Satılık - CASIO / WVA-M650D-1AER Solar Mens Radio-Controlled + Hediye (300 TL)

Bu konuyu okuyanlar

UgurCanS.

Exemplary Сasual Dating Verified Ladies
Cezalı
Katılım
2 Aralık 2008
Mesajlar
41
Reaksiyon puanı
2
Puanları
8
Yaş
36
( wave ceptor )
WVA-M650D-1AER Solar Mens Radio-Controlled Watch
Belçika,Brussels S. Charleroi Havaalanı'ndan aldığım WVA-M650D-1AER model casio saatimi,ihtiyaç fazlası olmasından dolayı satmaktayım.3-5 adet saatim olduğundan devamlı değil dönüşümlü kısa vadeli kullanılmıştır.Herhangi bir sorunu bulunmamaktadır.Saatin türkiye de satımı yoktur,en azından günlerce aramama rağmen hiçbir sitede bulamadım.Ben saati 181 EUR'ya almıştım.585 TL civarı yapıyor şu anki kurla o zaman biraz daha fazlaydı TL. ye çevrilmiş hali.Saat farklı yabancı sitelerde 170-200 USD civarında değişebiliyor eBay-amazon vs. gibi...Kargo ücreti tarafıma ait şekilde içimden gelip belirlediğim ücret 300 TL dir,tabi bunun içinde sitenin de aldığı %12'lik komisyonla elime geçecek ücret 264 TL,makul bir fiyat vermeye çalıştım alıcı ve satıcı açısından.Saatle beraber vatan bilgisayardan aldığım daha 10-15 günlük Everest Rampage KB-R8 Oyuncu Gaming Mekanik (Hisli) Klavye'yide yanında hediye olarak veriyorum onuda 70 küsüre almıştım faturasını bulamadım ama kredi kartından çektirdiğim için onun fişi var kutu içerisinde çok az kullanılmış ve kutusuna kaldırılmıştır.Saat orijinal Casio olup uluslararısı garantilidir.Garanti belgesi ve kredi kartı fişi kutu içindedir.Full kutu kitapcıkları,yedek kordon baklası ve aparatıyla birlikte gönderilecektir.Saat 05.11.2015 tarihinde alınmıştır.Camında ve kordonunda kullanımdan kaynaklı alıcıyı hiçbir şekilde rahatsız etmeyecek kılcal çizikler vardır (çok az) kozmetik açıdan 10/9.
Takas,fiyat düşme,taksit ve alakasız sorular hiçbir şekilde cevaplanmayacaktır.Klavye ayrı satılmıyor sadece yanında hediye alsanda saat 300 TL almasanda...

Saatle ilgili teknik özellikleri int. aratarak ta bulabilirsiniz.Casio Türkiye sitesinde Saat mevcut değil,Casio EUROPE sitesinde mevcut.


http://www.casio-europe.com/de/watch/waveceptor/wva-m650d-1aer/


-------------------------------------------------------------

FONKSİYONLAR

Tam Otomatik LED Işık

saatin arka ışığı, el bileği yeterli hareketini etkinleştirmek için. Parlaklık alanında indiğinde bu çalışır.

Güneş operasyon (SOLAR)

Bağımsız ve çevre dostu güneş hücreleri saat enerji kaynağı sağlamak. Aşırı güneş enerjisi pil saklanır.

Radyo sinyal alımı

(AB, ABD, Japonya, Çin) İster Avrupa, Kuzey Amerika ve Japonya'da veya Kanada, Orta Amerika ve Çin'in birçok yerinde - izle yerel saat dilimi için ayarlanmış bir kez, her zaman, ilgili sinyali alır ve tam olarak ne zaman gösterir. Birçok ülkede, aynı zamanda yaz ve kış saati otomatik olarak ayarlar.

Neo-gösterilecek

kaplanır floresan eller ve / veya dizin ve seyretmek bir ışık kaynağına maruz sonra karanlıkta parlayan

Dünya saati işlevi

Dünya Saati fonksiyonu kadar 29 farklı saat dilimlerinde kez görüntüler.

Kronometre fonksiyonu - 1/100 sn - 24 saat ..

sporcular ve bilmek isteyenler için: Geçen zaman, ayrık zaman ve son kez saniyelik bir doğrulukla ölçülür. Ölçüm kapasitesi 24 saate kadar ulaşır.

Zamanlayıcı - 1/1 dk - 1 saat ..

(otomatik tekrar birlikte.) Öğrenmek isteyenler için: Geri sayım sayaçları set anda sesli bir sinyal kapalı vererek spesifik veya yinelenen olayları hatırlamak yardımcı olur. Daha sonra önceden ayarlanmış zaman otomatik olarak geri sayım. Zaman her dakika ve önceden 1 saat kadar ayarlanabilir. Bu özellik, ilaç ya da ara egzersiz günlük alımı için özellikle yararlıdır.

5 günlük alarm

günlük yinelenen olaylar için günlük alarm hatırlatıyor, sesli bir sinyal ayarlanan saatte çalacaktır. Özellikle önemli randevular veya esnek hatırlatmalar için - bu model beş bağımsız alarm vardır.

Erteleme

Alarmı durdurmak sonra tekrar bir kaç dakika sonra tekrar geliyor.

Otomatik takvim

kez otomatik takvim her zaman doğru tarihi gösterir ayarlayın.

12/24-saat formatı

zaman göstergesi 12 veya 24 saatlik biçimde ayarlanabilir. 12 saat modunda, günün ikinci yarısında ekranda bir "s", 12 saat 23:59 öğlen yani.

Paslanmaz çelik reçine durumda

Katı paslanmaz çelik bant

,Sert, dayanıklı ve şık: Katı paslanmaz çelik bilezik yüksek kaliteli, klasik hissediyorum olduğunu.

Emniyet kilidi

her zaman güvenilir: Bu saat, kazara açılmasını engelleyen özellikle güvenli emniyet mandalı ile donatılmıştır.

Şarj göstergesi

Bu gösterge görünümünde herhangi bir zamanda saatin pil şarj vardır.

Su direnci sınıflandırması (10 bar)

yüzme ve şnorkel için mükemmeldir: izle 10 bar / 100 metreye kadar suya dayanıklıdır. metre değer dalış derinliği ancak su direnci testinde bağlamında uygulanan hava basıncı ile ilgili değildir. (ISO 22810)

Pil Tipi

CTL920

Boyutlar

yaklaşık 48,8mm x 43,5mm x 14,5mm (Y x G x D)

Ağırlık

yakl 95.0 gr

Teknik değişiklik ve hatalar hariç. Resim boyutları orijinal boyutlarına eşleşmiyor. Renkler orijinalinden biraz farklı olabilir.

Teknik özellikler CASIO Europe sitesinden google translate ile çevrilmiş halidir.



SAAT SAHİBİNDEN.COM 'DA GET İLAN ŞEKLİNDE AÇILMIŞTIR.SAMSUN İÇİ ARACI SİTEYE GEREK KALMADAN ELDEN TESLİM YAPILIR.SAMSUN HARİCİ KARŞILIKLI GÜVEN AÇISINDAN SAHİBİNDEN.COM ÜZERİNDEN ALABİLİRSİNİZ.
 

UgurCanS.

Exemplary Сasual Dating Verified Ladies
Cezalı
Katılım
2 Aralık 2008
Mesajlar
41
Reaksiyon puanı
2
Puanları
8
Yaş
36
ilan günceldir...
 

UgurCanS.

Exemplary Сasual Dating Verified Ladies
Cezalı
Katılım
2 Aralık 2008
Mesajlar
41
Reaksiyon puanı
2
Puanları
8
Yaş
36
İLAN REVİZE EDİLİP FİYAT 265 TL YE DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR.KARGO ALICIYA AİT OLACAK ŞEKLİNDE İLAN ONAY SÜRECİ AŞAMASI BİTTİĞİNDE GET. ŞEKLİNDE ALABİLİRSİNİZ...
 

UgurCanS.

Exemplary Сasual Dating Verified Ladies
Cezalı
Katılım
2 Aralık 2008
Mesajlar
41
Reaksiyon puanı
2
Puanları
8
Yaş
36
SAAT SAHİBİNDEN.COM HARİCİ BİR TORRENT SİTESİNDE KARŞILIKLI GÜVEN ŞEKLİNDE SATILMIŞTIR.SAHİBİNDEN'DE İLAN YAYINDAN KALDIRILMIŞTIR...
 
Üst