Rank Math SEO Suit (Yeni WordPress SEO Eklentisi)

En Wordpress SEO Eklentisi?


  • Kullanılan toplam oy
    5

Bu konuyu okuyanlar

ysarac

Öğrenci
Katılım
18 Kasım 2018
Mesajlar
14
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
WordPress SEO eklentileri SEO’ya yeni başlalayanlar için heyecan verici olabiliyor. Eklentinin verdiği direktiflerin uygulanması durumunda başarının garanti olacağı duygusuna kapılmamak mümkün değil. Eminim bu yazıyı okuyan birçok kişi, bilinen SEO eklentilerinden birkaçını denemiştir. Yıllardır SEO Tool diye arayınca karşımıza en çok çıkan iki eklenti Yoast SEO ve All In One SEO Pack olmuştur, ancak artık yeni bir oyuncu daha var; Rank Math! Ben yaklaşık 9 aydır, 20’den fazla sitede kullanadım ve kullanmaya devam ediyorum. Yoast ve All In One eklentilerinden çabucak vazgeçmemin ilk nedeni ücretli olmaları ve karmaşık kontrol panelleri. Admin panelinin neredeyse yarısını ücretli özelliklerin pazarlamasına ayırıyorlar.
Makalenin Devamı >
 

skdenizcom

Öğrenci
Katılım
21 Temmuz 2018
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
4
Puanları
3
Yaş
22
Kendi startup'ım quizov.com'da kullanıyorum. Mükemmel derecede başarılı olduğunu söyleyebilirim. Yoast+ All in Seo özelliklerinin birleşimi diyebiliriz.
 

eyupoglumedya

Öğrenci
Cezalı
Katılım
12 Aralık 2015
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
36
Ben açıkçası pek eklenti öneren bir insan değilim. En basiti ne yapar bu seo eklentileri?
Başlık düzenler açıklama eklemenizi v.s sağlar birde yazı eklerken size bazı yönlendirmeler yapar iyi de bunları yapmak için eklentiye ihtiyaç duyulmaması lazım.Şahsen şöyle söyleyim eyüpoğlu medya sitemiz de biz html kullanıyoruz sadece hız sayesinde kısa sürede iyi yere geldik. Bu tarz eklentiler siteyi yavaşlatır.
 

cngzkyz

Müdavim
Katılım
28 Temmuz 2012
Mesajlar
2,856
Reaksiyon puanı
276
Puanları
83
Eklentiye ihtiyaç duymuyor. Çünkü girdiği her yerde reklam yapıyor arkadaş :joycat:
 

Yilmaz3r

Öğrenci
Katılım
1 Temmuz 2019
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
34
Rank mathı bir kaç kez duymuştum lakin kullanma fırsatı hiç yakalayamadım. All in seo pack kullanıyorum. Gayet memnunum. Çok basit bir şekilde yazı ve sayfalarda nofollow-noindex gibi ayarlar çok rahat yapılabiliyor. Az biraz SEO alanına uzmanlaştığın zaman aslında eklenti kullamana dahi gerek kalmıyor. Rank math en yakın zamanda inceleyeceğim.
 

ysarac

Öğrenci
Katılım
18 Kasım 2018
Mesajlar
14
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Rank Math çıktığından beri Yoast ve All in One eklentilerini ciddi bir maddi zarara uğrattı. Şu an savaş halindeler ve Rank Math'ı da kendileri gibi yapmak için çirkinleşmekteler. Quora gibi büyük platformlarda troller is başında ancak Rank Math kullananlar biliyor.

Son aylarda Rank Math bazı kritik sorunlara sebep oldu. 2 ay önce bir güncelleme sonrası meta açıklamalar silindi. Sonra düzelttiler. Şu sıralar bazı temalarla ön yüzde cok hissedilmeyen uyumsuzluklar yaşanıyor.

MyThemesShop 'ün en iyi ürünü Rank Math değil. Temalarını deneyin, şirkette güveniniz artar.
 
Üst