Note 9 çıkmak üzere aldın mı Note 8 i?Note5 kullanıyorum, çıksın Note 8 alırım![]()
Kardeşim 3000tl ye iPhone 7 mat siyah aldı 2 hafta önce3500 tl ye iphone 7 alınır mı
iki hafta önce fiyatlar zamlanmamıştıKardeşim 3000tl ye iPhone 7 mat siyah aldı 2 hafta önce
Keşki zamlanmadan alsaydıniki hafta önce fiyatlar zamlanmamıştı
Keşki zamlanmadan alsaydın
iki hafta önce fiyatlar zamlanmamıştı[/
Şuan telefonda alınmaz zamı zamda zaaaamiki hafta önce fiyatlar zamlanmamıştı![]()
ben olsam telif üstüne telif atardım tabi öyle bi imkanım varsaAudi'nin model adını araklamışlar Q6:
![]()
Büüyük bi ekrandan küçük ekrana geçmen oyun kaliteni etkilemeyecek mi? Isınma sorunu LG'de daha çok ayrıca. Değmez.Samsung Note 3 ü Lg G4 le değiştirmeyi düşünüyorum note 3 kronik sıcak ve artık çekilmiyor fifa mobile oynuyorum elimde ateş var sanki patlayacak diye korkuyorum g4 daha iyi olmaz mı ?
Değmez satabilirsin ya da meizu m6, xiaomi mi a1 ile takas edebilirsin.Samsung Note 3 ü Lg G4 le değiştirmeyi düşünüyorum note 3 kronik sıcak ve artık çekilmiyor fifa mobile oynuyorum elimde ateş var sanki patlayacak diye korkuyorum g4 daha iyi olmaz mı ?
mi a1 ile kafa kafaya takasa girerler mi?Değmez satabilirsin ya da meizu m6, xiaomi mi a1 ile takas edebilirsin.