Mert.konal
Asistan
Dostlar bende güvenlik sürümü fotoğrafta olduğu gibi o tarihten sonra güncelleme gelmez oldu cihaza sizce sorun nedir çözümü varmı ?
Ekli dosyalar
-
195.2 KB Görüntüleme: 141
Yardımcı olabilecek yok mu ?Dostlar bende güvenlik sürümü fotoğrafta olduğu gibi o tarihten sonra güncelleme gelmez oldu cihaza sizce sorun nedir çözümü varmı ?
bende aynı bekleyeceksin başka şansın yokYardımcı olabilecek yok mu ?
Yardımcı olabilecek yokmuÖncelikle merhaba arkadaşlar benim telefonu root kaldırma sonucu yazılım gitti download moda pc yi görmüyor garantiye yollayım dedim root tespit edildi anakartın değiştirilmesi gerekiyor dedi 1000tl istiyor download modda açılıyor acaba şarj soketini değiştirsem düzelirmi
Download modda pc yi gormuyorsa sorun pc dedir. Sarj soketi ile alakali degildir. ODIN in farkli surumlerinde dene ve SAMSUNG USB DRIVER lari yukle. Sorun bana gore bu ikisinde. Download modda gormeme sebebi pc den kaynaklidir.Yardımcı olabilecek yokmu
Çok geç kaldılar. Hatasız ve dolu dolu olmazsa küfür serbest.
Ne yalan soyleyeyim umudum yokOreo 18 mayısta gelecek
Kardeşim dediklerini zaten yaptım 7 8 tane bilgisayarda denedim yazılım silinmeden 1 hafta öncede hızlı şarj olmuyordu büyük ihtimal şarj soketini sorunDownload modda pc yi gormuyorsa sorun pc dedir. Sarj soketi ile alakali degildir. ODIN in farkli surumlerinde dene ve SAMSUNG USB DRIVER lari yukle. Sorun bana gore bu ikisinde. Download modda gormeme sebebi pc den kaynaklidir.
O zaman dedigin gibidir kardeşKardeşim dediklerini zaten yaptım 7 8 tane bilgisayarda denedim yazılım silinmeden 1 hafta öncede hızlı şarj olmuyordu büyük ihtimal şarj soketini sorun
Yinede sağol kardeşim 1000 TL verceme 50 TL ile bi deneme yaparımO zaman dedigin gibidir kardeş
KesinlikleYinede sağol kardeşim 1000 TL verceme 50 TL ile bi deneme yaparım
Çok zor. Belki Note 7 faciasından sonra bir kıyas geçebilirler S7 müşterisini elde tutmak için.Kesinlikle
---- Mesajlar birleştirildi ----
Arkadaslar Android P alma ihtimalimiz sizce % kaç?![]()
Samimi olmak gerekirse artik s8 ya da s9 almak hic cezbedici gelmiyor. Oreo dan sonra yeterli stabiliteye kavusacagina inaniyorum. O stabilitede baya bi goturur beni diye dusunuyorum. Artik telefon borcu odemekten biktim vallahaÇok zor. Belki Note 7 faciasından sonra bir kıyas geçebilirler S7 müşterisini elde tutmak için.