note 4u cok severek kullaniyordum. note 5i alip almama konusunu baya dusundum ve dis gorunusunden dolayi aldim... Disaridan cok guzel gozuken bir telefon ama note 4ü 2 saat kullansam bile elim yakici derecede sicak olmuyordu, note 5 ile 5 dakika gecirdiginizde yada bir muzik caldiginizda ,internette gezdiginizde asiri isiniyor ,ayni sekilde sarjda da oyle.. yalniz kamerasi ayni ozelliklerle tanitilmasina ragmen note 5inki cok daha iyi gibi geldi.. note edge ( note 4ten sonra cikan ) bu telefonda cok kullanissiz hem tek elle kullanamiyorsun hem isinma problemi note 5 ile ayni.. Note 4 cook guzel bir telefon ,icide disida saglam.. arkasi kesinlikle cizilmiyor, en az 39 kere betona dusurmusumdur yanlari haric ne bi cizik ne ekranda bir kirik oldu. Note 5i aldigimda ilk gun cok dogru secim yaptigimi dusunmustum ama ne yazik ki cok kullanissiz.. NOTE 4 kadar iyi bir telefon piyasada yok..
- - - Mesaj Güncellendi - - -
sarji 1 gun dayanabiliyor,interneti hc kapamadan kullaniyorum. fakat telefon cok hizli isiniyor. 5 dk kullanmaniz bile yeterli. telefonun dis gorunumu cok guzel ama arkasi ve ön cami cizilmeye cok musait. note 4 her bakimdan cok saglam bir telefon ,sarji 1 gunden fazla dayanabiliyor ,hic bir sekilde isinma problemi yok, darbelere cok dayanikli , kullanimi rahat ,ve dis gorunus acisindanda siyahi muthis derecede guzel.. kesinlikle hic dusunmeden note 4 alin derim..