Omni-channel Memnuniyet Yönetim Sistemi

Bu konuyu okuyanlar

davutkmbr

Öğrenci
Katılım
11 Temmuz 2019
Mesajlar
11
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Yaş
24
İncelediğimiz kadarıyla orta ve büyük ölçekli markaların internet üzerindeki yorumlarını takip edip yönetebileceği bir yazılım yok.

Örnek verecek olursak; 60 şubeli bir restoranın Google üzerinde birbirinden bağımsız 60 sayfası vardır. Müşterilerinizin yaptığı değerlendirmeler, ilgili şubenin sayfasında yayınlanır. Bu değerlendirmeleri yanıtlamak ve takip etmek isterseniz 60 farklı sayfayı yönetmeniz gerekir. Ayrıca Zomato, Foursquare ve Şikayetvar gibi platformları da hesaplarsak yönetmeniz gereken sayfa sayısı 181’e yükselir.

Tüm bu sayfalara gelen yorumları yanıtlamak, sınıflandırmak ve raporlamak hem vakit kaybettiren, hem de takip etmesi zor olan bir iştir.

Fead’in çözümü; Google, Zomato ve Yemeksepeti gibi platformlar üzerinde, hakkınızda yapılan tüm yorumları otomatik olarak toplayıp tek ekranda size sunmak. Tüm yorumları tek noktada hızlıca yanıtlayabilir, sınıflandırabilir ve raporlayabilirsiniz.

Fead üzerindeki yorumlar


Fead için planladığımız özellikler şu şekilde;
  • Hazır yanıt şablonları oluşturarak değerlendirmeleri bir kaç tıklama ile hızlıca yanıtlayın. (tamamlandı)
  • “3 puan ve altı değerlendirmeler için otomatik olarak şu yanıtı gönder” şeklinde talimatlar oluşturun.
  • Yorumları sınıflandırarak detaylı raporlar oluşturun. Restoranlar için örnek verecek olursak çay ile ilgili yorumlara “Çay” etiketi oluşturabilir ve sonrasında müşterilerinizin çayınızdan memnun olup olmadığını ölçümleyebilirsiniz.
Google’daki yorumlar neden bu kadar önemli? Kabul etmeliyiz ki; Google’daki yorumlar hiç bir zaman Şikayetvar’daki yorumlar kadar değerli olmadı. Fakat Google yorumları çoğu zaman işletme açısından çok önemli görünmese de, aslında tüketiciler için çok önemli bir konumda.

Nasıl ki bir işletmeye gitmeden önce Şikayetvar’a göz atan bir tüketici kitlesi varsa, Google’a bakan bir kitle de var, hem de daha büyük. Kısaca şubelerinizin Google’daki puanları, işletmenize gelmeyi düşünen müşterilerin kararını büyük ölçüde etkiliyor.

Fead’i incelemek isterseniz https://business.fead.co sayfasına göz atabilir veya şu videoyu izleyebilirsiniz;


Bir sorunuz veya eleştiriniz olursa lütfen yorum yapun veya [email protected] adresinden bize ulaşın.

Saygılarımla!
 
Üst