlerin görüntülenmesini sağlayarak PC oyunculuğunda bir bakıma çığır açmış oldu. 3DFX’in yaptığı görsel değişiklik ve görüntüdeki akıcılık o kadar iyiydi ki, insanlar bu deneyime kayıtsız kalamadı; kısa sürede çok popüler hale geldi. Hatırlıyorum da Avustralya’da müthiş hızlı turlar atardık, hele ki oyunu bitirince açılan FZR2000 diye bir araba vardı; uçardı resmen. Fakat bu oyunla NFS serisinde en çok eleştrilen noktalardan biri olan virajda bariyerlere çarparak fazla hız kaybetmeden dönme olayının ilk tohumları atıldı. Bu gerçekçilik önünde gelecekte engel olacak en büyük etmenlerden biriydi bence. Ama oyunda karlı yollarsan mistik tapınaklı yollara neredeyse herşey vardı, müzikleriyle, grafikleriyle, rakiplerin mücadele gücüyle hepsi çok dengeliydi ve son derece zevkli bir oyundu.

[NFS 3] Need For Speed III – Hot Pursuit (1998): Oyun budur dedirten, NFS serisinin zirvesidir. Bu oyun kadar zevkli başka bir oyun daha ne zaman yapılır bilmiyorum. Polisten kaçmak deseniz kralı vardı oyunda, son model spor otomobiller deseniz Corvette’den tutun Mercedes’lere, Ferrari Maranello’dan tutun Italdesign Scighera’ya herşey vardı oyunda. Grafik olarak da daha çok yaygınlaşmış olan 3DFX Voodoo kartların sonuna kadar zorlandığı dehşet görüntüler sunuyordu. Her şeyiyle dört dörtlük bir oyundur bana göre; oyunu yıllar sonra internetten oynadığım bile olmuştur. 2010 oyunlarında bile lagdan doğru düzgün net bağlantısı sağlanamazken, NFS 3′ü sıfır lag harika biçimde oynardık netten hem de o zamanki bağlantılarla. Rocky Pass yolu vardı çok iyi hatırlarım; fazla geniş olmayan virajlı bir dağ yoluydu. İnanılmaz keyif aldığım sürüşlerim olmuştur orada, dört dörtlüktü herşey.

[NFS 4] Need For Speed – High Stakes (1999): High Stakes için olumlu şeyler söylemek güç gerçekten. Çok büyük farklılık getirmeyip öncekilere benzer şeyler sunuyordu. Araçların dönüşleri hiç gerçekçilik hissi uyandırmıyor aksine insanı oyundan soğutuyordu. Oyunun grafikleri de Nfs 3′ten sonra büyük bir yenilik getirmemişti doğrusu. Severek oynamadığım ama yolların, mekanların güzel tasarlandığı ortalama bir oyun olmuştur bana göre. NFS serisinin duraklama dönemi denilebilir.

[NFS 5] Need For Speed – Porsche Unleashed (2000): Birbirinden güzel Porsche’lerin olduğu hatta neredeyse 2000 yılına kadar çıkmış tüm Porsche modellerini görebileceğiniz yegane oyundur kendileri. Grafik olarak çok şey vaadetmese de ses efektleri ve sürüş dinamikleri bakımından yapılmış en iyi Nfs oyunlarından biridir kesinlikle. Oyunda bir sadelik-tekdüzelik vardı. Yani mekanlar sanki birbirini tekrarlıyordu ve çoğu zaman haddinden fazla geniş havaalanı gibi mekanlarda sürüyorduk arabalarımızı. Fakat oyundaki gerçekçi sürüş dinamikleri sayesinde uzun süreler zevkle oynanan bir oyun haline gelmiştir.

[NFS 6] Need For Speed – Hot Pursuit 2 (2002): Grafiksel açıdan Nfs’yi o dönemde bir çıta daha yukarıya taşıyabilmiş olan oyundur. Polisten kaçma mücadelesi ve yüksek kaliteli son model araç modellemeleriyle zevkli anlar yaşatıyordu. İçerik açısından önceki serilerin bir tekrarı olsa da grafiklerinin kalitesi ve otomobillerin çeşitliliği yeterli seviyedeydi. Özellikle Lamborghini Murcielago bu oyunda bir başkadır, tadı birçoğumuzun damağında kalmıştır eminim. Otomobil her yönüyle her hareketiyle harika gözüküyordu.

[NFS 7] Need For Speed – Underground (2003): Nfs serisinde farklı birşeyler denenmişti ve başarılı olunmuştu. Otomobilleri modifiye ederek rüyalarımızı süsleyen araçlarla sokaklarda takılıyorduk. İlla bir pistte yarış yapmak zorunda değildik, free roam olayıyla şehir içinde istediğimiz gibi takılıyor cakamızı satıyorduk. Oyun kendisinden beklenilen grafik kalitesini pek yakalayamamış olsa da modifiye çıldınlığına ilk adım olarak büyük bir yenilik getirmişti. Online moduyla birçok insanı kendine aşık hale getiren oyun, Nfs serisinin en ağır toplarından biri haline gelmiştir ve kesinlikle öyle kalacaktır.

[NFS 8] Need For Speed – Underground 2 (2004): İşte underground kavramının zirve noktasıdır bu oyun. Çok iyi grafiklerle yeniden harmanlanan oyun bu sefer ilave modifiye seçenekleri ve harika yollarıyla insanlara büyüleyici bir mekanda otomobil dansı yaptırıyordu. Havalı süspansiyonlarla araçları zıplatıyor inanılmaz akrobasi hareketleri yapıyorduk. Online modu da harika olan oyuna deliler gibi bağlanmıştık. Oyunun sürüş dinamikleri gerçekten Nfs serisine yakışır nitelikteydi fakat geçmişten beri gelen duvara çarparak dönme sıkıntısı devam ediyordu. Öyle ki 300 km hızla ilerlerken viraj dışındaki bariyerlere çarparak normalde o hızla dönülmesi imkansız olan bir virajı sadece 250km gibi bir hıza düşerek duvardan sürte sürte alabiliyorduk. Oyunun gerçekçiliğini baltalayan bu faktör belki de gerçek bir efsane olma yolunda oyuna vurulan en önemli darbeydi. Yine de çok oynanan harika bir sokak yarışı oyunuydu.

[NFS 9] Need For Speed – Most Wanted (2005): Most Wanted’da herşey vardı. Çok fazla bahsetmeye gerek yok sanırım. Oyun grafiksel olarak mükemmel ötesi, sürüş dinamikleriyle başarılı, sesleriyle harika ve oyun modlarıyla vazgeçilmezdi. Birçoğuna göre serinin hala en iyi oyunudur. Bana göre Nfs 3′tür hala. Bence serinin en iyi oyunu olmasa da en iyi üç oyununun içindedir kesinlikle. Underground değişikliğinden sonra Nfs’nin özüne dönerek şehir içi free roam güzelliğini de eklediği şaheser bir oyundur. Nfs serisine bu oyuna benzer daha gelişmiş özelliklere ve oyun modlarına sahip bir ilave yapılırsa kesinkle çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Fakat bunu yaparken Undercover’daki gibi daha vasat hale getirmeyip kesinlikle kendilerini aşacak şekilde yapmaları gerekir.
[NFS 10] Need For Speed – Carbon (2006): Çok eleştrilse de bence Nfs serisine farklı bir soluk getiren güzel bir oyundu Carbon. Özellikle Canyon Drift olayı, Japonlardan kalma bir drift alışkanlığı olsa da oyuna güzel bir hava katmıştı. Gece zifiri karanlıkta farların aydınlabildiği kadar önümüzü gördüğümüz yolda hızla ilerlediğimiz değişik bir deneyimdi. Bence sırf drift modları için bile mutlaka denenip oynanaması gereken oyunlar arasındadır. Drift hariç oyunun kariyer modunu çok beğendiğimi söyleyemem, Underground’un bir başka versiyonu gibi olmuş ama yine de hem grafiksel olarak hem de oynanış manasında önceki serilerden farklı birşeyler katabilmiştir. Sırf bu yüzden çok eleştiremeyeceğim bir oyundur fakat yine de Nfs’nin gerileme dönemine girme sinyallerini verdiği oyun olması açısından tarihteki yerini almıştır.
[NFS 11] Need For Speed – ProStreet (2007): Saçmalıktan başka birşey değil. Yazdıkça daha ağır eleştrilerde bulunacağımdan fazla kötülemek de istemiyorum. O kadar reklamı yapıldı sansasyonel hale getirildi çıkışı ama oyun çok vasattı gerçekten. Hiçbir yönden beni tatmin etmedi, grafikleri bile iyi değil. Otomobillere parçalanma eklediler ama onu da batırdılar. Çok çok kötü bir oyun olup Nfs serisinin yüzkarasıdır bu oyun.
[NFS 12] Need For Speed – Undercover (2008): Yani eğer bir yenilik getirmeyeceksen ve Most Wanted’ın senaryosunu aynen alacaksan en azından oyunu Most Wanted kadar iyi yapman gerekir. Ama gelin görün ki ne bir atmosfer ne bir grafik kalitesi, hiçbiri Most Wanted’a yanaşamıyor bile. Seneler sonra nasıl önceki seri oyundan daha kötüsünü yapabiliyorlar ve işin daha ilginci bunu nasıl reklam malzemesi yapıp insanlara allayıp pullayıp sunabiliyorlar. Akıl alacak iş değil gerçekten. Pro Street faciasından sonra insanlar EA’nın akıllanıp çok daha iyi bir oyun yapmasını beklerken daha da kan kaybedildi. Oyunda hoşuma giden hiçbir şey olmadı desem yeridir.
[NFS 13] Need For Speed – Shift (2009): Nfs geçtiğimiz sene ciddi bir değişime giderek artık seride klasikleşen sokak yarışı formatından çıkarak oyunu pist yarışı modeuna soktu. Bunda 2008′de çok büyük başarı yakalayan GRID’in etkisi olduğunu düşünmeden edemiyorum. Peki yeni Nfs pist yarışı olarak nasıl olmuş? Bence güzel olmuş. En başta oyunun grafikleri beni benden aldı diyebilirim. Hep harika grafiklere sahip olup hem de sistemi fazla kasmaması bir ayrı güzelliği olup, EA’nın artık optimizasyon konusunda da ilerleme katettiğini düşünmeme neden oldu. Bunun haricinde oyundaki sürüş dinamikleri de çok gerçekç, kesinlikle en gerçekçi sürüşe sahip Nfs oyunu olmuş. Ama gelin görün ki oyun kontrolleri olması gerektiğinden çok daha fazla hassas, yani eğer bir direksiyonunuz yoksa klavye veya gamepad’le bile oynamak işkence halini alıyor. Gamepad analogunu azıcık oynatmanızda araç çok ani tepki veriyor ve bunu kontrol ayarlarından da pek fazla değiştiremiyorsunuz. Fakat yine de benim en beğendiğim Nfs oyunlarından biri oldu. Oynamayanlara tavsiye edebilirim kesinlikle. Özellikle Spa’da yarışmak çok zevkli oluyor.
[NFS 14] Need For Speed – World Online (2010): Bu oyun tamamen rank sistemiyle online olarak düşünülmüş bir sisteme sahip. Oyunda grafik namına pek birşey göremiyoruz. Geniş bir haritamız mevcut ve çeşitli plot noktalardan birini seçerek oradaki kişilerle sokak yarışına giriyorsunuz. Underground 2 grafiklerine benzer şekilde basit yarışlar yapıyorsunuz. Yolları da önceki Nfs serilerinden alıntılamalar şeklinde oluşturulmuş hissi veriyor. Çok ahım şahım bir oyun diyemeyiz fakat güçlerine göre sokaklarda trafik içerisinde hareketler yapıp diğer oyunculara artislik yapıp keyif almak için ideal bir oyun. Fakat benim için en önemli noktalardan biri olan grafiksel yönden tatmin edici bulmadığımdan fazla beğendiğim bir oyun olmadı malesef.
[NFS 15] Need For Speed – Hot Pursuit (2010): Arcade türünde uzun süredir bekleneni tam olarak veremeyen NFS serisi, Hot Pursuit kovalamacasının 2010 versiyonuyla olarak karşımıza çıkıyor. Polis kovalamacasına yüksek bir dozla geri dönen oyun özellikle sürüş dinamikleri ve grafikleriyle insanlara beklediği NFS arcade tadını fazlasıyla verdi. Gerçekten başarılı olan bu oyunda, geniş yollarda birçok farklı türde inanılmaz mücadelelere giriyoruz. Oyunun multiplayer tarafı da çok kuvvetli olunca, oynama süresi iyice artıyor ve birbirinden güzel araçlarda kıyasıya rekabetlere giriyoruz. Online olarak 3 aydan fazla oynadığım bir oyun olmuştur Hot Pursuit. Oyundaki görsel ve ses efektlerinin kalitesi gerçekçiliği artırırken yollardaki kestirmeler rakiplerin önüne geçebilmek için önemli bir avantaj haline geliyor. Tadı damağımda kalan onlarca online mücadele yaşadığım bu oyun ile NFS arcade türünde geri dönmeyi başardı diyebilirim kesinlikle.
[NFS 16] Need For Speed – Shift 2 Unleashed (2011): Shift ile simülasyon dünyasına giriş yapan NFS serisi, yakaladığı başarılı satış grafiğiyle serinin devamını getirmekte tereddüt etmedi. Oyundaki seslerin gerçekçiliği konusunda bence dünyanın en iyisi olan oyun, iç kamerada virajlarda kaskın sağa sola dönmesi ve güzel grafikleriyle gerçekçiliğin sınırlarını zorlayan bir yarış deneyimi sunmayı başardı. Özellikle hasar modellemesi bakımından tartışmasız en iyi NFS olan oyun, sürüş dinamikleri açısından beni çok tatmin etmese de ortalamanın üzerinde bir performans sergiliyor. Menü sistemi ve kasvetli müzikleriyle yine pek başarılı bulmadığım oyun, hafif simülasyon tadında sıkı mücadelelere girmek isteyenler açısından eğlenceli bir oyun olacaktır. Online tarafının da kuvvetli olması mücadele seviyesi ve oynanış süresini artıran etmenler arasında.
[NFS 17] Need For Speed – The Run (2011): 2010 yılında çıkardığı Hot Pursuit arcade oyunuyla atağa geçen seri, The Run ile yine çöküşe geçiyor. EA’ya da hak vermemek elde değil, malzeme bitti; elde olanla yürümek de bir yere kadar. Bu sefer farklı birşey denemek isteyen yapımcı, oyunun içerisine aksiyon sahneleri katarak insanları yarıştan kopartıyor ve başrol karakterimizin polislerden kaçış mücadelesine bizi de ortak ediyor. Araya giren kaçış sahnelerinde tuşlara gereken zamanlarda basarak, karakterin biryerden atlamasına veya biryeri kırarak kaçmasına yardım ediyoruz. Bu noktada yarış oyunuyla ne alakası var diyebilirsiniz, haklısınız da… Sürüş dinamikleri ve grafikleriyle de iki yıl öncesine geri dönen oyunda güzel olan tek şey seslerin gerçekçiliği. San Francisco’dan New York’a kadar bir mücadelenin içerisinde ilerliyoruz. Oyuna başladıktan 3 saat sonra zor seviyede bitirmiştim. Yani oldukça kısa oynanış süresine sahip olan oyun, multiplayer tarafıyla bu eksikliğini gideriyor olsa da pistlerin pek güzel olamayışı ve kendini tekrar eden yerlerde 2 sene öncesinin grafikleriyle mücadele etmek insanlara pek tat vermedi diyebiliriz.
Not: Wolrd Online ile beraber 2010 yılında çıkan bir diğer oyun olan NFS Nitro’yu PC platformunda bulunmadığından listeye eklemedim. Oyun sadece Nitendo Wii ve mini el konsolu olan Nitendo DS’e yönelik olarak piyasaya sürüldü. Bu oyunun gayet keyifli olduğunu ve iyi satış rakamlarına ulaştığını da ekleyeyim.


Kaynak:http://www.bilgiustam.com/need-for-speedin-tarihcesi-1995den-2011e-nfs-tarihi/
 

rtgrlndr

Müdavim
Katılım
19 Aralık 2010
Mesajlar
1,397
Reaksiyon puanı
4
Puanları
38
benim en sevdiklerim most wanted ile carbon ikisinden sonra adam gibi oyun yapmadılar. bir defa serbest gezme ve modifiyeyi kaldırmamalıydılar. Zaten onları diğerlerinden ayıran yanları bunlardı. İnş şimdi gelecek oyunda modifiye ve serbest gezme olur.
 

joker05

Öğrenci
Katılım
25 Kasım 2011
Mesajlar
86
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
malesef most wanted 2'de modifiye yok ama serbest gezinme modu var
 

soulcube

Öğrenci
Katılım
3 Şubat 2008
Mesajlar
40
Reaksiyon puanı
1
Puanları
8
nfs3:hp ve nfs8:u2 başka tanımam.

ea underground serisine 3-4-5... diye devam etseydi artı bu oyunlara dlc ve run gibi etkileşim ekleseydi son çıkardıkları oyunlardan daha iyi başarı ve satış sağlardı bence...
 

WebNick

Müdavim
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
3,000
Reaksiyon puanı
12
Puanları
0
most wanted tan yukarı çıkamadım. Bunda hem oyunların kötü olması hem benim emektar pc nin kaldırmaması etkin tabi :D
 

madmex

Müdavim
Katılım
16 Nisan 2011
Mesajlar
2,606
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Underground fenaydı , hele alışagelmişin dışında sadece hızınla bir arabayı geçemiyordun , adam bazen seni sollayıp geçebiliyordu düz yolda. 2 yardımcın vardı , tavşan gibi görevlendirip birini önüne alıp köklüyordun nos'u bak heyecana sen:)
 

aruchan.blog

Müdavim
Katılım
18 Mart 2010
Mesajlar
1,638
Reaksiyon puanı
56
Puanları
48
ben de underground2, most wanted, carbon diyorum...diğerlerini özellikle de pist yarışlarını asla sevmedim
 

Ben Kenobi

Müdavim
Katılım
6 Kasım 2011
Mesajlar
7,336
Reaksiyon puanı
3,155
Puanları
113
underground
underground 2
most wanted

bu kadar
 

orcnd

Müdavim
Katılım
13 Ekim 2008
Mesajlar
6,394
Reaksiyon puanı
255
Puanları
63
nfs 3'de çok oynadım. daha sonra underground 2 'de modifiye yapmayı çok sevdim. most wanted hikayesi ile alıp götürdü. tabi aynı zamanlarda fast and furious filmlerinin etkisi sürüyordu. carbon ile modifiye tekrar gelice çok sevinmiştim. fakat sınırlıydı sanki.

daha sonra grid çıktı. nfs serisinin hiç bir oyunu grid kadar iyi sürüş deneyimi sunamadı. nfs'de oyun oynadığınız çok belliyken grid'de her açıdan araba sürebiliyorsunuz. araçların tepkileri, sesleri, kaza efetkler, yollar, binalar, insanlar kısaca sürüş açısından herşey nfs serisinin tüm oyunlarından daha iyi.
 

Google Android

Öğrenci
Katılım
23 Haziran 2012
Mesajlar
44
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Underground 2 üstüne tanımam üstüne o kadar sürüm çıkarttılar ama Underground 2 gibi olmadı hiç biri...
 

Uğurcan7

Asistan
Katılım
1 Mart 2012
Mesajlar
481
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
tappi ki de underground 2 fotoğraf çekme olayı tüm oyunların üstüne çıkartır bana göre.en kötüsü de shift kasklı nfs mi olur yaww :D
 

BEFEGA

Müdavim
Katılım
9 Kasım 2010
Mesajlar
1,441
Reaksiyon puanı
5
Puanları
38


[NFS 2] Need For Speed II – SE (1997)

Bu oyunu kimse oynamadı mı arkadaş :) Çok süper oyundur :)
 

AltF409

Öğrenci
Katılım
20 Haziran 2012
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
nfsu2 wanted ve run başka sı benim için geçerli değil :)
 

El Padrino

Müdavim
Emektar
Katılım
15 Şubat 2007
Mesajlar
6,045
Reaksiyon puanı
70
Puanları
48
Ben gözümü NFS 2 ile açtım.İlk bilgisayarımı 97 yılında almıştık.O zaman ufacıktım, hayatımda oynadığım ilk oyun NFS 2 idi.Nasıl zevk almıştım nasıl eğleniyordum nasıl mutluydum anlatamam.Abimle okul çıkışlarında eve kadar koşarak yarışıyoduk.İlk kim eve gelipte bilgisayara oturabilecek diye :D
Okula gidiyodum ilk dersten son derse kadar sürekli aklımda NFS 2 vardı.Bir an önce eve gidip yarışmak istiyodum.O karlı yolda ve avustralyada yarışmak istiyodum.Avustralyadaki yolda bir bölüm vardı.Öncesinde bayağı uzun bir düzlük vardı ve ordan son hızda gelip uçuyordunuz.Acayip zevk alıyordum ordan uçarken.Yahu çok güzel günlerdi.Tekrar yükleyip oynayasım geldi valla.:rolleyes:
 

E32KERNEL

Doçent
Katılım
12 Eylül 2010
Mesajlar
627
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bana göre de en güzeli NFS 4 : High Stakes. O zamana kadar görülmemiş hasar olayı, hasarları kendi paranla yaptırma, arabasına yarış...

İlk oynadığım araba yarışıydı. Mercedes SLK 'yı alır, keyfine sürerdim. :D :D

Benim de oynayasaım geldi ama Win7 'de çalıştıramadım. Yöntemini bilen biri varsa, söylerse çok makbule geçer bu arada.
[MENTION=15367]El Padrino[/MENTION];
Oynamasına oynarızda, artık eski tadı vermiyorlar.Bazı şeylerin anılarda kalması daha güzel, tekrar yaşamaktansa. :(
 

Gold Eagle

Müdavim
Katılım
4 Kasım 2010
Mesajlar
1,479
Reaksiyon puanı
4
Puanları
38
Ben bi Most Wanted'ı bilirim arkadaş :D
En son da onu oynadım zaten :D
Carbon sarmadı pek,sonrasındaki oyunları da oynamadım.
 

joker05

Öğrenci
Katılım
25 Kasım 2011
Mesajlar
86
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
NFS The Run çok eleştirilsede gene güzel oy almış
 

lordarcual

Müdavim
Katılım
28 Mayıs 2012
Mesajlar
3,166
Reaksiyon puanı
6
Puanları
38
Underground 2
Most Wanted
Carbon
The Run
Shift 2 Unleashed
Hot Pursuit
Hot Pursuit 2
 

joker05

Öğrenci
Katılım
25 Kasım 2011
Mesajlar
86
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
hot pursuit 2 gerçekten çok iyi zamanında ne oynardık ne kadar zevkli gelirdi o oyun
 

muhammedyakup

Doçent
Katılım
11 Nisan 2012
Mesajlar
563
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
buraların büyüğü bir başka most wanted most wanted çok yaşa :D



[NFS 2] Need For Speed II – SE (1997)

Bu oyunu kimse oynamadı mı arkadaş :) Çok süper oyundur :)
99 2000 yıllarında internet kafelerde kuzenimle az tozutmadık bu oyun için hele birde multi oynandımı süper oldurdu 8kişi yarış yapardık internet kafede :D
 

BEFEGA

Müdavim
Katılım
9 Kasım 2010
Mesajlar
1,441
Reaksiyon puanı
5
Puanları
38
buraların büyüğü bir başka most wanted most wanted çok yaşa :D


99 2000 yıllarında internet kafelerde kuzenimle az tozutmadık bu oyun için hele birde multi oynandımı süper oldurdu 8kişi yarış yapardık internet kafede :D

Gecenin 3-4 üne kadar evde yarış yaptığımızı bilirim 2 kişilik :) Ahh ahh nerede o eski oyunların zevki :)
 

muhammedyakup

Doçent
Katılım
11 Nisan 2012
Mesajlar
563
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Gecenin 3-4 üne kadar evde yarış yaptığımızı bilirim 2 kişilik :) Ahh ahh nerede o eski oyunların zevki :)
aynen elenmeli ikişi kişilik vardı az oynamazdık valla sona hep ikimiz kalmaya çalışırdık uzaydasın gibi bir yol vardı son yarışta :D
 

BEFEGA

Müdavim
Katılım
9 Kasım 2010
Mesajlar
1,441
Reaksiyon puanı
5
Puanları
38
aynen elenmeli ikişi kişilik vardı az oynamazdık valla sona hep ikimiz kalmaya çalışırdık uzaydasın gibi bir yol vardı son yarışta :D

Bir viraj vardır orda o viraj canımı aldı :D

Ömrümden 10 yıl gitti sıkıntıdan orta çarpacam da aşağı uçacam diye :D
 
Üst