Periscope Nedir ? Videolar Nasıl İndirilir?

Bu konuyu okuyanlar

afsinbey06

Öğrenci
Katılım
30 Eylül 2015
Mesajlar
0
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Periscope Nedir ?
image.png

Dünyaca ünlü sosyal medya ağı Twitter‘ın son uygulaması olan Periscope her geçen aktif kullanıcı sayısını artırıyor.5 ay geçen uygulama bugün 10 milyon kullanıcıya ulaşarak en hızlı yükselişe geçen uygulamalardan biri haline geldi.


Akıllı telefonlarda yer alan kameraların kullanılarak herkese açık şekilde canlı yayın yapılmasına imkan sağlayan Periscope, mart ayında dünyaya tanıtılacak yalnızca bir hafta içinde 1 milyon kullanıcıya ulaşmıştı. Hizmete başlamasının ardından yaklaşık 5 ay geçen uygulama bugün 10 milyon kullanıcıya ulaşarak en hızlı yükselişe geçen uygulamalardan biri haline geldi.
Günde 2 milyondan fazla kullanıcının aktif olarak kullandığı Periscope ile ilgili ilginç detaylar aktaran uygulamanın CEO'su Kayvon Beykpour, her gün 40 yıl uzunluğunda videonun kullanıcılarla buluştuğunu dile getirdi.

Uygulama birçok televizyon kanalı ve telifli yayın yapan yayın organları tarafından denetimsizlik nedeniyle topa tutulsa da tüm dünyada büyük ilgi görmeye ve büyümeye devam ediyor.

Videolar Nasıl İndirilir?
Periscope sitesinden canlı yayın akışları bulunmuyor ama yayınları anlık olarak çekip sizlere sunan bir site mevcut. Perisearch sitesinde o anda bulunan canlı yayınları izleyebilir,dillere göre kategorize edebilir,en fazla izlenen yayınlara bakabilir kullanıcıların takipçi sayısı kalp sayısı periscope paylaşımlarını izleyebilirsiniz.
Replay özelliğe sahip yayınları kullanıcıların sayfasında bulunan stream bölümünden indirmek istediğiniz yayına tıklayıp video altındaki download linkine tıklamanız yeterli.
Ya da periscope da izlediğiniz yayın linki olan
https://periscope.tv/w/yayınlinki yerine http://perisearch.net/w
/yayınlinki yapmanız yeterli olacaktır.

Site adresi: Perisearch.net | Periscope Search
 

mbh123

Öğrenci
Katılım
30 Eylül 2015
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
videoların telif problemleri baş ağrıtacak gibi görünüyor.
 

teknozyum34

Öğrenci
Katılım
21 Mayıs 2014
Mesajlar
98
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Paylaşmaya yaymaya o kadar meraklıyız ki çok kişi uğraşacak gibi
 
Üst