Windows sürümü ve Chromium sürümü nedir?Windows'ta Chromium'u kullanırken sayfa çeviri özelliği çalışmıyor. Hep hata veriyor. Acaba nedeni nedir?
@Türkçesever
Google Çeviri eklentisi nasıl?
Windows sürümü ve Chromium sürümü nedir?Windows'ta Chromium'u kullanırken sayfa çeviri özelliği çalışmıyor. Hep hata veriyor. Acaba nedeni nedir?
@Türkçesever
Tarayıcının Linux ve MacOS gibi işletim sistemleri için de sürümü bulunuyor. Bu sebepten tarayıcıyı kullandığım işletim sistemini söyledim.Windows sürümü ve Chromium sürümü nedir?
69.0.3458.0 (Geliştirici Derlemesi) (64 bit) SürümüChromium sürümü nedir?
Eklenti için teşekkürler. Ama benim demek istediğim sayfaya sağ tıkladığımızda "sayfayı çevir" özelliğinin hep hata vermesiydi.
Windows'ta Chromium kullanan kullanıcıya şimdiye kadar rastlamadım. Yeni yapıyı indirip denemenizde yarar olabilir. Bir de nasıl bir hata?Windows'ta Chromium'u kullanırken sayfa çeviri özelliği çalışmıyor. Hep hata veriyor. Acaba nedeni nedir?
@Türkçesever
Evet, haklısın,Eklenti için teşekkürler. Ama benim demek istediğim sayfaya sağ tıkladığımızda "sayfayı çevir" özelliğinin hep hata vermesiydi.![]()
Hocam eklenti için çok teşekkür ederim. Ne zamandan beri böyle bir eklenti arıyordum.Evet, haklısın,
"bu sayfa çevrilemedi" diye hata veriyor.
Ama yukarıda dediğim gibi, Google Çeviri eklentisi ile her hangi sorun yaşamıyorsun, şimdi denedim.
![]()
Yani, pek tabi.Hocam eklenti için çok teşekkür ederim. Ne zamandan beri böyle bir eklenti arıyordum.
Bu arada normalde Opera'da sayfayı çevirme özelliği yok. Ama paylaştığınız eklentiyi Opera'ya kurarak bu özelliği kullanabiliriz.
Android'e Yandex Browser'ı kurdum. Şu anda iyi çalışıyor. Google Chrome'a göre bir sürü özellik eklemişler.Tarayıcıyının tasarımını beğeniyorum. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşatmadı. Yandex'i zaten 5-6 saat forum ile birlikte kullanırım. İşlevsel buluyorum. Uzantı desteğide geniş. Bugüne kadar Mozilla'da kullandım, Chrome sersini, Opera'da dahil. hiçbiri Yandex kadar tatmin etmedi. Diğerlerinde hep sorun yaşadım.![]()
Opera'nın normal sürümünden farkı ne?Windows'ta Opera Developer'ı yükledim. Tam istediğim gibi olmuş.
Artık Opera Developer'da arama motorunu özelleştirebiliyor ve kaldırabiliyoruz. Ayrıca dahili reklam engelleyicisi de geliştirilmiş. Onun haricinde ayarlar sekmesi daha modern ve güzel bir görünüme sahip.![]()
Beta gibi düşün, yeni özellikleri var ve çok stabil değil.Opera'nın normal sürümünden farkı ne?Windows'ta Opera Developer'ı yükledim. Tam istediğim gibi olmuş.
Artık Opera Developer'da arama motorunu özelleştirebiliyor ve kaldırabiliyoruz. Ayrıca dahili reklam engelleyicisi de geliştirilmiş. Onun haricinde ayarlar sekmesi daha modern ve güzel bir görünüme sahip.![]()
Opera'nın beta sürümü var ama @Halktan Biri'nin kullandığı sürüm herhâlde daha da kararsız olanı.Beta gibi düşün, yeni özellikleri var ve çok stabil değil.
Geliştirici sürümü oluyor Developer, beta ve stabil sürümlere nazaran farklılık gösteriyor her açıdan. Deyim yerindeyse; çeşitli testlere, derin incelemeye, kurcalanmaya en müsait olanı.Opera'nın beta sürümü var ama @Halktan Biri'nin kullandığı sürüm herhâlde daha da kararsız olanı.
Kararsız demeyelim de test sürümü diyelim. Yeni özellikler ilk olarak developer sürümünde test ediliyor.Opera'nın beta sürümü var ama @Halktan Biri'nin kullandığı sürüm herhâlde daha da kararsız olanı.
Açıkçası stabil olmadığı düşüncesine katılmıyorum. Şu an için gayet kararlı çalışıyor.Beta gibi düşün, yeni özellikleri var ve çok stabil değil.
Kendi sitesinde kararsız olabileceği yazıyor:Kararsız demeyelim de test sürümü diyelim. Yeni özellikler ilk olarak developer sürümünde test ediliyor.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Açıkçası stabil olmadığı düşüncesine katılmıyorum. Şu an için gayet kararlı çalışıyor.![]()
Kararsız değil bizzat denenmiştir. Tabi kararsızlık her sürümde olabilir.Kendi sitesinde kararsız olabileceği yazıyor:
Tarayıcınızı Yükseltin | Ücretsiz Deneme Sürümleri | Opera | Opera