Parakod Cinemaximum Hediye Bilet Kampanyası

Bu konuyu okuyanlar

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
parakod%20maximum%20720x200.jpg


1 Nisan– 30 Nisan tarihleri arasında, Parakod Uygulamasının Cinemaximum sekmesinden Maximum Kart'ınızlayapacağınız ilk Cinemaximum bilet alımınıza 1 adet Cinemaximum sinema bileti hediye!


Kampanya Detayları:

1- Kampanyamız 1 Nisan – 30 Nisan 2016 tarihleri arasında Parakod Uygulamasının Cinemaximum sekmesinden yapılacak ilk Cinemaximum sinema bileti alımında geçerlidir.
2- Kampanyamız kapsamında Parakod Cinemaximum Uygulaması’ndan, 1 Nisan – 30 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılacak ilk Cinemaximum bilet alımına 1 adet Cinemaximum sinema bileti hediye edilecektir. Hediye bilet kazanımı için yapılacak harcamada alt limit bulunmamaktadır.
3- Kampanyamız müşteri bazındadır. Bir müşterimiz kampanyadan 1 kez yararlanabilecek ve kampanyamız kapsamında en fazla 1 adet Cinemaximum sinema bileti kazanılabilecektir. Hediye sinema bileti 1 kişiliktir.
4- Kampanyamızdan kazanılan Cinemaximum sinema bileti, kampanya bitiminden itibaren 10 işgünü içerisinde kampanya kapsamında kullanılan karta yüklenecektir. Kampanyamız kapsamında kazanılan sinema biletleri 10.08.2016 tarihine kadar kullanılabilecektir.
5- Kampanyamız kapsamında kazanılan sinema biletleri tüm Cinemaximum’larda ve tüm seanslarda geçerlidir. Kampanya kapsamında kazanılan biletler VIP salonlarda ve 4DX'te geçerli değildir.
6- Bankamatik Kartı, Vadematik Kart ve Şirket Kredi Kartı ile yapılacak alışverişler kampanyamıza dahil değildir.
7- MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyamıza dahil değildir.
8- Kampanyadan MercedesCard ve Maximiles ile de yararlanılabilir.
9- Ziraat Maximum Kartlar kampanyaya dahildir.
10- Cinemaximum gişeleri, cinemaximum.com.tr veya kiosklardan yapılacak bilet alımları kampanyamıza dahil değildir.
11- Parakod üzerinden yapılan Cinemaximum bilet alımlarında Mars Cinema Group tarafından her bir bilet için 1.5 TL hizmet bedeli alınmaktadır.

Parakod uygulamasını indirmek için;




Kampanyalar | Maximum
 
Üst